Αναψέ κανά κεράκι φίλε ...που δεν έπαθες τίποτα σοβαρό με την υγεία σου.οπως ξανα ειπα, "δεν λεω ονομα" γιατι δεν θελω να κανω δημοσια δυσφημιση και με το ονομα που ειπατε δεν θα συμφωνησω. Ευτυχως για εμενα Μακη ειναι οπως ακριβως τα λες, τυχη βουνο στην ατυχια!! Νομιζω οτι μονο αν γινω σοβαρος ιδιογωμοτης οπως λεει ο Andros hunter θα μπορεσω να εχω παλι εμπιστοσυνη πριν πατησω την σκανδαλη!! ο κατασκευαστης μου ειπε οτι αυτο που περιεγραψα δεν γινεται, η καυση διαρκει μονο για καποια κλασματα του δευτερολεπτου και δεν γινεται να το εριξα κανονικα να ξεκλειδωσε το κλειστρο και αυτο ακομα να καιγοταν. Το φυσιγγι εσκασε εκτος θαλαμης και για αυτο που εγινε φταιει το οπλο μου! το οπλο στο κλειστρο και την βελονα δεν παρουσιαζει κανενα προβλημα, ειναι σαν καινουριο και εαν δεν κλειδωσει το κλειστρο ΔΕΝ ΡΙΧΝΕΙ. εγω οσα ξερω τα ειπα απο εκει και περα οι εμπειροι επαγγελματιες του χωρου θα δωσουν την απαντηση τους
Ο κατασκευαστής τι περίμενες να σου πεί?
Οτι ήτανε μαλακία το φυσίγγι μου και έλα να σε αποζημειώσω?
Η οτί είχε την διπλή δόση σε πυρίτιδα κατά λάθος...
Απο το πλαστικό του κάλυκα ...εγώ βλέπω οτι το έκαψε η συνεχόμενη φλόγα και όχι η στιγμιαία πυροδότηση εχτός θαλάμης...
Αν έσκασε εχτός θαλάμης .... τα σκάγια που πήγαν?
Εμένα μου μοιάζει για διπλή δόση πυρίτιδας που καίηκε σε 2 χρόνους...και συνέχιζε να καίει ...όταν άνοιξε το κλείστρο.
Μην το αμελήσεις το θέμα σε παρακαλώ ...και πήγαινε σε εμπιρογνώμονες να βγάλεις ακρη ...και αν κάνουν έκθεση ότι έφταιγε το φυσίγγι... πήγαινε το δικαστικά.
Δεν πρέπει τέτοια περιστατικά να μένουν στην άκρη...για το καλό των υπολοίπων