Προβλήματα και Αντιμετώπιση

Βέβαια άμα καβαλήσει η σπασμένη σπείρα τότε μπορεί το πιστόνι να κολλάει πάνω στην αποθήκη φυσιγγίων και να τα μαμησει όλα.

Σε αμερικανικό φόρουμ που διάβασα έτυχε αυτό που λες σε κάποιον και το πιστόνι φρακαρε στην αποθήκη. Χωρίς ωστόσο να προκαλέσει παραπάνω ζημιά. Επίσης μερικοί αφαιρούν το ελατήριο και σφραγίζουν το πιστόνι. Υποστηρίζουν μάλιστα ότι δουλεύει καλύτερα έτσι.

Σε εμένα που μου έσπασε η βάση από την 1187 γιατί δεν μου στέλνουν δωρεάν βάση και μου ζητάνε 540 € .hair.

Η πολιτική των περισσότερων αντιπροσώπων εδώ είναι απαράδεκτη. Στην Αμερική και τσίχλα να αγοράσεις έχει εγγύηση. Διάβασα δεκάδες περιπτώσεις που η browning τους έστειλε δωρεάν το ανταλλακτικό χωρίς καν να εξετάσει το όπλο αναγνωρίζοντας έτσι το τρωτό της σημείο. Βασίλη σε περίπτωση που άλλαζες βάση θα περνούσαν τον καινούριο αριθμό του όπλου στην άδεια ? Και με την παλια βάση τι θα γινόταν ?

Σε αμερικανικό φόρουμ που διάβασα έτυχε αυτό που λες σε κάποιον και το πιστόνι φρακαρε στην αποθήκη. Χωρίς ωστόσο να προκαλέσει παραπάνω ζημιά. Επίσης μερικοί αφαιρούν το ελατήριο και σφραγίζουν το πιστόνι. Υποστηρίζουν μάλιστα ότι δουλεύει καλύτερα έτσι.
Ναι έτσι θα δουλεύει. Όμως αν ρίξεις βαριές γομωσεις δεν θα διαφεύγει η περίσσεια των αερίων και θα καταπονειται το οπλο

Βασίλη σε περίπτωση που άλλαζες βάση θα περνούσαν τον καινούριο αριθμό του όπλου στην άδεια ?
Φυσικά. Το είχα συζητήσει με την αστυνομία.
Αντιμετωπίζεται σαν αγορά νέου όπλου.
Αλλάζει ο σειριακός αριθμός.
Ίσως γλύτωνα την χαρτούρα με τους γιατρούς, αν το δεχόταν η αστυνομικίνα.
Θα το κοίταζε και αυτή, δεν της είχε ξανατύχει.
Και με την παλια βάση τι θα γινόταν ?
Δεν ξέρω και δεν με ένοιαζε να ρωτήσω κιόλλας.
Σίγουρα θα έπαιρνα το κοντάκι, πάπια και την κάνη για πούλημα.
Η κάνη των Rem δεν έχει σειριακό αριθμό.
Ίσως να μπορούσα να το κάνω ίσως όχι.
Δεν έφτασα ποτέ σε αυτό το σημείο.
Συνεννόηση με την αστυνομία απαραίτητη σε τέτοιες δουλειές.
Πάντως λογικά τα ξύλα θα μπορούσε να μου τα δώσει ο οπλουργός.
Για την κάνη δεν ξέρω ... είναι βασικό εξάρτημα του όπλου.

IMG_20211126_125928.jpg
IMG_20211126_130205.jpg

Τα πιστόνια αν και είναι ολόιδια το παλιό κλειδώνει πάνω στο φορέα του κλείστρου ενώ το καινούριο δεν κλειδώνει απλά εφαρμόζει
IMG_20211126_130439.jpg
Διάβασα ότι στις καινούριες μαξους έτσι είναι ο σχεδιασμός τους και δεν υπάρχει πρόβλημα. Η δικιά μου είναι του 2010. Αργότερα πρέπει να το άλλαξε η browning αυτό.

Η πολιτική των περισσότερων αντιπροσώπων εδώ είναι απαράδεκτη. Στην Αμερική και τσίχλα να αγοράσεις έχει εγγύηση. Διάβασα δεκάδες περιπτώσεις που η browning τους έστειλε δωρεάν το ανταλλακτικό χωρίς καν να εξετάσει το όπλο αναγνωρίζοντας έτσι το τρωτό της σημείο. Βασίλη σε περίπτωση που άλλαζες βάση θα περνούσαν τον καινούριο αριθμό του όπλου στην άδεια ? Και με την παλια βάση τι θα γινόταν ?
Σταμάτη είναι πολιτική της μητρικής εταιρίας. Δεν έχει σχέση αν είναι αναγνωρισμένο τρωτό σημείο ή όχι... της κοστίζει ελάχιστα λιγότερο να στείλει ένα ανταλλακτικό παρά να υποστεί την αρνητική φήμη και δυνητικά ένα δικαστήριο... Εξάλλου το ανταλλακτικό δεν κοστίζει στην εταιρία όσο το αγοράζει ο καταναλωτής, αλλά σημαντικά έως και εξευτελιστικά λιγότερο... Δεν γίνονται γύφτοι για 50 δολάρια... Αλλά άλλο οι μεγάλες χώρες-αγορές με υπαρκτά κινήματα καταναλωτή και νομοθεσία και άλλο η Ελλάδα...

Σταμάτη είναι πολιτική της μητρικής εταιρίας. Δεν έχει σχέση αν είναι αναγνωρισμένο τρωτό σημείο ή όχι... της κοστίζει ελάχιστα λιγότερο να στείλει ένα ανταλλακτικό παρά να υποστεί την αρνητική φήμη και δυνητικά ένα δικαστήριο... Εξάλλου το ανταλλακτικό δεν κοστίζει στην εταιρία όσο το αγοράζει ο καταναλωτής, αλλά σημαντικά έως και εξευτελιστικά λιγότερο... Δεν γίνονται γύφτοι για 50 δολάρια... Αλλά άλλο οι μεγάλες χώρες-αγορές με υπαρκτά κινήματα καταναλωτή και νομοθεσία και άλλο η Ελλάδα...

Πολύ σωστα

Ετσι είναι όντως. Δεν έχει πρόβλημα. Εγώ έχω την SX4 που είναι ίδιος μηχανισμός και είναι έτσι. Είναι καλύτερο που δεν εφαρμόζει.

Παρεμπιπτόντως ρώτησα και για πιστόνι από sx4 και μου είπαν 130€ ποιο ακριβό δηλαδή από αυτό της browning

Παρεμπιπτόντως ρώτησα και για πιστόνι από sx4 και μου είπαν 130€ ποιο ακριβό δηλαδή από αυτό της browning
Όταν χρειαστηκα το σωλήνα του κοντακιου που μπαίνει το επαναστατικό ελατήριο η καλκο μου έδινε ότι να ναι (από sx3 κλπ κλπ) οπότε είδα από τα διαγράμματα ανταλλακτικών ότι ταιριάζει από maxus και παραγγειλα αυτό από μετπλαστ και έκανε.

Καλησπέρα μία βοήθεια.εχω την benelli Vinci ( το έχω πάρει φέτος μεταχειρισμένο)και έχω δύο προβλήματα.Το πρώτο πρόβλημα είναι ότι με έχει κάνει 3 φορές εμπλοκή η οποία όταν ρίχνεις π.χ ένα φυσίγγια το διώχνει κανονικά μετά το φυσίγγια που βγαίνει από κάτω , βγαίνει όλο έξω πάνω από την γλώσσα και το κλείστρο πάει μέχρι την μέση και σταματάει το όπλο εκεί.και το δεύτερο πρόβλημα είναι ότι ρίχνω κάποιες φορές 3σφαιρες μαζεμένες και αντί το κλείστρο να μείνει ανοιχτό μετά την τελευταία σφαίρα αυτό κλείνει ξανά.( Το όπλο παρεπιπτόντως είναι καθαρισμένο λαδωμένο) και μια φωτογραφία με ένα φυσίγγια αδράνειας περίπου τι γίνεται. Τώρα φταίνε τα φυσίγγια το επανατατικο η κάτι άλλο έχει τύχη σε κάποιον το συγκεκριμένο πρόβλημα.ευχαριστω πολύIMG_20211205_183311.jpg

Καλησπέρα μία βοήθεια.εχω την benelli Vinci ( το έχω πάρει φέτος μεταχειρισμένο)και έχω δύο προβλήματα.Το πρώτο πρόβλημα είναι ότι με έχει κάνει 3 φορές εμπλοκή η οποία όταν ρίχνεις π.χ ένα φυσίγγια το διώχνει κανονικά μετά το φυσίγγια που βγαίνει από κάτω , βγαίνει όλο έξω πάνω από την γλώσσα και το κλείστρο πάει μέχρι την μέση και σταματάει το όπλο εκεί.και το δεύτερο πρόβλημα είναι ότι ρίχνω κάποιες φορές 3σφαιρες μαζεμένες και αντί το κλείστρο να μείνει ανοιχτό μετά την τελευταία σφαίρα αυτό κλείνει ξανά.( Το όπλο παρεπιπτόντως είναι καθαρισμένο λαδωμένο) και μια φωτογραφία με ένα φυσίγγια αδράνειας περίπου τι γίνεται. Τώρα φταίνε τα φυσίγγια το επανατατικο η κάτι άλλο έχει τύχη σε κάποιον το συγκεκριμένο πρόβλημα.ευχαριστω πολύView attachment 37145
Πρωτο βημα ενα καλο καθαρισμα με λεπτομερεια......βγαλε ελατηριο αποθηκης και καθαρισε το....επισης σκανδαλοθηκ, γλωσσα κλπ.....

Last edited:
Πρωτο βημα ενα καλο καθαρισμα με λεπτομερεια......βγαλε ελατηριο αποθηκης και καθαρισε το....επισης σκανδαλοθηκ, γλωσσα κλπ.....
Σε ευχαριστώ πολύ αλλά το καθάρισμα που έγινε στο όπλο είναι καλύτερο και από όταν είναι ένα όπλο καινούργιο

Μηπως δεν εχει δυναμη το ελατηριο της γλώσσας να ανεβάσει το δευτερο φυσίγγι; Το λαμάκι απελευθέρωσης( το λαμάκι εσωτερικά της βάσης που ειναι κολλημένο το πανω του πλαϊνο κουμπι) μήπως κολλάει και δεν δουλευει ελεύθερα;Δες μήπως εχει κανενα προβλημα το ελατηριο του. Προς την μια κατευθυνση ρίχνει το κλείστρο, προς την αντίθετη απελευθερώνει το επομενο φυσίγγιο απο την αποθήκη. Ριξε μια ματιά σε αυτά.

Μηπως δεν εχει δυναμη το ελατηριο της γλώσσας να ανεβάσει το δευτερο φυσίγγι; Το λαμάκι απελευθέρωσης( το λαμάκι εσωτερικά της βάσης που ειναι κολλημένο το πανω του πλαϊνο κουμπι) μήπως κολλάει και δεν δουλευει ελεύθερα;Δες μήπως εχει κανενα προβλημα το ελατηριο του. Προς την μια κατευθυνση ρίχνει το κλείστρο, προς την αντίθετη απελευθερώνει το επομενο φυσίγγιο απο την αποθήκη. Ριξε μια ματιά σε αυτά.
Σε ευχαριστώ πολύ.το όπλο θα πάει αντιπροσωπεία και βλέπουμε

Μάλλον μου φαίνεται ότι είναι κάποιο προβληματακι συγχρονισμού η ελατηρίου επανάταξης. Μην αγχώνεσαι καθόλου. Για αντιπροσωπεία μάλλον εννοείς τον Κύργια. Πήρες τηλέφωνο και σου είπαν να το στείλεις; Συνήθως σε στέλνουν σε κάποιον οπλουργο που συνεργάζονται. Εγκυκλοπαιδικά ρωτάω.

Back