ειναι βαρεως τυπου το 271 και θελει μεγαλες θερμοκρασιεςΕυχαριστώ!
Ευχαριστώ για τη συμβουλή.
Τί διαφορά έχουν όμως;
ειναι βαρεως τυπου το 271 και θελει μεγαλες θερμοκρασιεςΕυχαριστώ!
Τί διαφορά έχουν όμως;
Η μια μπορεις να την ξεβηδωσεις την αλλη οχι !!!
Οι διαφορές έχουν σχέση με το πόση δύναμη ή πόσο ζέσταμα χρειάζεται για το ξεσφιγμα όταν χρειαστεί και ανάλογα με τις ανοχές που έχουν οι βόλτες. Συνήθως γράφουν λεπτομέρειες στο μανιουαλ.
Το λαμακι και γω το σκέφτηκα αλλά μου έρχεται περίεργο γτ λέω πετά το δεύτερο και στο 3το κολλάειΛαμακι αποθήκης η ελατυριο μυρίζει η δουλεια
Προσωπικά χρησιμοποιώ την Ζ-222 για μικρές δυνάμεις, πχ ηλεκτρονικά και την Pattex για μεσαίες δυνάμεις πχ αποθήκη όπλων.
Με τις μπλε μπορείς να ξεβιδωσεις το παξιμάδι συνήθως , οι κόκκινες ειναι μόνιμες .Ευχαριστώ!
Τί διαφορά έχουν όμως;
Λιγότερη πίεση από το ελατήριο στην αποθήκη .Το λαμακι και γω το σκέφτηκα αλλά μου έρχεται περίεργο γτ λέω πετά το δεύτερο και στο 3το κολλάει
Μεσαίας αντοχής, μια χαρά είναι για γενική χρήση,Σταματη.
Καθόλου μόνιμες δεν είναι, απλώς θέλουνε θερμοπιστολο για να μαλακώσουν και να ξεβιδωσουνε πιο εύκολα.Με τις μπλε μπορείς να ξεβιδωσεις το παξιμάδι συνήθως , οι κόκκινες ειναι μόνιμες .
Τράβα μια στο καψαλη μήπως πάρεις μια γνώμη και μετά μπορεί να πρέπει να το στείλεις πάνω. Καλά κρασιά!( έριξες και εσύ ρε παιδάκι μου πολλά φυσίγγια φέτος )Το λαμακι και γω το σκέφτηκα αλλά μου έρχεται περίεργο γτ λέω πετά το δεύτερο και στο 3το κολλάει δεν την έλυσα ακόμη να δω
Άμα την πάω στον Καψάλη μετά είναι να πάω για καινούργιο όπλο...Ναι παρά πολλά φίλε μου ένα κουτί με το ζόρι!!Τράβα μια στο καψαλη μήπως πάρεις μια γνώμη και μετά μπορεί να πρέπει να το στείλεις πάνω. Καλά κρασιά!( έριξες και εσύ ρε παιδάκι μου πολλά φυσίγγια φέτος )
Δεν είναι για όλες τις δουλείες πάνω στο όπλο πάντως .Καθόλου μόνιμες δεν είναι, απλώς θέλουνε θερμοπιστολο για να μαλακώσουν και να ξεβιδωσουνε πιο εύκολα.
Το βρήκα τι έφταιγε το ελατήριο αποθήκηςΤράβα μια στο καψαλη μήπως πάρεις μια γνώμη και μετά μπορεί να πρέπει να το στείλεις πάνω. Καλά κρασιά!( έριξες και εσύ ρε παιδάκι μου πολλά φυσίγγια φέτος )
Με την ευκαιρία κάνε κ ενα καθαρισμα εντός της αποθηκης....Το βρήκα τι έφταιγε το ελατήριο αποθήκης
Το είχα από γενικό σέρβις φίλε μου και την καθαρησα από άλλα λάδια και γρασα και δεν ερειξε και φυσίγγια 10 και ανΜε την ευκαιρία κάνε κ ενα καθαρισμα εντός της αποθηκης....
Ξαναγραφεις γενικό σέρβις... Τα ελατήρια δεν αλλάχτηκαν;Το είχα από γενικό σέρβις φίλε μου και την καθαρησα από άλλα λάδια και γρασα και δεν ερειξε και φυσίγγια 10 και αν
Έλα ντε. Ήθελα να το πω, αλλά δε μίλησα.Ξαναγραφεις γενικό σέρβις... Τα ελατήρια δεν αλλάχτηκαν;