Καλόριχτα Χρήστο.Παρέλαβα και εγώ από Ρουμελιώτη
Καλόριχτα Χρήστο.Παρέλαβα και εγώ από Ρουμελιώτη
Καλοριχτα φίλε ούτε ένα να μην μείνει!!!!Παρέλαβα και εγώ από Ρουμελιώτη
Καλόκαυτα...Παρέλαβα και εγώ από Ρουμελιώτη
Στην πίσω πλευρά όλα τα κουτια του ειναι με ζωγραφια κανα δυο χρονια τα εχει σιγουρα ετσι.Καλόκαυτα...
Ο Ρουμελιώτης στο 34gr το βγάζει κ με ζωγραφιά τώρα....;; Η έτσι ήταν;
Ποιος αποσπώμενος.....Άρχισαν οι αλλαγές πατριώτ....
Ποσο τα πηρες τελικά και απο που Μένιο;
Το κατάλαβα ότι εισαι κατω Μενιο.Μήτσο είμαι κάτω στο χωριό, οπότε πήγαμε βόλτα στα 2 κυνηγομάγαζα της Καλαμάτας που απέχουν 50 μέτρα μεταξύ τους, Γιαννουλακης και Αγγελόπουλος ( Κουτουμάνος)
Αυτά τα πήρα από τον Γιαννουλακη, 7,5 €... Έχει μεγάλη γκάμα και μέτριες τιμές
Πάρε κάνα κουτάκι από τον Αγγελόπουλο, όπως λέει και μια ψυχή, είναι ότι πρέπει για να βγάζεις το κερί από τα αυτιά ...Μήτσο είμαι κάτω στο χωριό, οπότε πήγαμε βόλτα στα 2 κυνηγομάγαζα της Καλαμάτας που απέχουν 50 μέτρα μεταξύ τους, Γιαννουλακης και Αγγελόπουλος ( Κουτουμάνος)
Αυτά τα πήρα από τον Γιαννουλακη, 7,5 €... Έχει μεγάλη γκάμα και μέτριες τιμές
Μηπως επαναφερουν και την ακοή ;Πάρε κάνα κουτάκι από τον Αγγελόπουλο, όπως λέει και μια ψυχή, είναι ότι πρέπει για να βγάζεις το κερί από τα αυτιά ...
Αυτό το κανονικές τιμές με φοβιζει
Πολύ ωραίοι οι λευκοί κάλυκες... Ανέκαθεν μιυ αρεσαν. Μου θυμίζουν το λευκό φυσίγγι της Λάμπρο... Αλήθεια καινούριους λευκούς καλυκες εχει κάποιο κατάστημα;
Άρα πλέον μιλάμε για ένα άλλο φυσιγγι εντελώς διαφορετικό από το παλιό
Το παλιο εχει 206 ,1,80 *33 με 686 καψουλι και συγκ..αποσπομενου πατου...το καινουργιο 1,70/75.*33 με gt21. Και καψουλι 688Άρα πλέον μιλάμε για ένα άλλο φυσιγγι εντελώς διαφορετικό από το παλιό
Ηλια το θεωρω παρα πολυ καλο και το καινροργιο με τον gt, ανεβασα δυο τουφεκιες στο θεμα φυσιγγια για τη φασσα και πηγε παρα πολυ καλαΤο παλιο εχει 206 ,1,80 *33 με 686 καψουλι και συγκ..αποσπομενου πατου...το καινουργιο 1,70/75.*33 με gt21. Και καψουλι 688
Αυτη η μπορουτι ειναι τρομερη για μενα απο της κοριφαιες......αν και οχι πολυ διαδεδομενη στο χωρο της ιδιογομωσηςΗλια το θεωρω παρα πολυ καλο και το καινροργιο με τον gt, ανεβασα δυο τουφεκιες στο θεμα φυσιγγια για τη φασσα και πηγε παρα πολυ καλα