Να μην τον βολεψει και αυτον ρε Μητσο? Παντως ειχε μιλησει ωραια απεναντι στην αλλη λουγκρα τον Αρσενη που ειχε κανει ερωτηση στην βουλη για το κυνηγι.
Να μην τον βολεψει και αυτον ρε Μητσο? Παντως ειχε μιλησει ωραια απεναντι στην αλλη λουγκρα τον Αρσενη που ειχε κανει ερωτηση στην βουλη για το κυνηγι.
Ήθελα να μάθω με τι γνώσης θα σύντονηση αυτός δημοσιογράφος δεν είναι!!!!!Να μην τον βολεψει και αυτον ρε Μητσο? Παντως ειχε μιλησει ωραια απεναντι στην αλλη λουγκρα τον Αρσενη που ειχε κανει ερωτηση στην βουλη για το κυνηγι.
Αυτος Ηλια θα παρει τους παχυλους μισθους του και θα υπογραφει οτι του φερνουν οι απο πανω. Μαριονετα ειναι , αχυρανθρωπος...Ήθελα να μάθω με τι γνώσης θα σύντονηση αυτός δημοσιογράφος δεν είναι!!!!!
Ναι έτσι είναι πράγματι και μπορώ να πω ότι μας είχε εκπλήξει λίγο ο Αμυράς.Να μην τον βολεψει και αυτον ρε Μητσο? Παντως ειχε μιλησει ωραια απεναντι στην αλλη λουγκρα τον Αρσενη που ειχε κανει ερωτηση στην βουλη για το κυνηγι.
Εεε κρίμα το παιδί, δεν βγήκε βουλευτής, τι να κάνει ;;; Να πάει μεροκάματο ;;; Ξεφτίλα.
Έχει και συνέχεια ,κάτσε να ακούσεις και τα άλλα.Το ακούσαμε κι αυτό.
View attachment 78006
Με προσοχη μονο μη σκισουμε κανενα καλσον...Η οργή ξεχειλίζει εδώ στον Έβρο ...
Παναγιώτη ελπίζω να μην έρθει κανένας από αυτούς στην Αθήνα εδώ , πραγματικά δεν θα ξέρουν από που να φύγουνΜε προσοχη μονο μη σκισουμε κανενα καλσον...
Την ειδα την οργη και εδω στη βορεια ευβοια...τελικα αντι για τιγρης ηταν γατακι...
Μη παρεξηγησεις, καταλαβαινεις τι λεω.
Ήρθαν.Παναγιώτη ελπίζω να μην έρθει κανένας από αυτούς στην Αθήνα εδώ , πραγματικά δεν θα ξέρουν από που να φύγουν
77 Σακηπηγαινωντας σημερα το πρωι στην δουλια κατα της 7,30 ωρα,,βλεπω πανω στο βουνο δυπλα σε ενα χωριο το αηδονοχωρι πυρκαγια με πωλη καπνο ασπρο,,περνω τηλ την πυροσβεστικη και τους αναφερω το συνβαν,,μου λενε ειναι οχηματα καθοωδον , και μου ζηταη σε τι κατασταση ειναι η φωτια εαν εχη φλογες μεγαλες κτλ του λεω μωνο καπνω σαν μανηται με ευχαριστησε και μετα απο ωρες που εχω φιλο εναν πυροσβεστη εκη μου ειπανε οτι την πρωλαβανε και ολα οκ οκ ΥΓ στο προγραματους η αλητες εχουνε να βαλουνε εαν θυμαμε 27 η 37 ανεμογενιτριες και εδω σε εμας απο το κερδυλια ορος που ειναι ολοκληρη οροσειρα και φτανη εωα και το κιλκις
Δεν είναι κανάλι το mega. Κυβερνητικός εκπρόσωπος είναι...Το ακούσαμε κι αυτό.
View attachment 78006
Με μια λέξη:"ΠΙΠΕΣ!!!"!Απο τον οικονομικό ταχυδρομο
Βγήκε η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κυρία Σοφία Βούλτεψη και έκανε λόγο για «προπαγάνδα των αριθμών». Δηλαδή -με απλά λόγια- το Εθνικό Αστεροσκοπείο αντιμετωπίζεται ως να είναι περίπου ο… ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και έχει λόγους να κάνει προπαγάνδα.
Προς επικύρωση της διαπίστωσης της κυρίας Βούλτεψη ήρθε ο υπουργός Επικρατείας κ. Ακης Σκέρτσος, ο άνθρωπος για τις δύσκολες αποστολές -κάτι σαν … κομάντο δηλαδή! Ο οποίος μιλώντας το πρωί στον ραδιοφωνικό σταθμό «Σκάι» δήλωσε μεταξύ των άλλων ότι πρέπει να περιμένουμε να δούμε τον αριθμό των στρεμμάτων που κάηκαν όταν κλείσει η αντιπυρική περίοδος, με τα πλέον έγκυρα εργαλεία μέτρησης. Αν δεν καταλάβατε το Εθνικό Αστεροσκοπείο δεν συγκαταλέγεται μεταξύ αυτών.
Με πίπες !Πώς κοστολογείται η ζημιά??