εγω να δεις που ειμαι και στην καψουρα...φιλε και εγω το βραδυ που κοιμάμαι κατεβαζω χηνες στον εβρο με σκαγια 13 ν και μολις ξεμενω από φυσίγγια ριχνω με το αεροβολο
εγω να δεις που ειμαι και στην καψουρα...φιλε και εγω το βραδυ που κοιμάμαι κατεβαζω χηνες στον εβρο με σκαγια 13 ν και μολις ξεμενω από φυσίγγια ριχνω με το αεροβολο
Νομίζεις πως δεν θα πέφτουν?Μπραβο......και με 11αρι τι μαθαινει κανεις..
Μπορεί αυτός που το έγραψε να εννοούσε για κυνήγι αργά το απόγευμα με τα πάπια να του βγενουν στα 15μ..Σε ενα αλλο φορουμ για κυνηγι καποιος υποστηριζε οτι κατεβαζει παπια με 11και 12αρι...??.hit.λεγοντας για τα πολλα τραυματα που προκαλει στο θηραμα .xm..what.
Τα ιταλικα Νο σκαγιων εχουν την διαμετρο με τα ελληνικα ..Νομίζεις πως δεν θα πέφτουν?
Πάντα μιλάμε για κοντινές αποστάσεις.Δεν θα πηγενουμε περπατητο κ θα προσπαθούμε να ρίχνουμε στο θεό με αυτο το σκάγι.
Τώρα για το αν μένουν μέσα στο θήραμα σκάγια το ίδιο πίστευα κ εγώ.
Όμως όσοι από εδώ είχαν δοκιμάσει ν11 κ ν12 ήταν κατηγορηματικοί οτι δεν έβρισκαν μέσα σκάγια..
Αυτά τα νούμερα(μαζί με το 10αρι) δουλεύουν κατά κόρον οι Ιταλοί,όπου και από εκει μας ήρθε και η μόδα των πολυ φιλων σκαγιων.
Συνηθως ναι αλλα δεν ειναι στάνταρ,πχ η nsi ,BP κ.α. εχουν ίδια διαμετρο με τα ελληνικα lambro κλπ..και φυσικα κάποια ελληνικα εχουν ψιλοτερα σκάγια από αυτά που έχει η lambro.Φαυλος κύκλος δηλαδή..Τα ιταλικα Νο σκαγιων εχουν την διαμετρο με τα ελληνικα ..
Μήπως θες να πεις φθινόπωρο?Τσιχλα δουλευω χειμωνα καλοκαιρι 8αρι....λοιπον φετος θα δοκιμασω καλοκ. 9-10 κ χειμωνα 8-9
Ναι Χρυσανθε,Φυσικά υπάρχουν και χαμηλωμένα..Αλλα συνήθως όπως λες ειναι σαν μύγες..Εξαρτάτε κ από τον τόπο βέβαια..Όταν λετε μπασιματα οκτωβρη εννοειτε εκεινα τα περάσματα που τα πουλια είναι μπουλουκια κ τα βλέπεις σαν μύγες. ?
Ε..ναι ρε Τασο ξεχασες τον οκτωμβριο με 33 βαθμους.....αλλαξαν οι εποχες αγορι μου...Μήπως θες να πεις φθινόπωρο?
Πάντως Χρυσανθε επειδή διαβάζω κάποιες φορές συγκεκριμένο κυπριακοΕγω δεν γυρναω οπλο σαυτα τα πουλια.
Κ να ηταν το κυνηγι τους για μενα τοτε δεν υπαρχει περίπτωση πλην ελαχιστον εξαιρέσεων να παρω τσίχλα σε τοσο υψος
Δικαννα και ζέστη + το αγγλικό πρότυπο.Πάντως Χρυσανθε επειδή διαβάζω κάποιες φορές συγκεκριμένο κυπριακο
φορουμ,Διαπιστώνω οτι χρησιμοποιητε σκάγια ν5-6 στα 30γρ-32γρ για λαγό κ πέρδικα!!Εδώ δεν συνηθίζετε αυτο..
Σχεδόν όλες οι κυπριακές εταιρίες εχουν τέτοια φυσίγγια στην γκάμα τους κ μαλιστα σε κάποιες περιπτώσεις τα παραγουν μόνο με χοντρά σκάγια!!!!!!
Θα αλλάξει γέμιση κ θα το χαλάσει έμαθα..Εγω φετοσ εκανα Πολλές κηδείεσ με 10αρι διασπορασ 34γρ.Και απο την καινούργια κυν.σεζ.. σιγουρα το 10ρακι θα το προτιμησω
Τασο δικαννα μονο εχουμε φιλε μου κ πολυ ζεστη.Πάντως Χρυσανθε επειδή διαβάζω κάποιες φορές συγκεκριμένο κυπριακο
φορουμ,Διαπιστώνω οτι χρησιμοποιητε σκάγια ν5-6 στα 30γρ-32γρ για λαγό κ πέρδικα!!Εδώ δεν συνηθίζετε αυτο..
Σχεδόν όλες οι κυπριακές εταιρίες εχουν τέτοια φυσίγγια στην γκάμα τους κ μαλιστα σε κάποιες περιπτώσεις τα παραγουν μόνο με χοντρά σκάγια!!!!!!
Τα βάρη δεν μου κάνουν εντύπωση καμιά,όσο τα νούμερα που χρησιμοποιήστε σε αυτά τα βάρη.Τασο δικαννα μονο εχουμε φιλε μου κ πολυ ζεστη.
Πανω που πας να νιωσεις κυνηγι χειμωνιατικο σε μας τελειωνει.
Οποταν λογικο ειναι να ριχνεις σε αυτες τις γομωσεις.
Γιαννη αμμα δεις κατι τυπους που στον Αύγουστο ριχνουν 42 γρ στην φασσα θα πεις οτι το προτυπο πάει περίπατο.buy buy.Δικαννα και ζέστη + το αγγλικό πρότυπο.
Ισως ειναι και λιγο δικες μας ανασφαλειες με τα αρσενικα 36,38 η και σεμι μαγνουμ φυσιγγια εδω στην ελλαδαΤα βάρη δεν μου κάνουν εντύπωση καμιά,όσο τα νούμερα που χρησιμοποιήστε σε αυτά τα βάρη.
Εδώ αυτά τα σκάγια για πέρδικα η λαγό θα πηγεναν από 34γρ (και δεν ξέρω μήπως ειναι κ λιγα για ορισμενους)και πάνω είτε ήταν δίκαννο είτε καραμπίνα..