Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πολύ βρωμιά γύρο από την υπόθεση κυνήγι που σε κάνει να τα περιμένεις όλα...
Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι δεν μας θέλουν να γυρνάμε στα βουνά γιατί τους ενοχλούμε σε πολλούς τομείς!!!
Πολλά λάθη από την ηγεσία μας όλα αυτά τα χρόνια διότι είχαν επαναπαυθεί στα κεκτημένα.
Καμία ενέργεια για το ζαρκάδι,για τα ομοιώματα τις σφυρίχτρες και πόσα άλλα που σε άλλες χώρες θεωρούνται δεδομένα.

θα πλησιάσουμε αξιοπρεπές ποσοστό...??
Ναι το πιστεύω. Ξέρεις κάτι Γιώργο; Όλα έχουν ένα τίμημα, ακόμα και το κυνήγι. Όλα στην ζωή έχουν ένα τίμημα. Αν σήμερα βιώναμε το 10% των προεκλογικών υποσχέσεων του Σύριζα. Μπορεί και να σου έλεγα ότι, δεν βαριέσαι βρε αδερφέ, μας γ@Μ@Ν3 το κυνήγι αλλά έχουμε δουλειά, μειώθηκαν οι φόροι, μπήκαν φυλακή οι συμμετέχοντες στην λίστα Λαγκαρντ, δεν ζούμε σε μια κοινωνία που παίρνουν φωτιά τα αυτοκίνητα μαρτύρων εναντίων πρεζέμπορων κτλ,κτλ,κτλ.
Τώρα όμως που αποδείχτηκε ο ρόλος του Σύριζα, γιατί ένας κυνηγός να τον ξαναψηφίσει και ουσιαστικά να ξεριζώσει μόνος του, το τελευταίο που του έμεινε, μην έχοντας και κανένα "αντίτιμο";

Σε ποιους τομεις ενοχλουμε οταν ειμαστε στο βουνο;

Τοσα χρονια γινονται σημεια και τερατα στην υπαιθρο και με την ανοχη πολλων απο μας

Τώρα όμως που αποδείχτηκε ο ρόλος του Σύριζα, γιατί ένας κυνηγός να τον ξαναψηφίσει και ουσιαστικά να ξεριζώσει μόνος του, το τελευταίο που του έμεινε, μην έχοντας και κανένα "αντίτιμο";
Βρε μακάρι να γίνουν τα πράγματα όπως τα λες, αλλά φοβάμαι μην επαναληφθεί ότι οι "Έλληνες έχουμε κοντή μνήμη",
λίγο ρουσφετάκια της τελευταίας στιγμής, λίγο βόλεμα μερικών, λίγο κανένα κλείσιμο ματιού σε καμμιά συντεχνία, λίγο Λαζόπουλος, πάνε και τα κυνήγια, πάνε όλα...

Τοσα χρονια γινονται σημεια και τερατα στην υπαιθρο και με την ανοχη πολλων απο μας

Σε αυτό ακριβώς αναφέρομαι Βίκτορα...;)
Όσο είμαστε στα βουνά όσο να ναι τους εμποδίζουμε.
Για αυτό και θέλουν να τους αδειάζουμε την γωνιά για να είναι πιο ελεύθεροι σε ότι κάνουν....

Και πλεον δεν υπάρχει και λαζοπουλος.οποιος είδε προχθες ηταν ο πρώτος ποντικός που εγκατέλειψε το βυθιζόμενο καράβι του τσιπρα
Βρε ας μην φοβόταν τί θα γίνει μέχρι να ξανακάνει εκπομπή από σεπτέμβριο και θα σου λεγα εγώ...τον κώλο του καλύπτει μην τον προλάβουν οι εξελίξεις...ήταν είναι και θα είναι τρελλός παίκτης στην εκάστοτε προπαγάνδα...και πανέξυπνος!!

Φίλοι μου , όπως προείπα και το πρωί το κυνήγι έχει πολύ ψωμί.
Το πρώτο πράγμα που βλέπει η κυβέρνηση και ο Τσιρώνης είναι τα λεφτά που είναι πολλά.
Στην πραγματικότητα η ομοσπονδία μας και οι σύλλογοι τα λεφτά φοβούνται μην χάσουν.
Κάπου στο βάθος βρίσκεται η αλήθεια.
Εκεί εμπλέκεται και η Θηροφυλακή που πληρώνονται από τους Κυνηγούς.
Η θυροφυλακή χρησιμοποιείτε ως πρόσχημα , σύμφωνα από τα συμφραζόμενα , ότι να εμείς η ομοσπονδία τους προτρέπουμε να είναι αυστηροί σε πολλά θέματα , όπως σε θέματα απλού πταίσματος των κυνηγών που σηκώνει απλή σύσταση να κατάσχονται κυνηγετικά όπλα και επιβολή ποινών.
Πόσοι κυνηγοί έχουν παράπονα από την θηροφυλακή ; πιστεύω πάρα πολλοί.
Σε αυτό φταίει η πολιτική της ομοσπονδίας.
Δεν τους νοιάζει κιόλας αφού έχουν εξασφαλισμένη την καρέκλα τους.
Αυτό είναι μια άλλη πονεμένη ιστορία με πάρα πολλές περιπτώσεις τραγικές.
Από εκεί και πέρα η παραπληροφόρηση πάει σύννεφο από όλες τις πλευρές για να μην φανεί ότι το
τρόπαιο από την μάχη είναι τα λεφτά.
Στο τέλος εύχομαι να μην φτάσουμε στο σημείο να παίρνουμε άδεια κυνηγιού από το δασαρχείο , αυτό και με ότι συνεπάγεται.

Αυτην την μόδα δεν μπορώ να την καταλάβω
Δεν θέλω να λέω μεγάλες κουβέντες γιατί και εγώ έχω κάνει κουταμαρες στο βουνό αλλά αυτό το πράγμα δεν δικαιολογείται
Και εμένα με έπαιρνε ο Πατέρας μου στο βουνό σε αυτήν την ηλικια αλλά κολλαγε δίπλα μου βεντούζα τα ματια του ηταν πανω μου
και αφου βεβαια με καθοδηγουσε πως θα περπαταω στο βουνο
πάντα μου εδινε μια μαγκουρα να κραταω στην πεζοπορια ειναι το τριτο ποδι οπως λεει
9 χρόνων παιδί χωρίς ίχνος εμπειρίας που το τραβάς για πεζοπορίες όταν εσύ ο ίδιος δεν έχεις τις κατάλληλες γνώσεις να το καθοδηγήσεις ?
Επειδή έχεις έναν οδηγό μπροστά και σου δίνει κάποιες συμβουλές για μισή ώρα
θεωρεις ότι αυτομάτως είσαι και κατάλληλος στην πεζοπορία και πόσο μάλλον όλη σου η οικογένεια ?

http://m.enikos.gr/el/article/395124,-.html

Αυτην την μόδα δεν μπορώ να την καταλάβω
Δεν θέλω να λέω μεγάλες κουβέντες γιατί και εγώ έχω κάνει κουταμαρες στο βουνό αλλά αυτό το πράγμα δεν δικαιολογείται
Και εμένα με έπαιρνε ο Πατέρας μου στο βουνό σε αυτήν την ηλικια αλλά κολλαγε δίπλα μου βεντούζα τα ματια του ηταν πανω μου
και αφου βεβαια με καθοδηγουσε πως θα περπαταω στο βουνο
πάντα μου εδινε μια μαγκουρα να κραταω στην πεζοπορια ειναι το τριτο ποδι οπως λεει
9 χρόνων παιδί χωρίς ίχνος εμπειρίας που το τραβάς για πεζοπορίες όταν εσύ ο ίδιος δεν έχεις τις κατάλληλες γνώσεις να το καθοδηγήσεις ?
Επειδή έχεις έναν οδηγό μπροστά και σου δίνει κάποιες συμβουλές για μισή ώρα
θεωρεις ότι αυτομάτως είσαι και κατάλληλος στην πεζοπορία και πόσο μάλλον όλη σου η οικογένεια ?

http://m.enikos.gr/el/article/395124,-.html

Κριμα το παιδακι δυστυχος :(

Τώρα οι γονεις του ας σκεφτούν την ανοησία τους.πρωτη φορά πέρασα το φαράγγι της Σαμαριάς 12 χρονων με συνοδεία 3 μεγάλων που δεν με άφηναν απ τα ματια τους.παντα δίπλα μου

Tι κριμα. Αμαρτιαι γονεων παιδευουσι τεκνα.

Αν θες να κανεις τετοιες αποδρασεις με μικρα παιδια, ξεκινα απο τα ευκολα, να ψηθητε ολοι, να αποκτησετε τις εμπειριες που πρεπει, και μετα πας σε πιο extreme. Ποσο κριμα...

Η διαδρομή στο φαράγγι του Βουραϊκού είναι εξαιρετικά χαμηλής επικινδυνότητας γι αυτό και ειναι γεμάτη κόσμο απο ανθρώπους διαφόρων ηλικιών .
Σίγουρα οι γονείς δεν πήραν ολα τα μέτρα ασφαλείας αλλά σε μια απλή πεζοπορία δεν δένεις το παιδι σου.
Διαβάζω απο το πρωί στον ηλεκτρονικό τύπο κατηγορίες εναντίον των απροσεκτων γονιών , πιθανόν απο ανθρωπους που βαζουν ξεκρανωτα τα παιδια τους πανω σε καθε ειδους μοτοσυκλέτα για να τα πανε σχολειο ή στο μπροστινό κάθισμα του αυτοκινήτου χωρίς ζώνη ασφαλείας .
Δυστυχως σε αυτούς τους τραγικούς γονείς επεσε ο κλήρος .

Δυστυχώς έχω αντίλογο....αν πάμε μετά τις 20 Αυγούστου σε εκλογές
(θεωρητικά λέω ότι θα ανοίξει το κυνήγι τότε .RESPECT.)

Που θα έχει απομακρυνθεί ο άμεσος φόβος...η πολυπόθητη έναρξη...

....πιστεύεις πραγματικά ότι δεν θα ξανά-ψηφίσουν κυνηγοί τον Σύριζα? .xm..xm.

Φυσικά και αρκετοί θα ξαναψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ.
Πολλοί Ελληνες κυνηγοί δεν ειναι Αντισυριζαιοι , ειναι απλοί ανθρωποι που θα κάτσουν να σκεφτούν οτι σε αυτους τους μήνες της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ δεν τους εγινε καποια μείωση στον μισθό και στην συνταξη , δεν εγινε καποιο οικονομικό σκάνδαλο , δεν τους έκοψαν απολυτως τίποτα απο το κυνήγι , δεν πληρώνουν τοση εφορία όσο πλήρωναν , επίσης βλέπουν οτι τα παραμύθια που τους αράδιαςε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τους έβλαψαν επι της ουσίας , οπότε κατά την άποψη μου ναι ειναι αρκετοί κυνηγοί που θα ξαναψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ.

Last edited by a moderator:
τα παραμύθια που του αράδιαςε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τον έβλαψαν επι της ουσίας
Κατά τα φαινόμενα δεν τον έβλαψαν, ουσιαστικά όλους μας βλάπτουν όταν γενικά η χώρα πάει από το κακό στο χειρότερο. Και αν φέτος δεν πλήρωσε πολλά, κανείς δεν του εγγυάται ότι του χρόνου θα τα δώσει διπλά (το πιθανότερο). Απλά η οπτική που περιγράψατε είναι όντως η πιθανή ωφελιμιστική ατομικιστική του ελληνάκου.

Φυσικά και αρκετοί θα ξαναψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ.
Πολλοί Ελληνες κυνηγοί δεν ειναι Αντισυριζαιοι , ειναι απλοί ανθρωποι που θα κάτσουν να σκεφτούν οτι σε αυτους τους μήνες της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ δεν τους εγινε καποια μείωση στον μισθό και στην συνταξη , δεν εγινε καποιο οικονομικό σκάνδαλο , δεν του έκοψαν απολυτως τίποτα απο το κυνήγι , δεν πληρώνει τοση εφορία όσο πλήρωνε , βλέπει οτι τα παραμύθια που του αράδιαςε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τον έβλαψαν επι της ουσίας , οπότε κατά την άποψη μου ναι ειναι αρκετοί κυνηγοί που θα ξαναψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ.
Ποιοί είναι αυτοί Διονύση;;;Ίσως οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ... γιατί οι άλλοι μάλλον έχασαν τη δουλειά τους οποτε ...
Γι αυτούς τους ανθρώπους... που θα τον ξαναψηφίσουν εχω να πώ ...εύγε...
Το κακό είναι ότι δεν εχω να προτείνω εναλλακτική... αλλά δεν θέλω και τον ΣΥΡΙΖΑ στη εξουσία πως να το πω... ξεκάθαρα πράγματα.
Χρυσή Αυγή και ΣΥΡΙΖΑ θα θελα να ηταν εκτος βουλής...
Πέρσυ τετοιο καιρό ήταν οι μέρες του Honey i closed the banks... μάλλον ξεχνάμε... στα ψέματα των άλλων (ΝΔ_ΠΑΣΟΚ)έχτισε ελπίδα με ψέμα... ελπίδα με ψέμα... και +τοις αλλοις συνδιαλεγομεθα σε διαδιακσια προσχηματική για το κυνήγι με Πράσινους Οικολόγους...με τον κ Τσιρώνη...
Φίλοι μου κυνηγοί αν μετά απο οσα έχουν συμβεί... κάποιος από την κυνηγετική οικογένεια ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ προσωπικά με λυπεί

Πάνο σε καταλαβαίνω απολύτως γιατί πάνω-κάτω όλοι σκεφτόμαστε τα ίδια πράγματα. Το θέμα όμως είναι ότι μέχρι στιγμής είμαστε στο σημείο να λέμε ποιους δεν θέλουμε. Πιστεύω πως μέχρι να φτάσουμε στο σημείο να λέμε ποιους θέλουμε, ο λαός θα είναι απλά ένας ανήμπορος δέκτης των συνεπειών οποιασδήποτε ανίκανης κυβέρνησης...
Προς το παρόν δεν βλέπω ελπίδα...

Status
Not open for further replies.
Back