Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κώστα έμαθα ότι το κατέβασαν αμέσως. Μάλλον μπαίνουμε στην παγίδα της αναπαραγωγής του. Αυτοί έτσι κια αλλιώς έχουν τον τρόπο τους να ενημερωθούν. Όλα αυτά που αναφέρονται είναι γνωστές βλέψεις τους σε όλους μας εδώ. Το θέμα είναι ότι στην εκάστοτε κυβέρνηση δεν χαμπαριάζουν τίποτα. Μόνο ψήφους μετρούν...
Υπάρχει μεγάλος φόβος για προβοκάτσια...
Χρηστο ηταν γνωστες οι θεσεις του Συριζα για την Θρακη προ εκλογων
https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjZpenvn4DOAhXJaxQKHZT3CGcQFgggMAE&url=http://www.pronews.gr/portal/item/%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1-%CF%83%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%B1-%CE%B8%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%B3%CE%AE%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CF%8C%CE%BC%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%86%CF%84%CE%AE%CE%B4%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B4%CE%B9%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CF%85%CF%80-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%85%CF%80%CE%B5%CE%BE&usg=AFQjCNEssybd7RqNI5-A697JsiB7BxwLcg&sig2=wPnJodfRLvtRXBYXJfpdmw

https://www.google.gr/url?sa=t&rct=...MoB3N4athbZFC5LZZglrhw&bvm=bv.127521224,d.bGg
Καποιοι κωφευαν και αλλοι ακολουθουσαν την γνωστη τακτικη του δε βαριεσαι
Σημερα ισως ολα αυτα μας φαινονται περιττα με την καθημερινοτητα που βιωνουμε εκτος απο εσας που το ζειτε στο πετσι σας
Το θεμα ειναι ποσο ακομα θα κλεινουμε τα ματια σε τετοιες προκλησεις για χαρη της Ελληνοτουρκικης φιλιας ?
Ποσο θα παριστανουμε τους μαλακες επιτρεποντας σε καθε λογης πρακτορισκους μεσα στην Πατριδα μας να υψωνουν φωνη ανθελληνικη και να συνεχιζουν ανενοχλητοι το εργο που τους εχει οριστει απο τον Αγα ?

Θέλω να θίξω ένα πιο πεζό θέμα που παρατηρώ τους τελευταίους μήνες και όσο πάει γίνεται πιο έντονο, τουλάχιστον όπως φαίνεται σε εμένα. Τί θα γίνει με τους κ@λους στα site ρε παιδιά; Μέχρι και αυτό το όμορφο για εμάς θέαμα, το έχουν ξεφτιλίσει μέχρι σημείου αηδίας. Η κάθε κυρία που θέλει να βγει από την αφάνεια και θέλει να ασχοληθούν μαζί της, πετάει τον κ@λο της έξω και εμείς πρέπει να θαμπωθούμε! Έχει καταντήσει αηδία να θέλω να δω τις ειδήσεις και τα αθλητικά στο internet και οι σελίδες να έχουν δεξιά κι αριστερά κ@λους διαφόρων "star". Θα θέλουμε να δούμε τις ειδήσεις στο internet και θα κρυβόμαστε από τα παιδιά μας... :)
Δεν λέω καλό το θέαμα αλλά η υπερβολή το κάνει αηδία... Έτσι το βλέπω εγώ...

Εχεις δικιο γενικά και το ίντερνετ κ η τηλεόραση το εχουν παρακανει.
Τις προάλλες κοίταζε ένα παιδάκι φωτο στο image με λουλούδια,και βγήκε ξαφνικά ενα μπουκέτο με μια που..α στην μέση.:eek:
Μπαμπά μπαμπά κοίτα εδώ του λέει...sarcastic.
Πέρα απο τα αστεία κάτι πρέπει να γινει.

Aσε που θες να διαβασεις καμμια ειδηση στη δουλεια και θα νομιζουν οτι βλεπεις τσοντες

Επρεπε να υπαρχει μια "family safe" εκδοχη των ειδησεογραφικων sites, χωρις κωλους. ;) Βεβαια τοσα χρονια τα καναλια το ειχαν κανει σημαια, καθε που ανεβαινε η θερμοκρασια εδειχνε κωλους

Εμενα παλι δεν με χαλανε καθολου οι κωλοι... Καθε φορα που διαβαζω μια μαλακια κ μου ανεβαινουν οι παλμοι, κοιτα στα δεξια της σελιδας κ αφηνω το βλεμμα μου να χαλαρωσει πανω σε εναν ωραιο κωλο... Ειναι αγχολυτικο το θεμα... .sarcastic.

Απλό το θέμα, ο καθένας ή μάλλον η κάθε πιτσικαρισμένη με κορμάρα προωθεί τον εαυτό της ανάλογα με τα προσόντα της. Είτε λέγεται κώλος είτε βυζί. Έτσι κάνουν καριέρα και το ξέρουν.:cool:

Εύχομαι όλου του κόσμου η επικαιρότητα να απασχολείται από κωλους.

Μαλλον δεν διαβασες την πρωτη φραση του post μου. Sorry λοιπον για το .off topic. . Θα περιμενω να ορισετε ποια θεματα επικαιροτητας μπορουμε να θιξουμε. Παντως σιγουρα θα ειναι εξω αυτο της αισθητικης...

Μαλλον δεν διαβασες την πρωτη φραση του post μου. Sorry λοιπον για το .off topic. . Θα περιμενω να ορισετε ποια θεματα επικαιροτητας μπορουμε να θιξουμε. Παντως σιγουρα θα ειναι εξω αυτο της αισθητικης...
Xρηστο σορυ που επεμβαινω, αλλα δεν νομιζω φιλε οτι το σχολιο του Altair εχει να κανει με το θεμα που εθιξες... Οσες φορες μαλιστα κ αν το διαβασω, δεν μου περναει ουτε για μια στιγμη απο το μυαλο οτι ηθελε να κριτακαρει την θεση σου...
Εγω καταλαβαινω οτι εννοει μακαρι να μην υπαρχουν αλλα σοβαρα θεματα για να βλεπουμε στις ειδησεις, να μην εχουμε προβληματα και να γεμιζουν το χωρο κ τον χρονο τους τα καναλια κ οι σελιδες με πιο Lifestyle θεματα...
Μηπως πρεπει ειδικα εδω μεσα που ειμαστε ολοι μια παρεα με ενα κοινο ενδιαφερον να διαβαζουμε λιγο πιο "χαλαρα" κ καλοπροαιρετα τα σχολια?.xm.:)

Βλέπω ότι με το παραμικρό έχεις "λυμένο το ζωνάρι σου"... .xm.Η απάντηση μου είναι ίδια με του Άρι παραπάνω, όπως πιστεύω θα καταλάβαινε και κάθε καλοπροαίρετα σκεπτόμενος αναγνώστης.

Xρηστο σορυ που επεμβαινω, αλλα δεν νομιζω φιλε οτι το σχολιο του Altair εχει να κανει με το θεμα που εθιξες... Οσες φορες μαλιστα κ αν το διαβασω, δεν μου περναει ουτε για μια στιγμη απο το μυαλο οτι ηθελε να κριτακαρει την θεση σου...
Εγω καταλαβαινω οτι εννοει μακαρι να μην υπαρχουν αλλα σοβαρα θεματα για να βλεπουμε στις ειδησεις, να μην εχουμε προβληματα και να γεμιζουν το χωρο κ τον χρονο τους τα καναλια κ οι σελιδες με πιο Lifestyle θεματα...
Μηπως πρεπει ειδικα εδω μεσα που ειμαστε ολοι μια παρεα με ενα κοινο ενδιαφερον να διαβαζουμε λιγο πιο "χαλαρα" κ καλοπροαιρετα τα σχολια?.xm.:)

Αρη μπορει να εχεις δικιο ως προς τις προθεσεις του Γιωργου. Το οτι δε σου φανηκε οτι ηθελε να κριτακαρει την θεση μου ειναι φυσικα δεκτο. Σε μενα ομως φανηκε διαφορετικα και πιθανον στους περισσοτερους αναγνωστες. Νομιζω πως το καλοπροαιρετο και το χαλαρο εναι απο μενα δεδομενα και πιστευω οτι το εχω δειξει στα χρονια παρεας που κανουμε. Το ιδιο ευχομαι και για ολους. Υπαρχει ομως και το οριο οταν κατι σε θιγει...
Εκ μερους μου το θεωρω οτι εληξε...

Χρηστο εξακολουθω να πιστευω οτι δεν ηθελε να σε θιξει κ οτι φυσικα δεν συνδεεται με το δικο σου σχολιο, κ μαλιστα σαν αναγνωστης απαντησα, οχι σαν φιλος του Γιωργου αν κ καποιος αλλος ενιωσε οτι σε θιγει αυτο, παω πασο, τι να πω...
Κ για μενα εχει ληξει το θεμα, κ σορυ για την παρεμβαση κιολας σε κατι που δεν με αφορα, αλλα σου απαντησα ακριβως σαν "τριτος" αναγνωστης...

Προσωπικα παντως, θεωρησα το σχολιο του Γιωργου ως γενικολογο, οτι δηλαδη μακαρι ολη η επικαιροτητα που θα μας απασχολει να ειναι γυρω απο αυτο το θεμα και οχι γυρω απο μισθους, συνταξεις, ανεργια, λιτοτητα και πολεμους. Ειλικρινα στο λεω, δεν μου περασε απο το μυαλο οτι θα μπορουσε να απευθυνεται σε σενα, ουτε οτι η "επικαιροτητα" που εννοουσε ο Γιωργος ειναι το συγκεκριμενο τοπικ.

Παιδιά εδώ είμαστε όλοι μια παρέα και μάλιστα έχουμε αποδείξει οτι σεβόμαστε την άποψη του άλλου χωρίς προσωπικές αιχμές ή προσβολές , βάζοντας πάντα μπροστά τις φιλίες .llk.

Χρήστο πράγματι οι κωλοι και η σαβούρα κυριαρχούν σχεδόν παντού.
Είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεις ενα μέσο να σε ενημερώνει σοβαρά χωρίς ψέματα και χωρίς ανόητες παρεμβάσεις τύπου ξεβρακωτου κωλου.
Η δύναμη είναι αποκλειστικά στα χερια μας και λεγεται τηλεκοντρολ και ποντίκι.
Αποκλείεις την σαβούρα και κρατάς αυτά που πιστεύεις οτι σου κάνουν. :)

Status
Not open for further replies.
Back