Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ισως μία από τις μεγαλύτερες κωμωδίες που έχουμε ζήσει στην πολιτική σκηνή.
Θα μου πεις δεν έχουμε ζήσει άλλες;;;;;
Φυσικά και έχουμε ζήσει και συνεχίζουμε να ζούμε και σήμερα με αμείωτο ρυθμό .
Είναι πραγματικά τραγικό να προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε με χίλιους δυο τρόπους , που προκαλούν γέλιο , την επιλογή της Παπαρήγα να στείλει το παιδί της στο Αμερικάνικο κολέγιο.
Επίσης καταντάει γελοίο να ακούμε απίστευτες αναλύσεις από την Γραμματέα του κόμματος περί δημοσιας εκπαίδευσης όταν ακόμα και η ίδια έχει τελειώσει ιδιωτικό σχολείο.......και όχι όποιο κι όποιο αφού η Αρσάκειος είναι ένα ιδιωτικό σχολείο για τα παιδιά της ελιτ;)

Συμφωνώ με τον Πάνο , οι προσωπικές αιχμές είναι περιττές και δεν ωφελούν πουθενά .
+++1000 Διονυση

Last edited by a moderator:
Θεέ ου σώσε με.Τι ακούω σ αυτόν τον τόπο.
Ο Μητσοτάκης ήταν λέει πολιτικός κρατούμενος τους πρώτους μήνες της ζωής του και μετά εξόριστος απο την χούντα.
Ο άνθρωπος πέρα απο επικίνδυνος πρέπει να είναι και πολύ βλάκας .Κατι στο οποίο αρέσκεται ο ελληνικός λαός για να τον εκλέξει πρωθυπουργό.

Ριτσο στην μακρονησο εξορια
http://imgur.com/a/hkfiN και ο Μητσοτακης στην Γαλλια εξορια http://imgur.com/a/C0FAd

εέ ου σώσε με.Τι ακούω σ αυτόν τον τόπο.
Ο Μητσοτάκης ήταν λέει πολιτικός κρατούμενος τους πρώτους μήνες της ζωής του και μετά εξόριστος απο την χούντα.

Πέρα από το γέλιο που προκάλεσε η δήλωση ενός πολιτικού εντελώς ανίδεου, βγαίνει και το συμπέρασμα ότι η δεξιά με απελπισία και στα όρια του κωμικού αναζητά να εκμεταλλευτεί πρότυπα που δεν της ανήκουν, αφού ιστορικά είναι κατοχυρωμένα σε άλλους.
......και για να κλείσουμε με το γελοίο του πράγματος , ο Κούλης για να συμφιλιωθεί με το παρελθόν του, όρισε αντιπρόεδρο στο κόμμα του έναν νοσταλγό της χούντας και θαυμαστή και φίλο του Στυλιανού Πατακού..big smile.

Το εντυπωσιακό ήταν που ρωτούσε τα υπόλοιπα καρντάσια της Βούλής...."γιατί γελάτε κύριοι ?"
Πόσα κιλά βλαμμένος μπορεί να είσαι, να μη καταλαβαίνεις ότι αυτοξεφτιλίζεσαι και μάλιστα σε ζωντανή μετάδοση ?
Πολλοί άνθρωποι γύρω μας πλέον εκτίθενται πολύ εύκολα, γιατί δεν έχουν τη ποιότητα πνεύματος και το επίπεδο να καταλάβουν ότι τελικά δεν βρέχει αλλά τους φτύνουν ! Έφαγαν μασημένη τροφή, δεν την επεξεργάστηκαν ποτέ για να μην δυσκολευτούν και σπάσει κανα νύχι και τώρα καμαρώνουν ότι κατέχουν τη μοναδική αλήθεια ενώ οι γύρω τους ή κρατάνε τη κοιλιά τους από τα γέλια, ή απαξιούν να μιλήσουν ή ντρέπονται να τους προσβάλουν .sarcastic.

Το εντυπωσιακό ήταν που ρωτούσε τα υπόλοιπα καρντάσια της Βούλής...."γιατί γελάτε κύριοι ?"
Πόσα κιλά βλαμμένος μπορεί να είσαι, να μη καταλαβαίνεις ότι αυτοξεφτιλίζεσαι και μάλιστα σε ζωντανή μετάδοση ?
Πολλοί άνθρωποι γύρω μας πλέον εκτίθενται πολύ εύκολα, γιατί δεν έχουν τη ποιότητα πνεύματος και το επίπεδο να καταλάβουν ότι τελικά δεν βρέχει αλλά τους φτύνουν ! Έφαγαν μασημένη τροφή, δεν την επεξεργάστηκαν ποτέ για να μην δυσκολευτούν και σπάσει κανα νύχι και τώρα καμαρώνουν ότι κατέχουν τη μοναδική αλήθεια ενώ οι γύρω τους ή κρατάνε τη κοιλιά τους από τα γέλια, ή απαξιούν να μιλήσουν ή ντρέπονται να τους προσβάλουν .sarcastic.
Την μοναδικη αλήθεια σε αυτον τον τοπο την κατεχη μονο ο τσιπρασ και ο καμενοσ ολλοι η αλλοι ειναι ψευτεσ/ απατεονεσ/ προδοτεσ/λαμογια/φασιστεσ.

Την μοναδικη αλήθεια σε αυτον τον τοπο την κατεχη μονο ο τσιπρασ και ο καμενοσ ολλοι η αλλοι ειναι ψευτεσ/ απατεονεσ/ προδοτεσ/λαμογια/φασιστεσ.
Ηλία καλησπέρα. Αν καταλαβαίνω σωστά το μήνυμα σου είναι ειρωνικό. Εννοείται πως και ο Τσίπρας και ο Καμμένος είναι ψεύτες και μάλιστα από τους χειρότερους. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πώς έβγαλες το νόημα που περιγράφεις από τα λεγόμενα του vpentza?

Γιατί ρε πότε είπε ψέματα ο Τσίπρας;;;.big smile..banana..hit.

Το θέμα είναι αν έχει πει καμιά αλήθεια.llk.

Όσο για τους πλούσιους μόνιμους παραθεριστές Μυκόνου , νομίζω ότι σιγά σιγά ο κόσμος έχει αρχίσει και τους παίρνει στο ψιλό.
Ένα πραγματικά όμορφο νησί το οποίο έχει ξεκινήσει ήδη να απαξιώνεται εξαιτίας των ψώνιων.
Καλά κάνουν και τους κατακλέβουν.sarcastic.

Παρακαλούνται όσοι δεν διακατέχονται από την απαραίτητη ποιότητα πνεύματος και επιπέδου, να μην σχολιάζουν μηνύματα συναδέλφων.... .very funny..llk..badboys.

Παρακαλούνται όσοι δεν διακατέχονται από την απαραίτητη ποιότητα πνεύματος και επιπέδου, να μην σχολιάζουν μηνύματα συναδέλφων.... .very funny..llk..badboys.
Σε εμένα απευθύνεσαι;;;;;
Σε ρωτάω γιατι ποστάρεις αμέσως κάτω απο εμένα που εχω σχολιάσει την ανάρτηση σου για την Μύκονο.
Δεν θέλεις να σχολιάζω τα ποστ σου;;;;;
Εχω μπερδευτεί με αυτα τα ασαφή και διφορούμενα μηνυματα γι αυτο ρωτάω
Μιλήστε ρε παιδιά ξεκαθαρα να καταλαβαινουμε τι λετε.what.

Εγω λεω επειδη ολοι ως μελη του HL ειμαστε εναντια σε αυτους που μας κατηγορουν ως δολοφονους αξεστους κυνηγους που καταστρεφουν το περιβαλλον, να παμε εξορια στον Εβρο! Εχουμε και λεμε τιμωρια καταναγκαστικα κυνηγια: τριγονια, ορτυκια, μπεκατσα, λαγος, φασσες και υδροβια. Με τη ληξη του κυνηγιου αρχιζει το ψαρεμα. Μιλαμε τοσο δυσκολη εξορια ουτε στο Παρισι, ουτε στις ΗΠΑ, ουτε στην Ελβετια, ουτε πουθενα, σε οποιοδηποτε μερος του πλανητη... .sarcastic. .ha ha ha. .big smile. .ghe.

Ηλία καλησπέρα. Αν καταλαβαίνω σωστά το μήνυμα σου είναι ειρωνικό. Εννοείται πως και ο Τσίπρας και ο Καμμένος είναι ψεύτες και μάλιστα από τους χειρότερους. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πώς έβγαλες το νόημα που περιγράφεις από τα λεγόμενα του vpentza?

Φιλε Bασιλη δεν κατάλαβες καλά, εγώ εξέφρασα την μισή αλήθεια ο φίλος vpentza είπε την άλλη μισή. Μια αλήθεια είναι πάντα ισχυρότερη από την μισή. Δεν ειρωνεύομαι ποτέ ποστ άλλων

Last edited by a moderator:
Φιλε Bασιλη δεν κατάλαβες καλά, εγώ εξέφρασα την μισή αλήθεια ο φίλος vpentza είπε την άλλη μισή. Μια αλήθεια είναι πάντα ισχυρότερη από την μισή. Δεν ειρωνεύομαι ποτέ ποστ άλλων
Ηλία με συγχωρείς, δεν εννοούσα ότι ειρωνεύεσαι το ποστ του Βασίλη (vpentza) αλλά την γενική κατάσταση. Απλά δεν κατάλαβα τι ήθελες να πεις και σε ρώτησα :) Να είσαι καλά!

Status
Not open for further replies.
Back