Μάκης
Banned
συμφωνώ και σέβομαι ότι διαφωνείςOff Δεν εννοω γιατι ενα μπλουζακι με ενα εθνικο συμβολο σε κανει φασιστα. Φασιστα σε κανει η ιδεολογια σου κυριως, και πολυ περισσοτερο αν συνοδευεται και απο τις αντιστοιχες πραξεις. Το οτι αφησαμε να καπηλευτει τη σημαια μας ενα γκρουπ ηλιθιων, δυστυχως δεν ειναι καλο και για τη δικη μας νοημοσυνη.
Mακη μου θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω; Πολυ καλα κανεις και βαζεις τη σημαια στις εθνικες εορτες (μην το παρεις προσωπικα - γενικα μιλαω), αλλα θα πρεπει να μην ξεχνας οτι η Ελλαδα ειναι ολο το χρονο οχι 4-5 μερες. Να εισαι 1000 φορες υπερηφανος για αυτες τις 4-5 μερες, αλλα να ντρεπεσαι και για τις μερες που δεν μιλαει κανενας και δεν μας τιμουν, ή για τις συμπεριφορες μιας χωρας που κινηται μεταξυ φαιδροτητας και "οτιναναι". Με λιγα λογια, καλο θα ειναι να μην βλεπουμε μονο το ενδοξο παρελθον για να μας κανει υπερηφανους, αλλα και τα μικρα και καθημερινα που θα επρεπε να μας εξοργιζουν αλλα κοιταμε αλλου.
Αφορμη για το σχολιο, ο Ελληναρας που ζηλεψε τον τελικο του μπασκετ, πεταξε την σακουλα τα σκουπιδια στο καδο απο τον δευτερο οροφο, φυσικα επεσε εκτος και σκορπισαν τριγυρω. Στο τσακ γλυτωσα το "λουσιμο"
η σημαία θ αντικατασταθεί γιατί σκίστηκε από την χρήση της πάνω των 4-5 ημερών
κουβαλώντσας μέσα μου περήφανα το ένδοξο παρελθόν σικτιρίζω τις καθημερινές φαιδρότητες μ εξοργίζουν τα μικρά καθημερινά....φώναξα κάποια στιγμή και ήμουν από φασίστας μέχρι γραφικός και μαλάκας οπότε λέω κοιτάω αλλού;;;;; τότε είδα τους πολλούς που κοιτούν και κρίνουν το πριν και το μετά του αλλού....χθεσινοί όλοι