Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σε οποιον τσομπανη κ να πας στα μερη μου Βικτωρ εχει παντα μαζι του 10 15 τσομπανοσκυλα κ τσεκουρα η μονοκανο μπαικαλ. Κοπαδακια με 30 προβατα κ εχουν 3-4 σκυλια. Γιαυτο κ δεν ακους συνεχεια για επιθεσεις. Προπερσι ειχε επιτεθει μια αρκουδα σε 1 κτηνοτροφο τον δαγκωσε απο τον μηρο κ τον τραβουσε ζωντανο στο ρεμα για να τον φαει!!! τον εσωσαν τα σκυλια του.
Οι γουρουνοπαρεες μονο κρατουν τους αριθμους τους χαμηλους κ φυσικα οι φολες των κτηνοτροφων που πεφτουν επι δικαιων κ αδικων.

Ο μεγαλος μου φοβος εδω κ χρονια στο κυνηγι ειναι τα τσομπανοσκυλα στο πιανουν το σκυλι κ στο πνιγουν πριν το καταλαβεις.
Μιλουσα με 1 παιδι απο το χωριο μου που εχει πανω απο 20 σκυλια , ουτε αυτοι θελουν να εχουν τοσα σκυλια πολλη απλα γιατι δεν ταιζονται αλλα οπως μου ειπε και ο ιδιος ειναι αναγκαιο κακο.
Οταν οι κτηνοτροφη φωλιαζουν ειναι σε ζωα που εχουν ειδη γινει λεια τους κ το βραδυ θα επιστρεψουν παλι τα αγριμια για να τα αποτελειωσουν μην τα μπερδευουμε με τις αστικες φολες που ριχνουν καποιοι για τα αδεσποτα, απλα την πατανε κ ειδη που δεν φταινε σε τιποτα

Μας κόβουν επ αόριστο τα συγγραμματα για το χειμερινό εξάμηνο, γτ έχουν τους εκδοτικους οίκους απληρωτους από το 2015.
Η γνωστη τακτική που διδάχτηκε απο τους προηγούμενος για νσ εμφανίσουν τάχα πλεόνασμα.Αλλωστε ετούτοι εγιναν γνωστοί με το "δεν πληρώνω".Ετσι λοιπόν δεν πληρώνουν τίποτα.Ουτε συνταξεις ,ούτε συγγράμματα και χέστηκαν ,αν θα μαθουν τα παιδιά μας γράμματα.
Τα εχω δει και με τον γιό μου Βασίλη.
Η κατάσταση εχει φτάσει στο απροχώρητο σε όλα τα επίπεδα και τίποτα πια δεν λύνεται με τις εκλογές.
Οσο τα προβατα τα φοβίζουν με τους λύκους ενώ τα σφάζουν οι τσοπάνηδες, η κατάσταση θα χειροτερεύει.
Ο εφησυχασμός και ο ωχαδερφισμός ακόμη και απο ανεργους η μη βολεμένους διευκολύνουν περισσότερο την διαδικασία του σφαγείου.

Η οποια φετεινη κερδοφορια των μικρομεσαιων επιχειρησεων δημιουργει τεραστιες και δυσαναλογες φορολογικες υποχρεωσεις για του χρονου,
οι οποιες ειναι απολυτως βεβαιον οτι ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΘΟΥΝ. Αυτο μπορει να γινει κατανοητο? Μπορει ο μεσος Ελληνας πολιτης
να αντιληφθει οτι το κλεισιμο αυτων των μικρομεσαιων επιχειρησεων ευνοει τις μονοπωλιακες πολιτικες που θα του στραγγιξουν το οποιο εισοδημα
και επιπλεον η ποιοτητα θα εξαφανισθει σε ολα τα ειδη?

UMbQyQX.jpg
Εν τω μεταξύ και όσο χρόνο θα ασχολούμαστε με το παρόν ζήτημα,κάποιοι μεθοδεύουν μνημόνια,υπερταμεία θα ορίζουν την πατρίδα μας,η ελληνική φύση θα λεηλατείται στο όνομα της ανάπτυξης,οι νεοι θα φεύγουν μετανάστες ,τη στιγμη που νομιμοι και παράνομοι αλλόδαποί θα κατακλύζουν την Ελλάδα... και ...η εξαθλίωση του λαου μας θα αυγαταίνει! Καθοτ μέσα σε όλα αυτά ξαφνικά κάποιοι διαπίστωσαν ότι τα ελληνόπουλα πρέπει νάναι νομικά καλυμμένα στο να αποφασίσουν αν είναι τα αγόρια,αγόρια και τα κορίτσια ,κορίτσια...Τι εχουν να δουν τα ματάκια μας....Καληνύχτα σας
Επειδή κάποια από τα σημερινά αποβρασματα που κυβερνούν την χώρα
παρομοιάζουν τους εαυτούς τους με τον ΤΣΕ και δηλώνουν ακόλουθοι του
ας δούμε την άποψη του για τους ομοφυλόφιλους
«Οι ομοφυλόφιλοι, μου φέρνουν γέλιο, όχι επειδή είναι αστείοι, αλλά επειδή είναι γελοίοι» - E.Τσε Γκεβάρα.
«Ευτυχώς ο γιος μου παίζει με ψεύτικα πιστόλια, εάν έπαιζε με κούκλες, θα έπρεπε να χρησιμοποιήσω το αληθινό πιστόλι μου»! -E. Τσε Γκεβάρα

Άσχημα πραγματα!
Πιστευω πως ειναι επιλογη και δικαίωμα του καθε γονιού να μεγαλώσει οπως θελει (με σωστο παντα τροπο) τα παιδιά του. Και εγω τα παιδια μου θα ηθελα να τα μεγαλωσω χωρις προκλητικές εικονες. Εικονες αντιροπες με τον ομορφο και φυσιολογικο τροπο που γινονται τα παιδιά.

Λιγο πλασματικο μου φαινεται ομως και θα σου εξηγησω το γιατι. Στο δημοσιο, εννοω τους μισθους, ειναι μεσα και των αιρετων (οχι της Βουλης), των ειδικων μισθολογιων, και των ΟΤΑ. Ισως και των δικαστικων. Μισθοι απο μονοι τους αρκετα υψηλοι ωστε να ανεβαζουν αρκετα το μεσο ορο. Απο την αλλη, στον ιδιωτικο τομεα, ποσοι υπαλληλοι πιστευεις εχουνε μεινει, αν εχουνε, με μισθους ανω των 1500 ευρω;

• 777 ευρώ για τον εργαζόμενο στον ιδιωτικό τομέα
  • 1.075 ευρώ για τον εργαζόμενο στο Δημόσιο.

Πηγή: Ερευνα ΣΕΒ: 38% υψηλότερος ο μισθός των δημοσίων υπαλλήλων από τους ιδιωτικούς | iefimerida.gr
Όταν αντιστραφούν αυτά τα μεγέθη
ίσως να υπάρξει μια μικρή ελπίδα
για τον ξεσηκωμό και την επανάσταση αυτού του Λαού
Μέχρι να γίνει αυτό
η επανάσταση και η διαμαρτυρία θα παραμενει με κατσαρόλες μαχαιροπήρουνα και μπυρονια στο Σύνταγμα

Μας κόβουν επ αόριστο τα συγγραμματα για το χειμερινό εξάμηνο, γτ έχουν τους εκδοτικους οίκους απληρωτους από το 2015.
Γιατρέ ή όλη φασαρία ήταν για τα φράγκα , οι επιχειρηματίες πίεσαν για να πάρουν τα λεφτά τους , άσε που υπάρχουν και πολιτικά κίνητρα;)
Εύχομαι σύντομα να τα έχετε στα χέρια σας :)
http://news247.gr/eidiseis/koinonia...zoyme-stash-ws-pros-tis-plhrwmes.4878597.html

UMbQyQX.jpg
Εν τω μεταξύ και όσο χρόνο θα ασχολούμαστε με το παρόν ζήτημα,κάποιοι μεθοδεύουν μνημόνια,υπερταμεία θα ορίζουν την πατρίδα μας,η ελληνική φύση θα λεηλατείται στο όνομα της ανάπτυξης,οι νεοι θα φεύγουν μετανάστες ,τη στιγμη που νομιμοι και παράνομοι αλλόδαποί θα κατακλύζουν την Ελλάδα... και ...η εξαθλίωση του λαου μας θα αυγαταίνει! Καθοτ μέσα σε όλα αυτά ξαφνικά κάποιοι διαπίστωσαν ότι τα ελληνόπουλα πρέπει νάναι νομικά καλυμμένα στο να αποφασίσουν αν είναι τα αγόρια,αγόρια και τα κορίτσια ,κορίτσια...Τι εχουν να δουν τα ματάκια μας....Καληνύχτα σας

Τζίμη το θέμα είναι εξαιρετικά ευαίσθητο και μάλλον οι περισσότεροι δεν έχουν καταλάβει ή δεν έχουν ασχοληθεί με την ουσία του συγκεκριμένου νόμου .
Για να του δούμε λοιπόν πιο αναλυτικά τι λέει το νομοσχέδιο

1) Επιτρέπει την αλλαγή φύλου:
Και πριν επιτρεπόταν η αλλαγή φύλου. Το νομοσχέδιο αντιμετωπίζει το ζήτημα καθαρά από πλευράς αστικού δικαίου χωρίς να απαιτεί προηγούμενη εγχείριση και ιατρική διαδικασία για βιολογική αλλαγή φύλου. Η ταυτότητα φύλου που αποτελεί συστατικό στοιχείο της προσωπικότητας κάθε ανθρώπου πρέπει να συνάδει όπως αναγράφεται στα δημόσια έγγραφα με αυτό που το ίδιο το άτομο αισθάνεται. Αλλιώς τα διεμφυλικά άτομα (ή άτομα με δυσφορία φύλου - όχι τα ομοφυλόφιλα) αισθάνονται παγιδευμένα όχι μόνο βιολογικά στο σώμα τους αλλά και κοινωνικά στο σύνολο της ζωής τους. Είναι αναμενόμενο ότι θα τους δημιουργούν προβλήματα όλοι όσοι σκέφτονται πως θα έπρεπε να αισθάνονται οι άλλοι με βάση το πως σκέφτονται και αισθάνονται αυτοί. Το κράτος όμως δεν μπορεί και δεν πρέπει ούτε να σκέφτεται ούτε να δρα έτσι.

ξαφνικά κάποιοι διαπίστωσαν ότι τα ελληνόπουλα πρέπει νάναι νομικά καλυμμένα στο να αποφασίσουν αν είναι τα αγόρια,αγόρια και τα κορίτσια ,κορίτσια...Τι εχουν να δουν τα ματάκια μας....Καληνύχτα σας

Είναι δυνατόν οι δεκαπεντάχρονοι να παίρνουν τέτοια απόφαση;
Οι δεκαπεντάχρονοι είναι οι μόνοι που ξέρουν το σώμα τους και οι μόνοι που μπορούν να πουν αν δυστυχούν σε αυτό. Δεν μπορείς να πείσεις κάποιον ότι πρέπει να αισθάνεται άνδρας ή γυναίκα. Και δεν την παίρνουν αυτοί την απόφαση. Όπως κάθε δικαιοπραξία ανηλίκου η αίτηση γίνεται από τους ΓΟΝΕΙΣ που εκπροσωπούν τον ανήλικο σε ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ μετά από συγκεκριμένη διαδικασία συμβουλευτικής από επιτροπή πολλών ιατρικών ειδικοτήτων. Για να συμφωνήσουν λοιπόν όλοι αυτοί με τον ανήλικο πάει να πει ότι το θέμα θα είναι σοβαρό και πιθανότατα σχεδόν οφθαλμοφανές. Η αλλαγή της νομικής ταυτότητας φύλου γίνεται εξάλλου για την προστασία αυτών των ανθρώπων που προφανώς βρίσκονται σε μία κατάσταση που μάλλον κανένας μας δε θα ήθελε να βρεθεί.
Εν τω μεταξύ και όσο χρόνο θα ασχολούμαστε με το παρόν ζήτημα,

Φυσικά είχαμε άλλα πιο σοβαρά ζητήματα για εμένα κι εσένα, αλλά για κάποιους ανθρώπους αυτό είναι το πιο σοβαρό ζήτημα της ζωής τους. Και κάθε μέρα ψηφίζονται πράγματα για ακόμα λιγότερο σοβαρά και ουσιώδη πράγματα και κανείς δε δίνει σημασία. Και κάποτε όλα τα πράγματα έρχεται η ώρα να ασχοληθούμε μαζί τους.
Όσο για το αν έπρεπε να ρωτάμε την Εκκλησία για το τι θα αναγράφουμε στα δημόσια έγγραφα του Ελληνικού Κράτους είναι θέμα που θα έπρεπε να το έχουμε λύσει προ πολλού. Τα δημόσια έγγραφα, και η άσκηση δημόσιας Διοίκησης (όπως είναι οι ληξιαρχικές πράξεις) δεν είναι αρμοδιότητα της Εκκλησίας. Ακόμα και χωρίς τον πλήρη διαχωρισμό Εκκλησίας - Κράτους που πολλοί αναμένουμε, τα αρχεία του Κράτους δεν είναι δική της δουλειά.
Κλείνω λέγοντας ότι η ταυτότητα φύλου αυτή καθ' αυτή δεν έχει καμία σχέση με την ομοφυλοφιλία για την ακρίβεια μετά την αλλαγή ταυτότητας πολλά άτομα παύουν να είναι ή θεωρούνται ομοφυλόφιλα.

Επειδή κάποια από τα σημερινά αποβρασματα που κυβερνούν την χώρα
παρομοιάζουν τους εαυτούς τους με τον ΤΣΕ και δηλώνουν ακόλουθοι του
ας δούμε την άποψη του για τους ομοφυλόφιλους
«Οι ομοφυλόφιλοι, μου φέρνουν γέλιο, όχι επειδή είναι αστείοι, αλλά επειδή είναι γελοίοι» - E.Τσε Γκεβάρα.
«Ευτυχώς ο γιος μου παίζει με ψεύτικα πιστόλια, εάν έπαιζε με κούκλες, θα έπρεπε να χρησιμοποιήσω το αληθινό πιστόλι μου»! -E. Τσε Γκεβάρα

Δεν είναι έτσι Κώστα :)
http://ellinikahoaxes.gr/2017/10/11/che-guevara-gay-quote/

Εύχομαι καλά σμπάρα σε όλους .shoot..shoot.
Θα τα ξαναπούμε όταν πέσουν τα κοτσύφια στον κισσό.sarcastic..sarcastic.

Last edited:
Χωρίς τον Van Gogh δυσκολεύτηκα λίγο να κάνω την αναγνώριση .yel.
Προφανώς και η φασαρία γίνεται για τα χρήματα. Και είναι λογικό ο επιχειρηματίας να τα ζητήσει, δεν τα έχει δανείσει, τα έχει παράξει και δεν τα έχει λάβει ποτέ. Δεν ξέρω αν είναι πολιτική σκοπιμότητα. Πιστεύω πως δεν είναι αυτή η αιτία όμως, γιατί τα δεδομένα είναι τα εξής. Τα χρωστούμενα χρήματα από το Κράτος προς τους Εκδοτικούς Οίκους είναι 55 εκ. ευρώ. Πάρα πολλά χρήματα! Αργά ή γρήγορα θα τα ζητούσαν. Και επειδή ξέρουμε την ιδεολογική σκοπιά του καθενός μας. Μην σκέφτεστε ότι τα ζητάει ένας επιχειρηματίας (που είναι ηθικό και νόμιμο δικαίωμά του). Σκεφτείτε πόσους εργαζομένους έχουν όλοι αυτοί οι Εκδοτικοί Οίκοι και πιθανότατα να έχουν δει καθυστερήσεις και περικοπές μισθών εξαιτίας αυτού του χρέους. Επιπλέον, αυτό το χρέος είναι από το εαρινό εξάμηνο του 2015. Η σημερινή κυβέρνηση εκλέχθηκε Γενάρη 2015. Άρα το χρέος την βαρύνει αποκλειστικά. Και γιατί το δημιούργησε προφανώς; Για να μπορέσει ο κύριος Τσίπρας και η παρέα του να κάνει το μάγκα για μερικούς μήνες και να καταλήξει στις περήφανες seventeen hours of negotiations, που μας πήραν και τα εσώρουχα .buy.:D Και για να τα βγάλει οικονομικά άρχισε τα "πιστόλια", ενώ παράλληλα είχε σαρώσει και τα ταμεία των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων (και όλων των δημόσιων φορέων). Άρα την Κυβέρνηση έχω να κατηγορήσω για αυτό και όχι τους Εκδότες που περιμένουν τα χρωστούμενα... ;)
Τώρα όσον αφορά την αλλαγή φύλου. Σαφώς τα δικαιώματα είναι δικαιώματα (και οι υποχρεώσεις υποχρεώσεις). Καταρχάς το φύλο δεν είναι κοινωνική κατασκευή, είναι βιολογικός όρος. Για την Βιολογία υπάρχουν δύο φύλα (το να είναι κάποιος ερμαφρόδιτος δεν είναι τρίτο φύλο, είναι γενετικό σύνδρομο και δεν έχει σχέση με σεξουαλική προτίμηση, είναι πολύ πιθανό να μην υπάρχει καν σεξουαλική ικανότητα ή επιθυμία). Η διαφορά είναι πως άλλο το φύλο και άλλο ο αυτοπροσδιορισμός (και σεξουαλική προτίμηση). Αυτό δεν μπορεί να ενδιαφέρει το Κράτος. Εγώ έχω γεννηθεί αγόρι. Βιολογικά σημαίνει ότι σε κάθε κύτταρο μου έχω δύο φυλετικά χρωμοσώματα, ένα "Χ" από τη μαμά και ένα "Υ" από τον μπαμπά. Εγώ όμως αυτοπροσδιορίζομαι ως γυναίκα, γιατί έτσι αισθάνομαι (ή νομίζω στα 15 μου...:rolleyes:). Ο αυτοπροσδιορισμός μου αυτός έχει να κάνει με τον ποιον θέλω να συνευρεθώ και πως θέλω να μου (αντ)αποκρίνεται ο κόσμος. Δεν βλέπω όμως τι διαφορά σε αστικές υποθέσεις υποθέσεις πρέπει να έχω με έναν αρσενικό τόσο σε φύλο όσο και σε αυτοπροσδιορισμό. Γιατί εκεί κρύβονται κάποια παραθυράκια... Πρώτο παραθυράκι: Αρσενικός βιαστής, βιάζει γυναίκες κατ' εξακολούθηση. Αυτοπροσδιόριζεται ως γυναίκα και το έχει επικυρώσει νομικά πριν να συλληφθεί. Εν τέλει δικάζεται και καταδικάζεται. Που θα φυλακισθεί; Βάσει ανθρωπίνων δικαιωμάτων, σεβασμού αυτοπροσδιορισμού και εγγράφων πρέπει να πάει σε γυναικείες. Καλό αυτό; Μάλλον θα τον βολέψει κιόλας... Πάμε στο δεύτερο παραθυράκι και ίσως ακόμα πιο φλέγον. Παράνομος μετανάστης (μη μου πείτε λαθραία είναι μόνο τα τσιγάρα.buy.:D) έρχεται Ελλάδα, δηλώνει αλλαγή φύλου. Όλα καλά μέχρι εδώ. Το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών όμως προέρχεται από μουσουλμανικές χώρες. Όπερ μεθερμηνευόμενον, δεν μπορεί να επαναπατριστεί, γιατί εκεί θα έχει να αντιμετωπίσει τη θανατική ποινή. Και εν τέλει γίνεται νόμιμος υποχρεωτικά εδώ... Ανοίγει φάμπρικα λοιπόν νομιμοποιήσεων από το παράθυρο... Αυτές οι ενστάσεις επί του νομοσχεδίου είναι πολύ σοβαρές. Και εδώ κολλάει η πολιτική σκοπιμότητα;) ικανοποιεί το εκλογικό του σώμα ο Τσίπρας για να μην χάσει δυνάμεις και να ισοψηφίσει την αντίθετη στα πιστεύω του(ς) δημοσιονομική πολιτική που εφαρμόζει...:cool:
Ελπίζω τα κοτσύφια να πέσουν νωρίς φέτος στους κισσούς:) ή να σας "διαβάσουμε" πιο νωρίς

Δεν με εκπλήσσει καθόλου η βράβευση του ΓΑΠ από τους ξένους. Αυτό που με προβληματίζει είναι τα θερμά συγχαρητήρια από ανθρώπους που ευαγγελίζονται ότι πρεσβεύουν το νέο και το άφθαρτο...
http://www.cnn.gr/news/politiki/sto...ta-ston-papandreoy-giorgo-therma-sygxaritiria
http://www.protagon.gr/epikairotita...se-papandreou-gia-vraveio-igesias-44341495154

Δεν με εκπλήσσει καθόλου η βράβευση του ΓΑΠ από τους ξένους. Αυτό που με προβληματίζει είναι τα θερμά συγχαρητήρια από ανθρώπους που ευαγγελίζονται ότι πρεσβεύουν το νέο και το άφθαρτο...
http://www.cnn.gr/news/politiki/sto...ta-ston-papandreoy-giorgo-therma-sygxaritiria
http://www.protagon.gr/epikairotita...se-papandreou-gia-vraveio-igesias-44341495154
Συγνωμη Χρηστο ειναι για γελια και κλαματα οι ανθρωποι αυτοι απλα δεν υπαρχει δικαιοσυνη να δικαστουν για τα οικονομικα εγκληματα που κανανε ολοι οσοι περασανε απο την χουντα και μετα,που υποτιθεται ανεβηκανε
να σωσουν την Ελλαδα απο την καταστροφη της χουντας .hair.

Status
Not open for further replies.
Back