Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
http://www.capital.gr/politiki/3248...prasinoi-baries-kataggelies-80-proin-stelexon

Κάνουν ακόμη λόγο για "τιμωρία" όσων είχαν κριτική στάση, καθώς "μπλοκαρίστηκαν από θέσεις ευθύνης στην κυβερνητική μηχανή. Και ας είχαν κάποιοι τα καλύτερα βιογραφικά […] Και ας είχαν, επίσης, κάποιοι αγωνιστεί στα ψηφοδέλτια της συνεργασίας φέρνοντας χιλιάδες ψήφους, όπου λόγω και αυτών των πολλών ψήφων υπάρχει ο υπουργικός θώκος και η συνεργασία"

Η καρεκλα φιλοι μου. Η γαμ...νη καρεκλα. ;);););)

Αυτο με τους "κοινους στοχους" μου δινει ελπιδα ρε παιδι μου, αυτοπεποιθηση, δυναμη, να παω σημερα στην δουλεια μου και να ξερω οτι το
70% των εισπραξεων μου - που μου παιρνει - πιανει τοπο, δεν δουλευω τσαμπα....
Οσο για τα υπολοιπα, "Του Κιτσου η μανα καθεται σε μια κρανια απο κατω" λεμε στο χωριο μου....

Στη χωρα μας φαινεται να γνωριζουμε τι πρεπει να κανουμε, αλλα για καποιον (ανεξηγητο ; ) λογο ,
δεν το κανουμε !!
συνφωνω μαζι σου...επισης κανεις δεν ειναι αμοιρος ευθυνων,ειδικα οι σημερινοι 60αρηδες (και εγω μεσα)ειναι οι κυριοι υπευθυνοι για την σημερινη κατασταση....

Εξαρταται πως εφθασες τα 60, πως κερδισες την ζωη σου, τι προσεφερες στον τοπο που γεννηθηκες και τοσα αλλα.
Αυτα, απο εναν 60αρη...
Που εξακολουθεί να αγωνίζεται σκληρά κάθε μέρα για να επιβιώσει αυτός και η επιχείρηση του, θα προσέθετα εγώ.

Εξαρταται πως εφθασες τα 60, πως κερδισες την ζωη σου, τι προσεφερες στον τοπο που γεννηθηκες και τοσα αλλα.
Αυτα, απο εναν 60αρη...
το προβλημα αγαπητε σταυρο ειναι αυτο που ειπες,οι μισοι απο εμας δεν την κερδισαν την ζωη τους,τους την χαρισαν με διορισμους σε δημοσιο δεκο και αλλες κρατικοδιαιτες επιχειρ...σε βαρος των υπολοιπων...και ο λογος που δεν εχουν εξαφανιστει απο την πολιτικη ζωη ολοι αυτοι οι Νουδοπασοκοι και τα συμαζωταρια του Ξυριζα ,ειναι οτι εχουν διορισει τοσους πολλους που εχουν αποθεμα για καμμια δεκαρια εκλογικες αναμετρησεις ακομα....(απο εναν αλλο εξηνταρη).

Καλημερα Τακη, μαζι σου ειμαι, η δεκαετια του '80 συνδεεται αμεσα με την σημερινη κατασταση. Ο "φιλος" μου ο Δημητρακης, συμμαθητες απο το τοτε
γυμνασιο ειναι πλεον συνταξιουχος του υπουργειου πολιτισμου, και αυτος και η γυναικα του. Με την κοτσιδα μεχρι τα γονατα, παντα μου ελεγε ποσο
αδικημενος ενοιωθε λαμβανοντας 2300 τον μηνα σαν προισταμενος (αλλα τοσα η συζυγος), ολοι δε εμεις, "οι απ'εξω", ειμαστε μια ζωη φοροφυγαδες με
αποτελεσμα να μειωνονται(?) οι μισθοι τους. Κι οταν, πριν δυο χρονια, του ειπα οτι εφοσον πιστευεις στον εαυτο σου και τις ικανοτητες σου, τοτε
ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ (λεξη γεματη αξιοπρεπεια), βγες στον ιδιωτικο τομεα και παρε αυτα που αξιζεις, απλα εφυγε και δεν ξαναπατησε στο μαγαζι μου, αυτος που
μου ζητουσε απογευματινη και μαυρη εργασια.
Κανε αυτο που κανεις Τακη με αγαπη και εντιμοτητα, προσεχε τον εαυτο σου και την οικογενεια σου, ειναι αρκετα αυτα για να ειμαστε ευτυχισμενοι.

Η εμφανιση ιδεων σε ενα τοπο που οι ανθρωποι δεν εχουν καθολου ιδεες
αποτελει το μεγαλυτερο κινδυνο.
Κινδυνο που αντιμετωπιζουν ,η με συνωμοτικη σιωπη, η με επιθετικη αστοχια
<<Δειγμα πονηριας ,και η δευτερη ημιμαθιας.>>
Μα γιατι εστι το συστημα καταναλωση- κερδος θα κατερεε.
Και αυτο μπορει να συμφερει το κατεστημενο ,δηλαδη τους
λιγους με την πολυ δυναμη,

160 "ηθικοί" που έχουν απολαύσει όλα τα προνόμια των βουλευτών και πολλοί από αυτούς ίσως ψήφισαν τη σφαγή των μισθών, την υπερφορολόγηση και τα αβάσταχτα μέτρα κατά του λαού, τώρα διεκδικούν αναδρομικά... ΗΘΟΣ!
Και το γελοίο της υπόθεσης η αναφορά του Άκη Τσοχατζόπουλου ως έναν από τους 160 διεκδικητές των αναδρομικών λες και οι υπόλοιποι 159 δεν είχαν ονόματα. Μπορείτε να τους Βγάλετε στη φόρα, λίγο να τους θαυμάσουμε; .xm.

http://www.enikos.gr/economy/541661...-proin-vouleftes-diekdikoun-anadromika-15-eka

Ηρθε ο καιρος να καταλαβουμε,πως οταν η πορτα που χτυπας
δεν ανοιγει, πρεπει να την σπασεις ,και οφειλουν να την
σπασουν οι νεοι, <με προσοντα >...!
Για να γίνει αυτό θα πρέπει να βρεθεί κάποιος να παρακινήσει και προπάντων να εμπνεύσει τους νέους! Η εναλλακτική που μας χώνουν με το ζόρι είναι ο Μητσοτάκης...γελάει ο κόσμος δηλαδή!! Ίσως ο πιο γελοίος και ανίδεος υποψήφιος πρωθυπουργός των τελευταίων 50 χρόνων...άποψη μου πάντα!!

Για μενα::Την πορτα την εσπασαν χωρις την εμπευσει κανενος... απο δαυτους .:) Κατανοητος πιστευω? :) ....
what-people-think-we-need-for-a-revolution-what-we-25346791.png

Status
Not open for further replies.
Back