Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Φίλε Διονύση,

Έχω κουραστεί παρά πολύ απο την πολιτική και την παρά-πολιτική το τελευταίο διάστημα , που το μόνο που δεν θέλω ειναι περαιτέρω αναλύσεις και αερολογίες...
Έχουμε ξεπεράσει πλέον τα όρια της φαιδρότητας, πιο γελοίος πεθαίνεις... Στο πολιτικό προσωπικό αναφέρομαι ...
Δεν έχω λόγια για τον Χαρδούβελη,,που έβγαζε τα λεφτά του έξω 5-5 χιλιάρικα, σαν σιγανοπαπαδιά...
Αλλά και για τον σωτήρα Βαρουφάκη, που θα αλλάξει το ευρωπαϊκό status, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. , έλεος!!!
Δεν βλέπω στον ορίζοντα κάτι να με συγκινήσει πολιτικά, να με αναγκάσει να συμμετέχω ενεργά... Δεν φταίω εγώ γι αυτό...
Άρα , έχω κάθε δικαίωμα κριτικής... Δεν είμαι εγώ που θα προτείνω λύσεις, άλλοι είχαν τις μαγικές συνταγές , που θα άλλαζαν τα πάντα σε μια εβδομάδα ...
τώρα εαν εσύ και πολλοί άλλοι είστε ικανοποιημένοι απο την εικόνα και τα έργα αυτής της κυβέρνησης, τι να πω... Ίσως γνωρίζετε κάτι παραπάνω απο εμένα ,που βλέπω τον κλάδο που εργάζομαι να βουλιάζει περισσότερο μέρα με τη μέρα , όσο κάποιοι κάνουν επαναστατική γυμναστική και τσάμπα μαγκιές....
Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα... Το χει πει και ο φίλος σου ο Αλέξης αυτό, άντε να δούμε !
ΥΓ. Αυτό το go back κυρία Μερκελ, καιρό εχει να το πει ο δικός σου ;)

Αντε λοιπον ξεκίνα δικες σου αναρτήσεις , να τις σχολιάσουμε , μην περιμενεις μονο απο εμας.:)

Διονύση, πολιτικό θέμα δεν πρόκειται να ανοίξω ...
Αλλά ενα θεματάκι για την νεα Benelli Raffaello power bore όταν με το καλό την αγοράσω θα το ανοίξω... .banana.

Και ενα για πωληση της Beretta 391 Stonecoat που έχω !!!

Κώστα είναι παλιό το εγχείρημα από το 2011 (ποιος κυβερνούσε τότε; :)): 30 Οκτωβρίου 2011 http://www.newsbomb.gr/ellada/news/story/150816/sok!-theloyn-na-valoyn-foro-kai-sta-katoikidia-mas!
Βέβαια εννοείται ότι είναι πάλι κάποια αντιγραφή από το εξωτερικό: Ιταλία, 21 Μαΐου 2012: http://www.econews.gr/2012/05/21/forologia-skyloi-gates/ Ολλανδία, 21/10/13: http://www.trypaki.gr/2013/10/foros-stous-skulous.html
Σίγουρα είναι κάποιες προτάσεις κάποιων ομοϊδεατών βλαμμένων (ή φυτίλια παπαγάλων) αλλά δεν νομίζω τελικά να περάσει κάτι τέτοιο...
Μακαρι Χρηστο να μην περασει κατι τετοιο γιατι θα ηταν καταστροφη
Εμεις που τα ζωα μας τα θεωρουμε μελη της οικογενειας μας θα κανουμε το παν για να τα κρατησουμε
Το προβλημα θα δημιουργηθει απο συμπολιτες μας που θα βρουν αλλον εναν λογο να τα αμολησουν στους δρομους στα βουνα και στις πολεις οπως πραττουν τα τελευταια χρονια μολις τους περασει το καπριτσιο της αποκτησης ενος κατοικιδιου

Αλλά ενα θεματάκι για την νεα Benelli Raffaello power bore όταν με το καλό την αγοράσω θα το ανοίξω... .banana.

Και ενα για πωληση της Beretta 391 Stonecoat που έχω !!!
.very funny. Τελικά σου έχει κάνει ζημιά μεγάλη ο Τσίπρας ... .very funny..very funny..very funny.

Ολα κρίνονται εκ του αποτελέσματος.

Οι προηγούμενες κυβερνήσεις μας έφεραν στο χάλι που είμαστε σήμερα.
Καποιοι άνθρωποι παλεύουν αυτή την στιγμή μπας και πετύχουν κάτι καλό για μας .
Μπορεί να τα πάνε καλά μπορεί όχι.
Πιστεύω ότι ειναι πολύ άδικο να τους λοιδορούμε πριν καν δούμε αποτελέσματα.

Δεν βουλιάζει μόνο ο κλάδος σου, ολοι μας πάμε κατά διαόλου.

Εύχομαι να πάνε τα πράγματα καλύτερα .......αυτό τίποτα άλλο.

Μακαρι Χρηστο να μην περασει κατι τετοιο γιατι θα ηταν καταστροφη
Εμεις που τα ζωα μας τα θεωρουμε μελη της οικογενειας μας θα κανουμε το παν για να τα κρατησουμε
Το προβλημα θα δημιουργηθει απο συμπολιτες μας που θα βρουν αλλον εναν λογο να τα αμολησουν στους δρομους στα βουνα και στις πολεις οπως πραττουν τα τελευταια χρονια μολις τους περασει το καπριτσιο της αποκτησης ενος κατοικιδιου

Κώστα ξέρεις πότε θα φοβόμουν ότι θα γινόταν αυτό; Αν ίσχυε κάποιος νόμος ώστε να είναι καταγεγραμμένα όλα μα όλα τα κατοικίδια όπως και ο αντίστοιχος κάτοχός τους επισήμως. Και αυτό μπορεί να γίνει ίσως μόνο στα σκυλιά αλλά και πάλι πώς θα γίνει για όλα τα σκυλιά στα χωριά, στα βουνά και στα λαγκάδια; Για τα υπόλοιπα κατοικίδια; Αυτό είναι αδύνατον να γίνει. Επίσης σκέψου πόσα αδέσποτα θα προκύψουν αν ίσχυε η φορολόγησή τους...

Ολα κρίνονται εκ του αποτελέσματος.

Οι προηγούμενες κυβερνήσεις μας έφεραν στο χάλι που είμαστε σήμερα.
Καποιοι άνθρωποι παλεύου αυτή την στιγμή μπας και πετύχουν κάτι καλό για μας .
Μπορεί να τα πάνε καλά μπορεί όχι.
Πιστεύω ότι ειναι πολύ άδικο να τους λοιδορούμε πριν καν δούμε αποτελέσματα.

Δεν βουλίαζει μόνο ο κλάδος σου, ολοι μας πάμε κατά διαόλου.

Εύχομαι να πάνε τα πράγματα καλύτερα .......αυτό τίποτα άλλο.

Παντως σε σημερινη συζητηση που ειχαμε με φιλους που ασχολουνται με πλακακια και λοιπες εργασιες, μου ειπαν οτι οι δουλειες τους εχουν αυξηθει κατακορυφα σε σχεση με περσι, και ειδικα προπερσι. Δεν ειναι οπως ηταν προ κρισης, αλλα τα πραγματα ειναι πολυ καλυτερα οπως μου ειπαν

Το λάθος του Τσίπρα είναι ότι με το που εκλέχτηκε, δέ
Παντως σε σημερινη συζητηση που ειχαμε με φιλους που ασχολουνται με πλακακια και λοιπες εργασιες, μου ειπαν οτι οι δουλειες τους εχουν αυξηθει κατακορυφα σε σχεση με περσι, και ειδικα προπερσι. Δεν ειναι οπως ηταν προ κρισης, αλλα τα πραγματα ειναι πολυ καλυτερα οπως μου ειπαν

Βικτωρα το οτι εχουν αυξηση οι δουλειες των φιλων σου, σε ποιον να το πιστωσουμε; Στον Σαμαρα η στον Τσιρα; Γιατι το σημερινο οικονμικο χαλι της χωρας το πιστωνουμε στον Τσιπρα... .sarcastic. .sarcastic.

Last edited:
Σε κανεναν. Δυστυχως οι πολιτικοι μας εχουν αποδειξει πολλακις οτι μπορουν ευκολα να καταστρεψουν ενα οικονομικο περιβαλλον, αλλα σπανια μπορουν να το βελτιωσουν. Συνεπως πιστευω οτι υπαρχει μια οικονομικη δραστηριοτητα, ακομα και σε αυτους τους χαλεπους καιρους, που δεν εξαρταται απο το κρατος. Συνηθως το κρατος ειναι αρωγος σε τετοιες προσπαθεις, το δικο μας ομως ειναι εμποδιο.

Εξαιρω τουτους δω. Ειναι ακομα πολυ νωρις να πουμε αν ειναι αρωγοι ή εμποδια. Οι οποιες αρνητικες επιπτωσεις περισσοτερο ειναι αποτελεσμα μετεκλογικης ολιγωριας, παρα ανικανοτητας. Αν ομως ως το καλοκαιρι δεν φανουν σημαδια προς τα που θα παει το πραμα, σαν κυβερνηση θα λαμψουν δια της απουσιας τους

Μάλλον μεμονωμένο γεγονός Βίκτωρα.
Η πτώση της οικοδομικής δραστηριότητας συνεχίστηκε και πέρσι , δεν νομίζω να πρόλαβε να ανακάμψει τόσο γρήγορα ώστε φέτος να υπάρχει τόσο θεαματική αλλαγή.

http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26516&subid=2&pubid=113478942

Μάλλον μεμονωμένο γεγονός Βίκτωρα.
Η πτώση της οικοδομικής δραστηριότητας συνεχίστηκε και πέρσι , δεν νομίζω να πρόλαβε να ανακάμψει τόσο γρήγορα ώστε φέτος να υπάρχει τόσο θεαματική αλλαγή.

http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26516&subid=2&pubid=113478942

Λάβε υπόψιν Διονύση ,ότι προφανώς μιλάει για την Κρήτη, που θα έχει πάλι φέτος ρεκόρ αυξήσεων όπως και πέρσι.
Μόνο τοπικά και με αύξηση της τουριστικής κίνησης μπορεί να υπάρξει μια αύξηση της οικοδομικής δραστηριότητας.

Kαλημερα

Για εδω μιλαω. Μιλαμε για ετοιμασιες ξενοδοχειων, μαγαζιων, και τετοια. Δεν ειναι η οικοδομικη ανθιση που ειχαμε τις προηγουμενες χρονιες προ μνημονιου, αλλα αυτη θα κανουμε παλι χρονια να τη δουμε. Και κατ'εμε σωστα

Εχω ακουσει για υποψηφιους γαμπρους που την κοπανανε απο την νυφη για να γλιτωσουν αλλα να πεφτουν και μεσα στο ποταμι να πνιγουν πρωτη φορα το ακουω εκτος αν ο γαμπρος ηταν ελαφρυς τουτεστιν το εσερνε το τσοκαρο .,,,,,..very funny.
http://alertgr.blogspot.gr/2015/04/...=dlvr.it&utm_medium=facebook&m=1#.VSQ2p_msVpo

Δεν ξέρω τι γίνεται στα μέρη σας αλλά εδώ, Μεγάλη Εβδομάδα και η κίνηση στην αγορά δεν θυμίζει τίποτα ότι σε λίγες μέρες έχουμε Πάσχα... Κατάντια...

Δεν ξέρω τι γίνεται στα μέρη σας αλλά εδώ, Μεγάλη Εβδομάδα και η κίνηση στην αγορά δεν θυμίζει τίποτα ότι σε λίγες μέρες έχουμε Πάσχα... Κατάντια...

Εδω είναι τρεις χειρότερα.
Με τι να δουλέψει η αγορά;;;;
Με τους άνεργους;;;Με τους απλήρωτους;;;;Με το ανύπαρκτο δώρο Πάσχα;;;;
Κρίνω απο τον εαυτό μου.Αν όλοι οι καταναλωτές ήταν σαν και μένα τότε θα είχαν κλείσει όλα τα μαγαζιά.
Δεν ξέρω απο που να μαζέψω λεφτά για να πληρώσω τις υποχρεώσεις της επιχέιρησης.
Δεν μου περισσεύει ούτε ευρώ για ξόδεμα.

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: jnp
Status
Not open for further replies.
Back