Επιτελουs. Αναλαβανει και επισημα δηλωμενοs gay υπουργοs στο Πολιτισμου . Μπορει να μην κυνηγαμε αλλα θα παει η " φλογερα " συννεφο.
Εγώ θα τα βγάλω σύντομα και ελπίζω να το κάνουν και άλλοι.....όπως δεν ντρέπονται αυτοί να μας βρίζουν δημοσίως έτσι θα κάνω και εγώ!!!Μέσα στο μυαλό μου είσαι εσυ! Αυτο θα έγραφα και εγω!
Αυτά πεστα σ αυτούς που ονειρεύονται αν όχι δωρεάν.....φθηνές άδειες του χρόνου!!! Και γουσταρίζουν κιόλας!!!Φιλοι μου το υπουργειο περιβάλλοντος το χρεος του το εχει πραξει: δεν πηρε πισω καμια ρυθμιστικη που εχει υπογραψει....Και φυσικα για αυτο τον λογο δεν βγηκε να υποστηρίξει κανεναν Σκορδαλια, στην δηλωση του για αναστολή αδειων κυνηγιου, και τσαμπα αδειες του χρονου!
Δεν εχετε καταλαβει ακομα δυο μηνες μετα οτι το κυνηγι επιτρέπεται, η μετακινηση με σκοπο το κυνήγι δεν επιτρέπεται!
Αυτο ειναι το μικρο κα ευέλικτο σχήμα που μας έλεγε ο αρχιποδηλάτης.12 νέοι στην Κυβέρνηση με 3 που έφυγαν.
δλδ +9 ακόμη υπουργοί - υφυπουργοί- ανθυπουργοί - θαλαμοφύλακες - τακτοποίηση λογαριασμών - πλήρωνε εσύ μ#λ@κ@ πολίτη υπουργικούς μισθούς.
είχα μιά ελπίδα , σιγά - σιγά ξεθωριάζει και αυτή ................. κρίμα...........![]()
12 νέοι στην Κυβέρνηση με 3 που έφυγαν.
δλδ +9 ακόμη υπουργοί - υφυπουργοί- ανθυπουργοί - θαλαμοφύλακες - τακτοποίηση λογαριασμών - πλήρωνε εσύ μ#λ@κ@ πολίτη υπουργικούς μισθούς.
είχα μιά ελπίδα , σιγά - σιγά ξεθωριάζει και αυτή ................. κρίμα...........![]()
το πάχος τόχει, το μηκος είναι καλό? αλήθεια που πουλάνε? κατι που έχω βρει εγώ στο Ρυσιο έχουν πολύ λίποςΠαρεμπιπτόντως , εχω παραγγείλει δωράκι για τον φυτοφάγο νεο υφυπουργό περιβάλλοντος.
Βουβαλίσιο Κερκίνης .Πρωτο πράμα !
View attachment 21127
Ευριπιδου ,στον Μιράν . Θα βρεις ομως και σε καποια αλλα μαγαζια.το πάχος τόχει, το μηκος είναι καλό? αλήθεια που πουλάνε? κατι που έχω βρει εγώ στο Ρυσιο έχουν πολύ λίπος
Σκατα εχει το μενου σε μας,ασχετα τι χρωμα θα εχουν.Αυτοι η κυβερνηση θα πεσει πρειν την ωρα της......υπομονη θα φανε σκατια μεγαλη
Θέλω και εγώωω.Εγώ θα τα βγάλω σύντομα και ελπίζω να το κάνουν και άλλοι.....όπως δεν ντρέπονται αυτοί να μας βρίζουν δημοσίως έτσι θα κάνω και εγώ!!!
Ρε παιδιά η μαρμητα είναι μεγάλη πρέπει να φάνε όλοι γιατί αν δεν τούς έκανε θα έχανε από τους ψηφοφόρους που τούς υποστηρίζουν απλά και ελληνικά βολεψεμε να σε βολεψω τη δεν καταλαβαίνεις..Αυτο ειναι το μικρο κα ευέλικτο σχήμα που μας έλεγε ο αρχιποδηλάτης.
Δεν αιφνιδιάζομαι απο τίποτα πια . Ηταν θεμα χρόνου να γυρισουμε στα ιδια .Χόρτασα τα ιδια και τα ιδα σκατα μια ζωή και γι αυτο βέβαια φταίμε εμείς.
Αμα δεν εχεις αξιοπρεπεια να βαλεις μπροστα κανεις τα παντα για το χρημα.το σουργελο τον Ευαγγελάτο