Καλημέρα. Το κλείσιμο δρομων συνήθως με μπάρες και κλειδαριές το εφάρμοσαν με επιτυχία σε Αμερική και ολες οι χώρες των Άλπεων εδω και πολλα χρόνια . Εγω το υποστήριζα σαν μονη λυση για τα βουνά της περιοχής μου αλλά μάταια. Είναι νομίζω η μονη λυση στο πρόβλημα της λαθροθηρίας οσο δεν υπάρχει αστυνόμευση και υπευθυνότητα απο εμάς. Μακάρι να γίνει πραξη τουλάχιστον για την αλπική και υποαλπικη ζωνη .https://www.in.gr/2021/04/15/politi...0fQLCx4YxHre0-ac7s2vyaNqbeqXH96yCMWOG-RoSgLLg
Από τη στιγμή που ανοίχτηκαν άντε γεια !
Τα βουνά γέμισαν δρόμους τα τελευταία 29 χρόνια . Δρόμοι για κτηνοτρόφους ,δρόμοι για υλοτομία ,δρόμοι για ανεμογεννήτριες. Ξαφνικά ο Αμυρας και η Ζαχαράκη ,ανακάλυψαν τον κύκλο.Έτσι θέλοντας κι αυτοί να αφήσουν το στίγμα τους σαν μεταρρυθμιστές που ειναι και της μόδας , νομίζουν οτι μπορούν να κλείσουν τους δρόμους στα βουνά. Τους δρόμους που στις περισσότερες των περιπτώσεων ανοίχτηκαν με κονδύλια ευρωπαϊκά μέσω κάποιων προγραμμάτων . Κατά τ άλλα νομίζουν και προσπαθούν να μας πείσουν ότι το σχέδιο αυτό θα βγει έξω από τα στενά όρια της χώρας μας και θα το μιμηθούν και άλλες χώρες. Όνειρο ζω μη με ξυπνάτε .