Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τελικά νομίζω ότι αντι να κοιτάμε να προμηθευτουμε τσιχλοφυσιγγα.. Να κοιτάξουμε να προμηθευτουμε μονοβολα..
Σμπαρα που θέλουν όλοι τους...kkk.
Δεν είχε ανάγκη η Ελλάδα να πεινάσει ποτέ παιδιά..
Μην κοιτάτε που τόσα χρόνια την κυβερνούσαν άνθρωποι που κοίταζαν
Μόνο την δική τους τσεπη κ τίποτα άλλο..Και για αυτό στο τέλος την βούλιαξαν κιόλας..
Και σε άλλες χώρες τα τρώνε...Αλλα τέτοια συμφορά σαν την δική μας δεν υπάρχει..Το λέω και λυπαμε που δεν ντρέπονται.Ειμαι σίγουρος ότι τρίζουν τα κόκαλα των ηρώων μας που πολέμησαν και έπεσαν για τηνπατρίδα μας.Ρεζιλεψαν ολόκληρη χώρα,μια χώρα με μεγάλη ιστορία..Την ομορφότερη χώρα του κόσμου.Ειλικρινα ντρεπομαι.

Παντως χτες διαβαζα για Ε.Α.Μ. και αλλα τετοια, και ειλικρινα σκεφτομουν οτι εαν ημουν ανταρτης τοτε, ή ειχα τον πατερα μου πχ στο ΕΑΜ, θα τους ειχα κανει μηνυση. Παχεμενοι, καβατζωμενοι φραγκατοι, ντυμενοι με ρουχα που πολλες φορες κανουν οσο το μηνιατικο μου, κυρηττουν μαθηματα αριστεροσυνης εκ του ασφαλους. Αηδια και μονο

Στα ανεπτυγμένα κράτη όλα ή σχεδόν όλα είναι ιδιωτικοποιημένα.....
Εκεί όμως υπάρχει έλεγχος και μπαίνει χοντρό χέρι αν παρανομήσουν.....όχι ότι δεν υπάρχουν παντού λαμόγια αλλά την Ελληνική ασυδοσία δεν τη φτάνουν......εκεί, "τρώνε" πιό μετρημένα και στο διηνεκές , εδώ θέλουν σε 6 μήνες να τα εξαφανίσουν όλα........
Ευτυχώς έχουν ακόμη μέσα τον Παπαγεωργόπουλο (17 εκ) ...... ή όχι ?

Εδώ θέλουν ν τα κάνουν όλα κρατικά και με κομματόσκυλα να υπηρετούν το σύστημα.
Ένα μικρό λειτουργικό κράτος είναι προς το συμφέρον μας το έχω ξαναπεί άλλωστε στο παράδειγμα
της λειτουργίας του Καναδά.
Ο ''φτερωτός γιατρός'' και βέβαια δεν είναι μέσα!!!!
Δες το παρακάτω, απ' τη ζωή βγαλμέναι, γίνονταν,γίνονται και θα γίνονται εις τους αιώνες....

• Like
Reactions: DrV
Θυμάμαι τις κουβέντες μας με τον Διονύση, εδώ σε αυτόν τον χώρο, όταν τον ρώταγα πριν κάνα 8αρι μήνες, αν μετά τον Τσίπρα και την διάσπαση του Συριζα θα ψηφίσουμε Λαφαζανη.
Γιατί το μέλλον μου φαίνεται τόσο απόλυτα προβλεψιμο και η πλειοψηφία παραπονιεται για εξαπατηση; Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είμαι εξυπνοτερος από τους υπόλοιπους.

Last edited by a moderator:
Θυμάμαι τις κουβέντες μας με τον Διονύση, εδώ σε αυτόν τον χώρο, όταν τον ρώταγα πριν κάνα 8αρι μήνες, αν μετά τον Τσίπρα και την διάσπαση του Συριζα θα ψηφίσουμε Λαφαζανη.
Γιατί το μέλλον μου φαίνεται τόσο απόλυτα προβλεψιμο και η πλειοψηφία παραπονιεται για εξαπατηση; Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είμαι εξυπνοτερος από τους υπόλοιπους.

Πράγματι έτσι είναι, εγώ βέβαια δεν μπορούσα να προβλέψω τίποτε απο αυτά που συμβαίνουν σήμερα .

Η διακυβέρνηση της χώρας περνάει και επίσημα στους Γερμανούς κ σια.
Ολα τα υπόλοιπα περί εκλογών κλπ μόνο σαν κακόγουστο αστείο μπορούμε να το εκλάβουμε , μία κωμωδία με πρωταγωνιστές πολιτικούς νάνους.

Το φέρτε πίσω τα κλεμμένα το ξεχνάμε οριστικά.
Προφανώς εχουν συναφθεί νεες συμφωνίες με τον υπόκοσμο.
Αλλοι αποφυλακίζονται με φωτογραφικό νόμο περι ποσοστού αναπηρίας , αλλοι ούτε καν κατηγορούνται και συνεχίζουν το μαφιόζικο εργο τους .

"Οι Έλληνες δεν ψηφίζουν, απλά επιλέγουν μεταξύ αυτών που υποδεικνύει το σύστημα. Αυτό το σύστημα πρέπει να ανατραπεί. Οι Έλληνες δεν ψηφίζουν με την αληθινή έννοια της ψήφου. Οι Έλληνες απλά καλούνται να νομιμοποιήσουν, δηλαδή να επιλέξουν μεταξύ εκείνων των επιλογών που προτείνουν οι μηχανισμοί του συστήματος. Αυτό το σύστημα παράγει σκουπίδια, δεν παράγει φιλοδοξία, άρα δεν παράγει προσωπικότητες, τις αποκλείει."
Γιώργος Κοντογιώργης Καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης

υπουργός εξωτερικών μέχρι τις εκλογές Πέτρος Μολυβιάτης
στο δημοτικό τον έμαθα μαζί με Παπαφλέσσσα και Κολοκοτρώνη
έλεος .no.
Ρε μάστορα μην ενοχλείς τώρα!!!!!!.fff..fff.Παρακολουθούμε τις εξηγήσεις του Χαϊκάλη για την off shore που έχει .big smile.

Μην δίνεις σημασία Μάκη , πραγματικά δεν έχει κανένα νόημα να ασχολούμαστε με καραγκιοζιλίκια .

Καλησπερα και απο εδω, ριξτε και μια ματια στο "ANALYST.gr", γραφουν καποιοι πολυ αξιολογοι ανθρωποι, θεωρω οτι υπαρχει σωστη ενημερωση.
Για δοκιμαστε και μας λετε και την γνωμη σας.

Στις 20/9 πάμε όλοι με φόρα να νομιμοποιησουμε τα κατορθώματα των ευρωλαγνων μνημονιακηδων, Συριζα, ΝΔ, Ανελ, Ποτάμι, Πασοκ. Με φόρα όμως νομίζοντας για άλλη μια φορά ότι κάνουμε επανάσταση... χαχαχα!!!
Ξέχασα τον Συριζα 2... :-)

υπουργός εξωτερικών μέχρι τις εκλογές Πέτρος Μολυβιάτης
στο δημοτικό τον έμαθα μαζί με Παπαφλέσσσα και Κολοκοτρώνη
έλεος .no.

Γνωρίζει κανείς για το πως γίνεται και από ποιον η διαδικασία της επιλογής των προσώπων μιας υπηρεσιακής κυβέρνησης; .xm.

Χρηστο ειναι σαν να ψάχνεις βελόνα στα άχυρα..Μονάχοι τους τα κανονιζουν-μοναχοι τους τα μαγειρεύουν όπως θέλουν-μοναχοι τους τα τρώνε.Ο λαός πληρώνει τους λογαριασμούς.

Status
Not open for further replies.
Back