Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Kατά τις 15 Οκτώβρη που οι ορδές των Αφγανών θα φτάσουν στα νησιά μας και στον Έβρο με τις ευλογίες των τουρκόγυφτων θα πέσει πολύ κλάμα...
Εάν θέλει η Ευρώπη και ο Σχοινάς να δείξουν το φιλοπροσφυγικο πρόσωπο τους, πριν ακόμα αρχίσουν οι ορδές των προσφύγων από το Αφγανιστάν , ας οργανώσουν στο αεροδρόμιο της Καμπούλ αερομεταφορες με βίζα με προσφυγες κατευθείαν στη Γερμανία , Δανία , Ολλανδία η οπουδήποτε αλλού , χωρίς να χρειάζεται όλοι αυτοί οι πρόσφυγες να ταξιδέψουν χιλιάδες χιλιόμετρα και στο τέλος να πνιγούν στον Έβρο η στο Αιγαίο
Τι λέω τώρα εγώ ε;
Πάλι εμείς θα την πληρώσουμε που θα γεμίσουν τα βουνά μας ...

Βασικα Αλεξ εχει δικιο ο κ.Σπυρος για τους φονταμενταλιστες ισλαμιστες.
Ειναι μια κατηγορια μονοι τους και την ιδεα αυτη δεν την ενστερνιζονται μονο στο Αφγανισταν.
Εξαπλωνεται και σε αλλες χωρες της Ασιας και της Αφρικης.
Στε τελος,Ελλαδα,Ιταλια,Ισπανια θα πληρωσουν το μεγαλυτερο τιμημα....
Κατσε μην ετοιμασουν σε κανα Χαιδαρι hot spot απο τωρα.
Τοσα μερη εχει...
Ποιος τη χαρη σου....
Χαχα!Σ' ευχαριστώ Θοδωρή παιδί μου, άλλωστε όλοι είμαστε πρόθυμοι να δεχτούμε τεράστιες ποσότητες επαίνων,αλλά στην παραμικρή κριτική το γυρίζουμε....στην μπύρα! Συμφωνώ απολύτως μαζί σου!

Βασικα Αλεξ εχει δικιο ο κ.Σπυρος για τους φονταμενταλιστες ισλαμιστες.
Ειναι μια κατηγορια μονοι τους και την ιδεα αυτη δεν την ενστερνιζονται μονο στο Αφγανισταν.
Εξαπλωνεται και σε αλλες χωρες της Ασιας και της Αφρικης.
Στε τελος,Ελλαδα,Ιταλια,Ισπανια θα πληρωσουν το μεγαλυτερο τιμημα....
Κατσε μην ετοιμασουν σε κανα Χαιδαρι hot spot απο τωρα.
Τοσα μερη εχει...
Ποιος τη χαρη σου....
Αυτό που πάνε σε άλλες χώρες και δεν κάθονται να φτιάξουν τη δικιά τους, δεν το καταλαβαίνω!!!
Επίσης δεν καταλαβαίνω ότι αφού δεν γουστάρουν τις αξίες των δυτικών, γιατί έρχονται εδώ!... αν είναι μόνο για το χρήμα ή την επιβίωση θα πρέπει να αναγνωρίσουν και να αποδεχθούν την προσαρμογή στον τρόπο ζωής και τις αξίες της κάθε χώρας που τους φιλοξενεί και τους τρέφει... πρέπει να αντιλαμβάνονται ότι οφείλουν να σέβονται. Αν δεν αντιλαμβάνονται ή δεν αποδέχονται και αυτό, τότε δεν αξίζει και δεν πρέπει να τους δεχόμαστε...
Κάνανε τις χώρες τους μπουρδ@@@ο και θέλουν να κάνουν και όλες τις άλλες ;;; αναρωτιέμαι!!!

Εάν θέλει η Ευρώπη και ο Σχοινάς να δείξουν το φιλοπροσφυγικο πρόσωπο τους, πριν ακόμα αρχίσουν οι ορδές των προσφύγων από το Αφγανιστάν , ας οργανώσουν στο αεροδρόμιο της Καμπούλ αερομεταφορες με βίζα με προσφυγες κατευθείαν στη Γερμανία , Δανία , Ολλανδία η οπουδήποτε αλλού , χωρίς να χρειάζεται όλοι αυτοί οι πρόσφυγες να ταξιδέψουν χιλιάδες χιλιόμετρα και στο τέλος να πνιγούν στον Έβρο η στο Αιγαίο
Τι λέω τώρα εγώ ε;
Πάλι εμείς θα την πληρώσουμε που θα γεμίσουν τα βουνά μας ...
Μετα την πληρη απουσια επιγειας επιχειρησιακης πυροσβεστικης σχεδιασης,την παντελη ελειψη εναεριων μεσων επι τριημερου,την απουσια σε πολλες περιπτωσεις επιγειων μεσων στα χωρια και τις γελαστες ανακοινωσεις του ανεμελου οτι οι ανεμογεννητριες ειναι θεωριες των ανεμβολιαστων,ειμαι πλεον πεπεισμενος οτι η χωρα αυτη δεν κυβερναται απο την κυβερνηση...
Η κυβερνηση ειναι ο μεσαζων,ο διαμεσολαβητης μεταξυ του λαου και ......??????Της Γερμανιας?Της Ευρωπαϊκης Ενωσης?Το Ε.Τ του εξωγηινου???
Εδω ο καθενας προς το παρων μπορει να βαλει οτι θελει...
Η ιστορια θα δειξει...

Αυτό που πάνε σε άλλες χώρες και δεν κάθονται να φτιάξουν τη δικιά τους, δεν το καταλαβαίνω!!!
Επίσης δεν καταλαβαίνω ότι αφού δεν γουστάρουν τις αξίες των δυτικών, γιατί έρχονται εδώ!... αν είναι μόνο για το χρήμα ή την επιβίωση θα πρέπει να αναγνωρίσουν και να αποδεχθούν την προσαρμογή στον τρόπο ζωής και τις αξίες της κάθε χώρας που τους φιλοξενεί και τους τρέφει... πρέπει να αντιλαμβάνονται ότι οφείλουν να σέβονται. Αν δεν αντιλαμβάνονται ή δεν αποδέχονται και αυτό, τότε δεν αξίζει και δεν πρέπει να τους δεχόμαστε...
Κάνανε τις χώρες τους μπουρδ@@@ο και θέλουν να κάνουν και όλες τις άλλες ;;; αναρωτιέμαι!!!
Έτσι ακριβως. Φεύγουν επειδή δεν τους αρέσει εκεί η για οποιοδήποτε λόγο και στις χώρες που τους δέχονται δεν θέλουν να αφομοιωθουν. Αντιθέτως θέλουν να κάνουν την χώρα που τους φιλοξενεί το ίδιο μπουρδελο με αυτή που αφησαν. Και έρχονται οι ΜΚΟ για να μασησουν ευρώ και έχουν την απαίτηση να γίνουν αποδεκτοί χωρίς καμία υποχώρηση από μέρους τους και οι λαοί που τους φιλοξενούν να τα λουστουν όλα αυτα.

Αυτοι που μου καταστεφουν το τροπο ζωης μου....δεν ευχομαι ουτε περαστηκα ουτε τιποτα αλλο μου ειναι παντελος αδιαφωρο τι θα παθουν....( το χειμω α συνανταο μια γριουλα που την ξερο σε μια προινη μου βολτα την χαιρεταο και της λεο φιλια στο παππου αντωνη ...και μου λεει ηλια μου ο πσππους ειχε παθη μελανχολια γιατι του εκοψαν το κυνηγι μου λεει δεν εχει ορεξη για τιποτα....της λεο θα περαση τι να κανουμε με αυτους οιυ πλεξανε) ο παππους ηταν θανατικος τσιχλοκυνηγος οπως και πολυ αλλοι εδω καθοτα γεναρη/φλεβαρη στους κυσους αυτο το εκανε 60 σηνεχομενα χρονια οσπου ο μ@@@@ του εκοψρ αυτο το δηκαιομα. ...για να μην γραψω και αλλα τον παππου τον χασαμε τον απριλη απο καταθληψη η γρια απο την στενοχωριατης ειναι με αλτσχαιμερ...σχεδον φυτο....και μου λετε να λοιπηθο ...οχι με τιποτα.ΚΑΚΟ ΨΩΦΟ σε οσους τα βαζουν με τον τροπο ζωη μας.....τον παραδησο σας τον χαρηζω δεν τον θελο σε εσας του μεγαλοψυχους

https://www.protothema.gr/greece/article/1152554/ishaimiko-epeisodio-epathe-o-nikos-hardalias/

Επειδή εμείς δεν είμαστε σαν κι αυτούς...
Περαστικά και γρήγορα πίσω στην οικογένεια του.
Την πολιτική προστασία ας την αφήσει σε κανέναν άλλον.
Ίσως να είναι κυνηγός που ξέρεις⁉️
Στην οικογένειά του ας πάει, εμάς να μην ξαναμαντρώσει! Αν και για την αντικυνηγετική του στάση δεν έφταιγε αυτός, αλλά άτομα από το στενό του οικογενειακό περιβάλλον...

Στην οικογένειά του ας πάει, εμάς να μην ξαναμαντρώσει! Αν και για την αντικυνηγετική του στάση δεν έφταιγε αυτός, αλλά άτομα από το στενό του οικογενειακό περιβάλλον...
Είναι εδώ Χαρδαλιάδες να φάνε και οι κότες ουρά κάνουν
Σήμερα είναι αυτός αύριο κάποιος άλλος και πάει λέγοντας
Ας βρούμε πρώτα εμείς σοβαρά άτομα να συνομιλούν με τον εκάστοτε Χαρδαλιά που έχουμε καταντήσει σκορποχώρι
Περαστικά στον άνθρωπο ούτως ή άλλως υπάλληλος είναι το λέει και από μόνος του άλλος θέλει κωλοδάχτυλο μέχρι να του πεταχτούν τα ματάκια του τα γουρλωτά έξω
Το ποιός είναι αυτός βρείτε το μόνοι σας

Είναι εδώ Χαρδαλιάδες να φάνε και οι κότες ουρά κάνουν
Σήμερα είναι αυτός αύριο κάποιος άλλος και πάει λέγοντας
Ας βρούμε πρώτα εμείς σοβαρά άτομα να συνομιλούν με τον εκάστοτε Χαρδαλιά που έχουμε καταντήσει σκορποχώρι
Περαστικά στον άνθρωπο ούτως ή άλλως υπάλληλος είναι το λέει και από μόνος του άλλος θέλει κωλοδάχτυλο μέχρι να του πεταχτούν τα ματάκια του τα γουρλωτά έξω
Το ποιός είναι αυτός βρείτε το μόνοι σας
αυτόν δεν τον πιάνει ΤΙΠΟΤΑ!!! .sarcastic.

https://www.protothema.gr/greece/article/1152554/ishaimiko-epeisodio-epathe-o-nikos-hardalias/

Επειδή εμείς δεν είμαστε σαν κι αυτούς...
Περαστικά και γρήγορα πίσω στην οικογένεια του.
Την πολιτική προστασία ας την αφήσει σε κανέναν άλλον.
Ίσως να είναι κυνηγός που ξέρεις⁉️
Εγώ που είμαι κωλοπαιδάκι πειράζει να κρυφοχαρώ;

Βρετανία: Μειώθηκε η ανεργία στο 4,7%.....​

Πρέπει να θυμάστε καθοτι πολύ πρόσφατο το BREXIT κάτι ρουφιανάκια -παπαγαλάκια δημοσιογράφους που μας έλεγαν
ότι θα καταστραφεί η ΜΒ μετά το BREXIT κλπ ;
Ιδού λοιπόν τα χειροπιαστά αποτελέσματα της καταστροφής !!!.sarcastic..sarcastic..sarcastic.
https://www.capital.gr/diethni/3576338/bretania-meiothike-i-anergia-sto-4-7

Αυτούς λοιπόν τους επικίνδυνους τύπους που ξεδιάντροπα επιχειρούν να σας χειραγωγήσουν να τους γράφετε εκεί
που ξέρετε αγαπητοί συνφορουμίτες .

Status
Not open for further replies.
Back