Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Η Τουρκία έχει δώσει Μπαϊρακτάρ και εκπαιδεύει Ουκρανούς στην διαχείριση τους την στιγμή που μιλάμε.Το κλείσιμο των συνόρων ήταν στάχτη στον γεροξεκουτη.
Δεν είναι τόσο ηλίθιος ξέρει τι γίνεται και ο γεροξεκούτης όπως ξέρει τι γίνεται και ο Ρώσος
Απλά είναι τέτοια η θέση της που την έχουν ανάγκη και οι μεν και οι δε για διαφορετικούς λόγους
Θα χρειαστεί για ξέπλυμα στον Ρώσο θα χρειαστεί και στην Δύση γιατί είναι δίπλα στην Ρωσία,και ανάλογα τι θα πάρει θα το παίξει πίστη ΝΑΤΟΪΚΉ χώρα μετά,από αλλαξοκωλιές η Τουρκία άλλο τίποτα.......
 
Ωραιότατα άρθρα αλλά οι Αμερικάνοι οποίοι και να είναι μόνοι τους σε όλο τον πλανήτη δεν μπορούν να παίξουν μπάλα πάντα είχαν από πίσω τους Άγγλους και τους Γερμανούς που συνόδευαν τις αποφάσεις τους οι τρεις παρά πάνω λαοί είναι αποδεδειγμένα για όποιον είναι νοήμων οι χειρότεροι μακράν στο πλανήτη .Υπερόπτες και σωτήρες των λαών αφού έτσι φροντίζουν να φαίνονται στους αδαείς.Οσο για τα ολοκαυτώματα και τους σκοτωμούς όταν τα κάνουν αυτοί είναι αναγκαία καλά ενώ οι άλλοι εγκληματουν κατά της ανθρωπότητας μουνόπανα είναι λέξη που τους δίνει αξία ίσως σκατα είναι η σωστότερη που θέλεις να τα απομακρύνεις το γρηγορότερο από πάνω σου και δεν θέλεις ούτε οπτική επαφή .Ευτυχώς που οι Ρώσοι δεν μασάνε .
 
Πήγαμε να κάνουμε μνημόσυνο με ξένα κόλυβα. Τώρα θα δώσουμε από τα πληρωμένα. Κλαμα…
Έχει χιλιαδες g3 που , από την φροντίδα του Έλληνα στρατιώτη , δεν χτυπας με αυτα ελεφαντα στα 50 μετρα. Ας στείλει αυτά ο ανεμελος ζαβος ποδηλάτης.
 
Έχει χιλιαδες g3 που , από την φροντίδα του Έλληνα στρατιώτη , δεν χτυπας με αυτα ελεφαντα στα 50 μετρα. Ας στείλει αυτά ο ανεμελος ζαβος ποδηλάτης.
Δεν νομιζω να στειλει τέτοια. μάλλον θα τα στείλουμε με χειριστές.
 
Ας πάει ο ίδιος στο Κρεμλίνο να τους διαλύσει με μια χειραψία.
Ευχής έργο θα ήταν αυτό… όσο δεν τελειώνει η εισβολή τόσο πιο κοντά έρχεται και η εμπλοκή άλλων χωρών… εγω ειμαι τέρμα ανήσυχος πάντως μια και ο μεγάλος μου είναι 18…
 
Περισσότερες πιθανότητες έχει να ξεχάσει το φυσικό αέριο και το αλεύρι παρά να ντυθεί στα χακί.
Έτσι ακριβώς. Τα κατασχεμένα ΑΚ εχουν μηδέν κόστος και τον κάνουν και τσάμπα μάγκα τον γουρλωματη. Τα σκεπασμένα με την γαλανόλευκη φέρετρα όμως δικαιολογούνται μόνο για την άμυνα της πατρίδας και τίποτε αλλο. Δεν τον έχω για τοσο χαζομαλακα αλλα ποτέ μην λες ποτέ με αυτούς που έχουμε μπλέξει.
 
Ας πάει ο ίδιος στο Κρεμλίνο να τους διαλύσει με μια χειραψία.
Τι να παει;
Δεν χρειαζετε
Ας πει απλα αυτος ο πολεμος δεν θα τελειωσει ποτε
Μολις βαλει τελεια θα αυτοκαταστραφουν ολα τα οπλα και θα γινει ειρηνη
Αυτος ετσι και πει κατι παει το θαψε
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top