Μετά από τόσες παρτουζες που έκανε τον πλάκωσε και στο ξύλο…. Άνθρωπος είναι να μην ρίξει και αυτός δυο ψιλέςΓια το δικαστήριο του Ντεπ δεν εχουμε πει τίποτα ... Τι σόου ήταν αυτό ;;;
Μετά από τόσες παρτουζες που έκανε τον πλάκωσε και στο ξύλο…. Άνθρωπος είναι να μην ρίξει και αυτός δυο ψιλέςΓια το δικαστήριο του Ντεπ δεν εχουμε πει τίποτα ... Τι σόου ήταν αυτό ;;;
Μη του…. Μη τουΤι να πούμε για αυτό το ίνδαλμα; Ο μόνος άντρας που κέρδισε αψιμαχία με την γυναίκα του.
Στο τέλος έκανα και παπαδακι μια μέρα.Μου δώσανε ένα ψηλό πράγμα να κρατάω και ακολουθούσα τον παπά,ήταν και βαρύ...Τους έκανα ανακαίνιση κανονική.Οπου θες το χτύπησα μέχρι που μου το πήραν από τα χέρια.Ειχαν έρθει από το χωριό οι παππούδες μου να με καμαρώσουν και γυρίζει ο παππούς μου ο Δημητράκης στη μάνα μου και λέει...Δεν κάνει το παιδί... Αφήστε το ήσυχο...Ιδιογόμωση μαθαίνατε ;
Αυτό είπε ο παππούς όταν κράταγες και το όπλο, αλλά δεν τον άκουσαν...Στο τέλος έκανα και παπαδακι μια μέρα.Μου δώσανε ένα ψηλό πράγμα να κρατάω και ακολουθούσα τον παπά,ήταν και βαρύ...Τους έκανα ανακαίνιση κανονική.Οπου θες το χτύπησα μέχρι που μου το πήραν από τα χέρια.Ειχαν έρθει από το χωριό οι παππούδες μου να με καμαρώσουν και γυρίζει ο παππούς μου ο Δημητράκης στη μάνα μου και λέει...Δεν κάνει το παιδί... Αφήστε το ήσυχο...
Θα ήσουν όχι μόνο μακρυμάλλης, αλλά μάλλον "καραμπινάτος και γλυκούλης" νέος. Και οι έμπειροι μοναχοί ψάχνουν την εσωτερική ομορφιά...όταν είχα πάει Άγιο όρος ,είχα μακριά μαλλιά κάτω απ' τους ώμους,μου βάλανε χέρι.....
Ο άλεξ με τον παπά μέσα μάθαιναν, εδώ παπάς εκεί παπάς που είναι ο παπάς;Ιδιογόμωση μαθαίνατε ;
Δυσκολεύομαι να πιστέψω αυτά που λέει.
μας έχουν ταράξει στην φιλο-ουκρανική προπαγάνδαΔυσκολεύομαι να πιστέψω αυτά που λέει.
Άγριος σαν τη θάλασσαΘα ήσουν όχι μόνο μακρυμάλλης, αλλά μάλλον "καραμπινάτος και γλυκούλης" νέος. Και οι έμπειροι μοναχοί ψάχνουν την εσωτερική ομορφιά
Ακόμα χειρότερα, θα έψαχναν για "την εμπειρία"! Μου φαίνεται πως το ξεπέρασες!Άγριος σαν τη θάλασσα
Εγώ ήμουν με τον Johnny πάντως ... λόγω πειρατών Καραϊβικής ... πρέπει να τα έχω δει 100 φορές με τον μικρό παλιότεραΜια χαρά ,μάθαμε κ το Χιρσε'ι'
Αλέξης ΚούγιαςΤι να πούμε για αυτό το ίνδαλμα; Ο μόνος άντρας που κέρδισε αψιμαχία με την γυναίκα του.
Για σπαθί το πέρασες ρε ντροπή της Μεσσηνίας και δυτικής ΑττικήςΣτο τέλος έκανα και παπαδακι μια μέρα.Μου δώσανε ένα ψηλό πράγμα να κρατάω και ακολουθούσα τον παπά,ήταν και βαρύ...Τους έκανα ανακαίνιση κανονική.Οπου θες το χτύπησα μέχρι που μου το πήραν από τα χέρια.Ειχαν έρθει από το χωριό οι παππούδες μου να με καμαρώσουν και γυρίζει ο παππούς μου ο Δημητράκης στη μάνα μου και λέει...Δεν κάνει το παιδί... Αφήστε το ήσυχο...
1. Παίζει ρόλο το κόστος του οχήματος ή εαν φέρει άδεια για στάθμευση σε χώρο στάθμευσης αναπήρων ?Καμια κυβερνηση δεν θα επεφτε
Γιατι;
Οταν κανεις μια γυρα σε ενα παρκιγκ και δεις οτι στα παρκιγκ για τα ατομα αυτα βρισκονται κατι κουρσαρες πανακριβες θα καταλαβεις
Μια φορα εκανα γυρω 20 λεπτα με τρια παιδια μεσα να βρω να παρκαρω!
Μια τετοια κουρσαρα παρκαρει στο παρκιγκ για αναπηρικο
Βρισκω αργοτερα παρκαρω κατεβαινω και πιο κατω βρισκω τον αστυνομικο
Του λεω θα πας αυτη τη στιγμη στο ταδε επιπέδο και θα την γραψεις αλλιως θα κανω εγω καταγγελια
Η απαντηση;
Ειναι ιδιωτικο το παρκιγκ δεν εχω διακιοδοσια!!!
Αρα εμεις τα κανουμε και τα ανεχομαστε και πολυ απλα τους λεμε καντε τα και εσεις!!!!
Γιαυτο και δεν σκεφτηκε κανενας τους να κατεβει κατω να γινει η εκδηλωση!!!
Σημαινει θα κατεβαινε χαμηλα!!!
Αλλα ολοι μας εχουμε το κεφαλι και το εγωισμο μας ψηλα ασχετος που μεχρι το λαιμο ειμαστε τιγκα στο σκατο !!!
Αυτοι που εχουν τα λεφτα να οδηγανε αυτοκινητα τετοιας αξιας συνηθως θεωρουν οτι τους ανηκουν τα παντα η οτι μπορουν να αγορασουν τα παντα1. Παίζει ρόλο το κόστος του οχήματος ή εαν φέρει άδεια για στάθμευση σε χώρο στάθμευσης αναπήρων ?
2.Εαν το χώρος στάθμευσης είναι ιδιωτικός δεν μπορεί να επέμβει η αστυνομία .
Δηλαδή αν έχει καποιος αδεια στάθμευσης σε θεση αναπήρων και έχει ενα αυτοκίνητο καλύτερο απο το μέσο αυτοκίνητο ειναι κακό ? Ορίζουμε ότι η αναπήρια σημαίνει φθηνό αυτοκίνητο ?Αυτοι που εχουν τα λεφτα να οδηγανε αυτοκινητα τετοιας αξιας συνηθως θεωρουν οτι τους ανηκουν τα παντα η οτι μπορουν να αγορασουν τα παντα
Σε εμας εδω δεν ερχετε πλατφορμα να παρει το αυτοκινητο!
Πολυ σπανια ισως μπει ενα προστιμο
Οποταν παρκαρουν και στερουν την θεση σε καποιον που πραγματικα την εχει αναγκη επειδη ειναι αναπηρος ο ανθρωπος!
Γιωργο!Δηλαδή αν έχει καποιος αδεια στάθμευσης σε θεση αναπήρων και έχει ενα αυτοκίνητο καλύτερο απο το μέσο αυτοκίνητο ειναι κακό ? Ορίζουμε ότι η αναπήρια σημαίνει φθηνό αυτοκίνητο ?
Βεβαίως και πρέπει να σεβόμαστε τις θέσεις στάθμευσης αναπήρων , θέσεις για γονείς με μικρά παιδιά κτλ ...
1. Συμφωνώ απόλυταΕπιπλεον τα αυτοκινητα φερουν υποχρεωτικα σημανση οταν ανηκουν σε ατομα με αναπηρια!!!
Να σε σιγουρος οτι αν σε δω να παρκαρεις σε τετοια θεση οτι και αν οδηγας , ενω δεν εχεις προβλημα τοτε εμπλεξες!