Ίσως να μην είχε κ τα φράγκα για την ασφάλεια....Χου νοουζΔεν είναι αστείο δυστηχως …είναι τραγικό αυτό που συνέβη …
Ίσως να μην είχε κ τα φράγκα για την ασφάλεια....Χου νοουζΔεν είναι αστείο δυστηχως …είναι τραγικό αυτό που συνέβη …
Δεν γίνονται αυτά … έχεις λεφτά να το ξανά χτίσεις αλλά όχι να το ασφαλίσεις ; Θέμα νοοτροπίας είναι ξεκάθαρα .Ίσως να μην είχε κ τα φράγκα για την ασφάλεια....Χου νοουζ
Είναι κ αυτόΔεν γίνονται αυτά … έχεις λεφτά να το ξανά χτίσεις αλλά όχι να το ασφαλίσεις ; Θέμα νοοτροπίας είναι ξεκάθαρα .
Εγώ πάντως αν ήμουν ασφαλιστική....δεν θα ασφαλιζα κανένα σπίτι εκείκ αν το ασφαλιζα θα ζηταγα τέτοιο ποσό για να μην.....Δεν γίνονται αυτά … έχεις λεφτά να το ξανά χτίσεις αλλά όχι να το ασφαλίσεις ; Θέμα νοοτροπίας είναι ξεκάθαρα .
Μια χαρά θα το ασφάλιζαν ... εδώ ασφαλίζουν τόσα αυτοκίνητα ( οδηγούς ) ....Εγώ πάντως αν ήμουν ασφαλιστική....δεν θα ασφαλιζα κανένα σπίτι εκείκ αν το ασφαλιζα θα ζηταγα τέτοιο ποσό για να μην.....
με 80ευρω ασφαλιζει 3000 οικοσυσκευή αν θε κτηριο πάει αλλου η βαλίτσαΔεν γίνονται αυτά … έχεις λεφτά να το ξανά χτίσεις αλλά όχι να το ασφαλίσεις ; Θέμα νοοτροπίας είναι ξεκάθαρα .
τα ασφαλιστρα στους οδηγους ειναι μικρα και τα ποσα αποζημίωσης μεγαλα λογω της υποχρεωτικότητας. πολλοί δινου από λιγα για να καλύψουν λίγους. αν δεν ηταν υποχρεωτική τοτε δενθα ασφαλιζε κανεις.Μια χαρά θα το ασφάλιζαν ... εδώ ασφαλίζουν τόσα αυτοκίνητα ( οδηγούς ) ....
Δεν πειράζει τότε...ολα κάρβουνο αλλα μην ακούω λεξη μετά για αποζημιώσεις.....με 80ευρω ασφαλιζει 3000 οικοσυσκευή αν θε κτηριο πάει αλλου η βαλίτσα
τα ασφαλιστρα στους οδηγους ειναι μικρα και τα ποσα αποζημίωσης μεγαλα λογω της υποχρεωτικότητας. πολλοί δινου από λιγα για να καλύψουν λίγους. αν δεν ηταν υποχρεωτική τοτε δενθα ασφαλιζε κανεις.
Νομίζω τα έχει αγοράσει νέα εταιρία και πλέον βγάζει και πιο αναβαθμισμένα που μπορούν να πετάξουν και νύχτα. Πέρυσι το έψαχνα και δεν θυμάμαι παρα πολύ καλά όμως.δεν ξερω αν το ξερετε, καναντερ δεν προκειτε να ξαναπαρουμε γιατι το εργοστασιο που τα εκανε εχει σταματησει την γραμμη παργωγης εδω και πολλα χρονια. Βγαζει μονο jet για οποιον ενδιαφερεται
Αυτό είναι ένα πρόβλημα του κάθε ένα μας… δεν υπάρχει άλλη λύση από το να πουλήσεις το ακίνητο σου και με τα εισπραχθέντα κέρδη να ενοικιάσεις ενα ακίνητο όπου κάποιος άλλος θα πληρώνει την ασφάλεια αντί για εσένα …Είναι ο Καποταλισμος ….Αλήθεια πόσοι έχουν την δυνατότητα ,αν χάσουν το σπίτι τους από φωτιά η σεισμό η απ' οτιδήποτε, να το ξαναχτισουνκ μια κ 2 φορέςεγώ δεν την έχω ούτε για μια,αλλά ούτε έχω κ τη δυνατότητα να ασφαλίσω αυτό που εχωδεν περισσεύει μία κ δέκα
Είναι πράγματι απορίας άξιο λοιπόν, γιατί ο συγκεκριμένος δεν το ασφάλισε,αν όντως δεν το ειχε
Βεβαίως και επιτρέπεται … μα που ζείτε κύριε μου , εις τας Ελβετιας ;;; ( ή μήπως στην νέα Ελβετία ; )Επιτρέπεται να μην έχουμε 50 αεροπλάνα τα καλύτερα κατάσβεσης στη χώρα μετά από τόσα χρόνια καταστροφικών πυρκαγιων και τέτοια αλλαγή καιρική με συχνούς ανέμους όπως και τμήμα 300 ειδικευμένων αντρών άμεσης επέμβασης αερομεταφερόμενη για δημιουργία αντιπυρικης ζώνης άμεσα και κατάσβεσης .Παρά να περιμένουμε από τους πυροσβέστες κατ ουσίαν κτηριων και απεγκλωβισμων να κάνουν εξειδικευμένο έργο όπως η δασοπυροσβεση .Έχει ειδικούς υπάρχουν τεχνικές τα πάντα υπάρχουν θέληση δεν υπάρχει από κανένα καραγκιόζη πολιτικό για να θωρακίσει τη χώρα του .
Η bombardier έχω την εντύπωση ότι έχει σταματήσει να τα παράγει πλέον …δεν ξερω αν το ξερετε, καναντερ δεν προκειτε να ξαναπαρουμε γιατι το εργοστασιο που τα εκανε εχει σταματησει την γραμμη παργωγης εδω και πολλα χρονια. Βγαζει μονο jet για οποιον ενδιαφερεται
Η Viking air τα κατασκευάζει από το τέλος του 15 και μετά .Νομίζω τα έχει αγοράσει νέα εταιρία και πλέον βγάζει και πιο αναβαθμισμένα που μπορούν να πετάξουν και νύχτα. Πέρυσι το έψαχνα και δεν θυμάμαι παρα πολύ καλά όμως.
Τζαντουρι θα χτίσω φίλεαυτό το χώμα είναι ιερό για μέναΑυτό είναι ένα πρόβλημα του κάθε ένα μας… δεν υπάρχει άλλη λύση από το να πουλήσεις το ακίνητο σου και με τα εισπραχθέντα κέρδη να ενοικιάσεις ενα ακίνητο όπου κάποιος άλλος θα πληρώνει την ασφάλεια αντί για εσένα …Είναι ο Καποταλισμος ….
Στον πραγματικό καπιταλισμό αυτά δεν περνάν … αυτό εξηγώ … τώρα στα προτεκτοράτα ..όλα μέσα να ζήσουμε να τον θυμόμαστε .Τζαντουρι θα χτίσω φίλεαυτό το χώμα είναι ιερό για μένα