Σημαδεύοντας την επικαιρότητα - Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Δεν γίνονται αυτά … έχεις λεφτά να το ξανά χτίσεις αλλά όχι να το ασφαλίσεις ; Θέμα νοοτροπίας είναι ξεκάθαρα .
Εγώ πάντως αν ήμουν ασφαλιστική....δεν θα ασφαλιζα κανένα σπίτι εκεί‼️κ αν το ασφαλιζα θα ζηταγα τέτοιο ποσό για να μην.....

Δεν γίνονται αυτά … έχεις λεφτά να το ξανά χτίσεις αλλά όχι να το ασφαλίσεις ; Θέμα νοοτροπίας είναι ξεκάθαρα .
με 80ευρω ασφαλιζει 3000 οικοσυσκευή αν θε κτηριο πάει αλλου η βαλίτσα
Μια χαρά θα το ασφάλιζαν ... εδώ ασφαλίζουν τόσα αυτοκίνητα ( οδηγούς ) ....
τα ασφαλιστρα στους οδηγους ειναι μικρα και τα ποσα αποζημίωσης μεγαλα λογω της υποχρεωτικότητας. πολλοί δινου από λιγα για να καλύψουν λίγους. αν δεν ηταν υποχρεωτική τοτε δενθα ασφαλιζε κανεις.

με 80ευρω ασφαλιζει 3000 οικοσυσκευή αν θε κτηριο πάει αλλου η βαλίτσα

τα ασφαλιστρα στους οδηγους ειναι μικρα και τα ποσα αποζημίωσης μεγαλα λογω της υποχρεωτικότητας. πολλοί δινου από λιγα για να καλύψουν λίγους. αν δεν ηταν υποχρεωτική τοτε δενθα ασφαλιζε κανεις.
Δεν πειράζει τότε...ολα κάρβουνο αλλα μην ακούω λεξη μετά για αποζημιώσεις.....

Απλή απόδειξη οτι για να κάνουμε κάτι σωστά πρέπει να τρώμε βούρδουλα ...

Τώρα που γκρινιαξαμε με τους Ρώσους δε έρχεται και το θηρίο για κατάσβεση.Γιατι τα τελευταία σοβαρά κατασβέστηκα τα καναντερ τα είχε φέρει η χούντα από κει και μετά μόνο ανάπτυξη πάρτε λεφτά και ασυδοσία Χτιστε όπου θέλετε δε σας ενοχλεί κανείς υπάρχει η μαγική λέξη που τα λύνει όλα λέγεται μίζα/λάδωμα/ καφές/.Και πρόληψη μηδενική και τώρα πάρτε όλοι μαζί τα αρχιδια σας .Αυτό κάναμε εδώ ,βγήκε ο εθελοντής και έλεγε μέσα στο δάσος σπίτια με πισίνες και δεν είχαν μια αντλία νερού που κάνει 300€ για να ζήσουν τριγύρω τη φωτιά .Πρέπει να το χωνέψουμε κύριοι όλοι ευπατρίδης δύσκολα υπάρχει σε τούτο το τόπο και γι'αυτό είμαστε έτσι αντιθέτως παρτακιας με χωρίς σκέψη του αύριο είναι η πλειοψηφία του λαού μας .Τα γεγονότα είναι ανδιαμφισβητητα και αυτό δείχνουν και ούτε θα αλλάξει ποτέ γιατί δεν κάνουμε κουμάντο πλέον ούτε στο σωβρακο μας μας και αν βρεθεί Έλληνας πολιτικός για την Ελλάδα θα εξαφανιστεί εν ριπή οφθαλμού.Εγω έχω αρχίσει να το χωνεύω αλλιώς επειδή βλέπω και γνωρίζω πράγματα όπως και πολλοί άλλοι δεν κάνω τον έξυπνο απλά ο κάθε ένας έχει το κύκλο του αν συνεχίσω να χολοσκαω στο τέλος θα αρωστησω εγώ και θα ζησουν οι άλλοι.Οτι είναι να ρθει θε να ρθει αλλιώς ας προσπεράσει και ο καθένας να σκέφτεται πολύ σοβαρά πριν ψηφίσει τι ψηφίζει γιατί η 300αδα μέσα είναι ένα και το αυτό και η ηθοποιία πάει σύννεφο στα κανάλια από όλους.Απλα σκεφτείτε τη ψήφο σας τα υπόλοιπα δεν αλλάζουν χωρίς αλλαγή καπεταναίων στον αιώνα των αιώνων .

Επιτρέπεται να μην έχουμε 50 αεροπλάνα τα καλύτερα κατάσβεσης στη χώρα μετά από τόσα χρόνια καταστροφικών πυρκαγιων και τέτοια αλλαγή καιρική με συχνούς ανέμους όπως και τμήμα 300 ειδικευμένων αντρών άμεσης επέμβασης αερομεταφερόμενη για δημιουργία αντιπυρικης ζώνης άμεσα και κατάσβεσης .Παρά να περιμένουμε από τους πυροσβέστες κατ ουσίαν κτηριων και απεγκλωβισμων να κάνουν εξειδικευμένο έργο όπως η δασοπυροσβεση .Έχει ειδικούς υπάρχουν τεχνικές τα πάντα υπάρχουν θέληση δεν υπάρχει από κανένα καραγκιόζη πολιτικό για να θωρακίσει τη χώρα του .

δεν ξερω αν το ξερετε, καναντερ δεν προκειτε να ξαναπαρουμε γιατι το εργοστασιο που τα εκανε εχει σταματησει την γραμμη παργωγης εδω και πολλα χρονια. Βγαζει μονο jet για οποιον ενδιαφερεται
Νομίζω τα έχει αγοράσει νέα εταιρία και πλέον βγάζει και πιο αναβαθμισμένα που μπορούν να πετάξουν και νύχτα. Πέρυσι το έψαχνα και δεν θυμάμαι παρα πολύ καλά όμως.

Αλήθεια πόσοι έχουν την δυνατότητα ,αν χάσουν το σπίτι τους από φωτιά η σεισμό η απ' οτιδήποτε, να το ξαναχτισουν❓‼️κ μια κ 2 φορές❓εγώ δεν την έχω ούτε για μια,αλλά ούτε έχω κ τη δυνατότητα να ασφαλίσω αυτό που εχω‼️δεν περισσεύει μία κ δέκα‼️
Είναι πράγματι απορίας άξιο λοιπόν, γιατί ο συγκεκριμένος δεν το ασφάλισε,αν όντως δεν το ειχε‼️

Αλήθεια πόσοι έχουν την δυνατότητα ,αν χάσουν το σπίτι τους από φωτιά η σεισμό η απ' οτιδήποτε, να το ξαναχτισουν❓‼️κ μια κ 2 φορές❓εγώ δεν την έχω ούτε για μια,αλλά ούτε έχω κ τη δυνατότητα να ασφαλίσω αυτό που εχω‼️δεν περισσεύει μία κ δέκα‼️
Είναι πράγματι απορίας άξιο λοιπόν, γιατί ο συγκεκριμένος δεν το ασφάλισε,αν όντως δεν το ειχε‼️
Αυτό είναι ένα πρόβλημα του κάθε ένα μας… δεν υπάρχει άλλη λύση από το να πουλήσεις το ακίνητο σου και με τα εισπραχθέντα κέρδη να ενοικιάσεις ενα ακίνητο όπου κάποιος άλλος θα πληρώνει την ασφάλεια αντί για εσένα …Είναι ο Καποταλισμος ….

Ε
Επιτρέπεται να μην έχουμε 50 αεροπλάνα τα καλύτερα κατάσβεσης στη χώρα μετά από τόσα χρόνια καταστροφικών πυρκαγιων και τέτοια αλλαγή καιρική με συχνούς ανέμους όπως και τμήμα 300 ειδικευμένων αντρών άμεσης επέμβασης αερομεταφερόμενη για δημιουργία αντιπυρικης ζώνης άμεσα και κατάσβεσης .Παρά να περιμένουμε από τους πυροσβέστες κατ ουσίαν κτηριων και απεγκλωβισμων να κάνουν εξειδικευμένο έργο όπως η δασοπυροσβεση .Έχει ειδικούς υπάρχουν τεχνικές τα πάντα υπάρχουν θέληση δεν υπάρχει από κανένα καραγκιόζη πολιτικό για να θωρακίσει τη χώρα του .
Βεβαίως και επιτρέπεται … μα που ζείτε κύριε μου , εις τας Ελβετιας ;;; ( ή μήπως στην νέα Ελβετία ; .my man.)

δεν ξερω αν το ξερετε, καναντερ δεν προκειτε να ξαναπαρουμε γιατι το εργοστασιο που τα εκανε εχει σταματησει την γραμμη παργωγης εδω και πολλα χρονια. Βγαζει μονο jet για οποιον ενδιαφερεται
Η bombardier έχω την εντύπωση ότι έχει σταματήσει να τα παράγει πλέον …

Νομίζω τα έχει αγοράσει νέα εταιρία και πλέον βγάζει και πιο αναβαθμισμένα που μπορούν να πετάξουν και νύχτα. Πέρυσι το έψαχνα και δεν θυμάμαι παρα πολύ καλά όμως.
Η Viking air τα κατασκευάζει από το τέλος του 15 και μετά .

https://www.vikingair.com/

Αυτό είναι ένα πρόβλημα του κάθε ένα μας… δεν υπάρχει άλλη λύση από το να πουλήσεις το ακίνητο σου και με τα εισπραχθέντα κέρδη να ενοικιάσεις ενα ακίνητο όπου κάποιος άλλος θα πληρώνει την ασφάλεια αντί για εσένα …Είναι ο Καποταλισμος ….
Τζαντουρι θα χτίσω φίλε‼️αυτό το χώμα είναι ιερό για μένα‼️

Status
Not open for further replies.
Back