Ψιλοπράγματα ... 150 πακέτα τσιγάρα.
Ευκαιρία να το κόψουμε ...
Χρειαζόμαστε μια λίστα με υπουργούς.
Πρόεδρος Άλεξ37
Ανάπτυξης ΝίκοςΠ
Εισαγωγών outlander
Νησιωτικής πολιτικής Ηλίας
Εξωτερικών Γιώργος 82
Άμυνας elvas
Ανανεώσιμων πηγών Γράμμος
Ευκολάκι και τα υπόλοιπα υπουργεία ...
Θα σαρώσουμε.
Όνομα κόμματος ;
Φιλαρα μου , πολυ καλα κανεις και το διακωμωδείς.....γιατι αυτο το 41% δεν χωνευεται...
Απο την αλλη...οταν θα εχετε το ''αγγουρι'' μεσα σας....θα με θυμηθουν πολλοι ψηφοφοροι...
Εγω την ζωη μου την ''εζησα''.....ενα παιδι που εχω το σπουδασα στην Αγγλια....σπιτι δικο μου εχω και
η συνταξη μου ( 1050 ευρω ) μου ''φτανει'' γιατι δεν εχω αλλες υποχρεωσεις...
Οσο και να τα ανεβασει τα πραγματα...παλι θα μου φτανει γιατι θα βαλω εναν κηπο και θα την βγαλω..
Αντε να μην αγοραζω 1 κιλο πυριτιδα και να αγοραζω μισο κιλο...
Θελω να δω ομως αυριο....ολους αυτους που δεν εχουν δικο τους σπιτι...που εχουν δανεια...και παιδια
να σπουδασουν...και ειναι μεροκατιαρηδες....ή δημοσιοι υπαλληλοι ή μικρομεσαιοι ελευθεροι επαγγελματιες
κατα που ''θα κανουν''.....οταν τα πατζακια τους θα εχουν παρει φωτια....και τα ''κουκια'' δεν θα τους βγαινουν!!!
Γιατι περα απο αυτα που ταζει τωρα ο μητσοτακης....η πολιτικη του ειναι να διαλυσει την μεσαια ταξη.
Πλουσιοι και φτωχοι θα υπαρχουν στην Ελλαδα....με απλωμενο το χερι σαν ζητιανοι...να ζουν με επιδοματα...
Με επιδοματα κεφαλι δεν σηκωνεις....ουτε παιδι σπουδαζεις....ουτε σπιτι αποκτας....
Τοτε να σας δω λεβεντες μου.....ολους εσας που σηκωνετε τις σημαιες...και χειροκροτατε....οταν το βιοτικο
επιπεδο σας θα εχει πιασε πάτο !!!
ΥΓ. Χωρις ιχνος αντιπαραθεσης με κανεναν συναδελφο....Απλα εγραψα πως εγω βλεπω τα πραγματα.