Δεν τον πίνουμε εδώ.Εγώ λέω να μην μιλήσω...
Δεν τον πίνουμε εδώ.Εγώ λέω να μην μιλήσω...
Ψιλοπράγματα ... 150 πακέτα τσιγάρα.
Ευκαιρία να το κόψουμε ...
Χρειαζόμαστε μια λίστα με υπουργούς.
Πρόεδρος Άλεξ37
Ανάπτυξης ΝίκοςΠ
Εισαγωγών outlander
Νησιωτικής πολιτικής Ηλίας
Εξωτερικών Γιώργος 82
Άμυνας elvas
Ανανεώσιμων πηγών Γράμμος
Ευκολάκι και τα υπόλοιπα υπουργεία ...
Θα σαρώσουμε.
Όνομα κόμματος ;
Φυσικά δεν είναι κακό να είσαι φιλόζωος,εγώ π.χ. αγαπώ τις γατούλες και μετά και τα σκυλάκια.Είναι όμως φοβερό να συκοφαντείται κάποιος,για οποιονδήποτε λόγο!Η νεα τάξη πραγμάτων !
Φιλόζωοι του κώλου και γενικώς τα πάντα υπερ του κώλου.
Νικόλα σε κάποια συμφωνώ απόλυτα δεν υπήρξα ποτέ κοματικοποιημενος ούτε σκοπεύω να το κάνω ποτέ κοιτάω τη δουλειά μου και τη καθημερινότητα μου αλλά ρε φίλε σαν ελεύθερος επαγγελματίας δε χωνευτοταν το 29% από το 1ο ευρώ και 100%προκαταβολή φόρου και ακόμα αλλά πολλά που δε χρειαζετε να αναλύσω και που φαίνονται και φαίνονταν στη δουλειά μου,όλοι τα ίδια σκ@@@α είναι όλοι κοιτάνε τις τσέπες τους που είναι οι καλύτεροι ομως...Φιλαρα μου , πολυ καλα κανεις και το διακωμωδείς.....γιατι αυτο το 41% δεν χωνευεται...
Απο την αλλη...οταν θα εχετε το ''αγγουρι'' μεσα σας....θα με θυμηθουν πολλοι ψηφοφοροι...
Εγω την ζωη μου την ''εζησα''.....ενα παιδι που εχω το σπουδασα στην Αγγλια....σπιτι δικο μου εχω και
η συνταξη μου ( 1050 ευρω ) μου ''φτανει'' γιατι δεν εχω αλλες υποχρεωσεις...
Οσο και να τα ανεβασει τα πραγματα...παλι θα μου φτανει γιατι θα βαλω εναν κηπο και θα την βγαλω..
Αντε να μην αγοραζω 1 κιλο πυριτιδα και να αγοραζω μισο κιλο...
Θελω να δω ομως αυριο....ολους αυτους που δεν εχουν δικο τους σπιτι...που εχουν δανεια...και παιδια
να σπουδασουν...και ειναι μεροκατιαρηδες....ή δημοσιοι υπαλληλοι ή μικρομεσαιοι ελευθεροι επαγγελματιες
κατα που ''θα κανουν''.....οταν τα πατζακια τους θα εχουν παρει φωτια....και τα ''κουκια'' δεν θα τους βγαινουν!!!
Γιατι περα απο αυτα που ταζει τωρα ο μητσοτακης....η πολιτικη του ειναι να διαλυσει την μεσαια ταξη.
Πλουσιοι και φτωχοι θα υπαρχουν στην Ελλαδα....με απλωμενο το χερι σαν ζητιανοι...να ζουν με επιδοματα...
Με επιδοματα κεφαλι δεν σηκωνεις....ουτε παιδι σπουδαζεις....ουτε σπιτι αποκτας....
Τοτε να σας δω λεβεντες μου.....ολους εσας που σηκωνετε τις σημαιες...και χειροκροτατε....οταν το βιοτικο
επιπεδο σας θα εχει πιασε πάτο !!!
ΥΓ. Χωρις ιχνος αντιπαραθεσης με κανεναν συναδελφο....Απλα εγραψα πως εγω βλεπω τα πραγματα.
Ξέρουμε οτι αλλου τρως ,αλλου πινειςΔεν τον πίνουμε εδώ.
Αλίμονο. Κι εγω τ αγαπαω και κανω οτι μπορώ . Απλα το θεμα εχει πάρει άλλες διαστάσεις..Φυσικά δεν είναι κακό να είσαι φιλόζωος,εγώ π.χ. αγαπώ τις γατούλες και μετά και τα σκυλάκια.Είναι όμως φοβερό να συκοφαντείται κάποιος,για οποιονδήποτε λόγο!
Είναι αυτά τα Σπρίγκερ τα άτιμα μουνοπαγιδες έτσι και το φιλαρακι μου μόλις το βγάλει στο πάρκο αχ τι όμορφο αχ τι ωραίο μήπως ήθελε τίποτα άλλο ΔημητρηΞέρουμε οτι αλλου τρως ,αλλου πινεις
Αλίμονο. Κι εγω τ αγαπαω και κανω οτι μπορώ . Απλα το θεμα εχει πάρει άλλες διαστάσεις..
Ένα θα σου πω ξέρεις πόσες φορές έχω πλακωθεί σε πάρκα και πλατείες με κάτι κυράτσες γιατι εχω κυνηγόσκυλο ;
Γιατι εμεις ειμαστε κακοί και τα βασανίζουμε κι αν δεν μας κάνουν , τα εγκαταλείπουμε !
Μεχρι που κάποια έφτασε να με παρακολουθεί εξ αποστασεως να δει τι κανω με τον σκυλο και αν ο σκύλος οταν έρχεται δίπλα μου ειναι χαρούμενος !
Δεν ειναι φαντασίωση, η ιδια μου το ειπε . Μάλιστα μου ειπε τον ειδε πολυ χαρούμενο και καθόλου φοβισμένο.
Τι να λέμε τωρα . Σ αυτες αναφέρομαι και σε αλλες περιπτώσεις οι οποίες βγάζουν κακία και βλέπουν τα πραγματα μονόφθαλμα.
Μπομπολακη k cia
Μπράβο του! Αυτός ο κύριος μπερδεύει ΣΚΟΠΙΜΑ κάποιες μικρο-οικονομικο-στατιστικούς υπολογισμούς που αναφέρονται στην "διαβαθμισμένη προτίμηση" όπως στην οικονομία της ευημερίας (welfare economics) και στην θεωρία επιλογών του καταναλωτή (consumer choice theory) - η οποία χρησιμοποιείται ευρέως στον υπολογισμό αγοραστικής δυναμικής για ένα προϊόν - με το σύστημα του εκλέγεσεθαι μέσω της αναλογικής - απλής ή μη.
Φάε διαγράμματα ...
Τον τσέκαρα ρε συ πριν καιρό ...ΥΥΓ: πάντως στην ιστοσελίδα του Singapore Management University δεν υπάρχει σε καμία λίστα των διδασκόντων - μονίμων ή εκτάκτων - το όνομα του παρουσιαστή... αλλά ίσως κάνω και λάθος
Βασίλη εγώ παραξενεύτηκα που δεν τον ήξερα - είχαμε μέχρι αρχές 2023 γραφείο στην Σιγκαπούρη και τους 15-16 Ελληνες εκεί τους ήξερα/ξέρω προσωπικά. Κοίταξα στο School of Economics και δεν τον βρήκα, μετά τα παράτησα να ψάχνω και έριξα το μπαλάκι στην κερκίδα.Τον τσέκαρα ρε συ πριν καιρό ...
https://corecurriculum.smu.edu.sg/faculty/profile/kosmas-marinakis
Τώρα για τις θεωρίες του, ... δεν έχω ιδέα από βαριά οικονομικά για να τις αντικρούσω.
Και το βιογραφικό του.
Λέει εμπεριστατωμένα, αυτά που ένας λογικά σκεπτόμενος θα συμπέρανε αν ανέλυε την ελληνική πραγματικότητα.Πάρτε και άλλο ένα καλό ... οποιοδήποτε σχόλιο δεκτό ...
Και εγώ το ίδιο ...ΥΥΓ: είμαι άπιστος Θωμάς και γκρινιάρης
Είδος προς εξαφάνιση είναι αυτό ?ένας λογικά σκεπτόμενος
Δυστυχώς η κατάμαυρη προπαγάνδα πιάνει τόπο!!Ξέρουμε οτι αλλου τρως ,αλλου πινεις
Αλίμονο. Κι εγω τ αγαπαω και κανω οτι μπορώ . Απλα το θεμα εχει πάρει άλλες διαστάσεις..
Ένα θα σου πω ξέρεις πόσες φορές έχω πλακωθεί σε πάρκα και πλατείες με κάτι κυράτσες γιατι εχω κυνηγόσκυλο ;
Γιατι εμεις ειμαστε κακοί και τα βασανίζουμε κι αν δεν μας κάνουν , τα εγκαταλείπουμε !
Μεχρι που κάποια έφτασε να με παρακολουθεί εξ αποστασεως να δει τι κανω με τον σκυλο και αν ο σκύλος οταν έρχεται δίπλα μου ειναι χαρούμενος !
Δεν ειναι φαντασίωση, η ιδια μου το ειπε . Μάλιστα μου ειπε τον ειδε πολυ χαρούμενο και καθόλου φοβισμένο.
Τι να λέμε τωρα . Σ αυτες αναφέρομαι και σε αλλες περιπτώσεις οι οποίες βγάζουν κακία και βλέπουν τα πραγματα μονόφθαλμα.
Μπομπολακη k cia
Θα γερασετε γρηγορα προσεξτε!Και εγώ το ίδιο ...
Θοδωρή εγώ τον βλέπω ευχάριστα και βρίσκω λογικά αυτά που λέει.
Είδος προς εξαφάνιση είναι αυτό ?
Και να φανταστείς ότι εμείς ακόμη παραμένουμε στη δεύτερη θέση με την ακριβότερη τιμή ,μετα την Πολωνια . Ολες οι άλλες ειναι στο 20%. φθηνοτερες
Άπλα κορυφαίο, αλλά όπως έδειξαν οι εκλογές της χώρας τα παιδιά του καναπέ τους αρέσει το καλάθι του νοικοκυριού, το οποίο αυτό το μήνα πήρε την ανάπτυξη του και αυτό. 400 χρόνια σκλαβιά δεν μας δίδαξαν τίποτα, και τώρα που οι νεολαία μορφώνεται σεξουαλικά θα αλλάξουμε και ήπειρο και θα βρεθούμε εκεί που βαδίζουμε προς στην ΑφρικήΠάρτε και άλλο ένα καλό ... οποιοδήποτε σχόλιο δεκτό ...