Διαβασα αυτα που γραψατε τοσες μερες γυρω απο το θεμα των εκλογων. Μου αρεσει που αναρωτιεστε μερικοι πως πηρε 40% επι των εγκυρων ο Κουλης. Απλα κοιταξτε ποιους ειχε απεναντι του και κυριως τι ελεγαν τοσο καιρο. Ο συριζα μου θυμισε τις ομαδες που εχουν στησει το παιχνιδι και διαφοροι παιχτες κανουν την μια μαλακια πισω απο την αλλη για να χασουν. Γραφικοι τυποι κολλημενοι σε ιδεολογιες και αντιληψεις τουλαχιστον παραξενες και περιεργες. Ο κοσμος διαλλεξε τον λιγοτερο μαλακα απλα.
Να πω οτι μολις προσεξα οτι εχουμε και δημοτικες εκλογες τον Οκτωβρη νομιζω. Εγω ψηφιζω στο χωριο. Την Κυριακη φαγαμε μιση προβατινα. Στις 25/6 θα φαμε την αλλη μιση και τον Οκτωβρη που θα εχει ψυχρα εκει πανω θα φαμε μια ολοκληρη. Καντε εκλογες 10 φορες τον χρονο καθε χρονο.... Προβατινες υπαρχουν!!!!!
Βρε ντουμανιασε ο τοπος σου λεω!!! Και θα ντουμανιασει ξανα.... Κατι για κοτοπουλα και μοσχαρισιες που επεσαν στο τραπεζι για τις επομενες εκλογες η πλειοψηφεια τα απερριψε με συνοπτικες διαδικασιες! Εκτος και αν το μοσχαρι ειναι wagu Α5 οποτε θα παμε σε επαναληπτικη ψηφοφορια...Με φτιάχνεις !
Έτσι οι εκλογές έχουν κάποιο νόημα!!!Διαβασα αυτα που γραψατε τοσες μερες γυρω απο το θεμα των εκλογων. Μου αρεσει που αναρωτιεστε μερικοι πως πηρε 40% επι των εγκυρων ο Κουλης. Απλα κοιταξτε ποιους ειχε απεναντι του και κυριως τι ελεγαν τοσο καιρο. Ο συριζα μου θυμισε τις ομαδες που εχουν στησει το παιχνιδι και διαφοροι παιχτες κανουν την μια μαλακια πισω απο την αλλη για να χασουν. Γραφικοι τυποι κολλημενοι σε ιδεολογιες και αντιληψεις τουλαχιστον παραξενες και περιεργες. Ο κοσμος διαλλεξε τον λιγοτερο μαλακα απλα.
Να πω οτι μολις προσεξα οτι εχουμε και δημοτικες εκλογες τον Οκτωβρη νομιζω. Εγω ψηφιζω στο χωριο. Την Κυριακη φαγαμε μιση προβατινα. Στις 25/6 θα φαμε την αλλη μιση και τον Οκτωβρη που θα εχει ψυχρα εκει πανω θα φαμε μια ολοκληρη. Καντε εκλογες 10 φορες τον χρονο καθε χρονο.... Προβατινες υπαρχουν!!!!!
Στις 25 ολοι με προβατοντουμάνια . Θα εχω οργανωθεί.Βρε ντουμανιασε ο τοπος σου λεω!!! Και θα ντουμανιασει ξανα.... Κατι για κοτοπουλα και μοσχαρισιες που επεσαν στο τραπεζι για τις επομενες εκλογες η πλειοψηφεια τα απερριψε με συνοπτικες διαδικασιες! Εκτος και αν το μοσχαρι ειναι wagu Α5 οποτε θα παμε σε επαναληπτικη ψηφοφορια...
Αν ενδιαφέρεσαι θα βγάλω silver alertΤηλ έχουμε?
Σιγουρα ηταν ΞΑΝΘΙΑ !!!!Για να μην παραξηγηθω δεν εχω κατι με τις ξανθιες καθε αλλο ειναι τροπος του κεγειν κατα το ανεκδοτο.Είμαι εφορευτική επιτροπή κάποτε και έρχεται μια κοπελίτσα, στα 30 - 35 όχι παραπάνω. Της εξηγούμε τι και πώς, μπαίνει στο παραβάν, βγαίνει και έρχεται να πάρει την ταυτότητα. Λέω, ο φάκελος; Τον έριξα στην κάλπη μου λέει. Λέω η κάλπη είναι εδώ, αυτό το διάφανο κουτί... Πήγε μέσα η γυναίκα έψαξε στα σκουπίδια, το βρήκε και ήρθε και ψήφισε.
Αρνια δεν θα υπαρχουν τις φαγατε ολες!!!!!!!!Διαβασα αυτα που γραψατε τοσες μερες γυρω απο το θεμα των εκλογων. Μου αρεσει που αναρωτιεστε μερικοι πως πηρε 40% επι των εγκυρων ο Κουλης. Απλα κοιταξτε ποιους ειχε απεναντι του και κυριως τι ελεγαν τοσο καιρο. Ο συριζα μου θυμισε τις ομαδες που εχουν στησει το παιχνιδι και διαφοροι παιχτες κανουν την μια μαλακια πισω απο την αλλη για να χασουν. Γραφικοι τυποι κολλημενοι σε ιδεολογιες και αντιληψεις τουλαχιστον παραξενες και περιεργες. Ο κοσμος διαλλεξε τον λιγοτερο μαλακα απλα.
Εχουν ολες απογονους! Οι επομενες εκλογικες διαδικασιες εχουν εξασφαλιστει οσες και να ειναι!!!Αρνια δεν θα υπαρχουν τις φαγατε ολες!!!!!!!!
Μια χαρά μελαχρινή ήταν. Το πρόβλημα είναι ότι κάποτε απόφοιτος γυμνασίου ήξερε και να σκεφτεί και να διαβάσει και να γράψει σωστά. Ήξερε ιστορία, γεωγραφία και γενικά ήταν έτοιμος να σταθεί στην κοινωνία. Το σημερινό εκπαιδευτικό σύστημα ( όταν λέω το σημερινό εννοώ εδώ και τριάντα χρόνια) βγάζει επιστήμονες αλλά όχι μορφωμένους ανθρώπους.Σιγουρα ηταν ΞΑΝΘΙΑ !!!!Για να μην παραξηγηθω δεν εχω κατι με τις ξανθιες καθε αλλο ειναι τροπος του κεγειν κατα το ανεκδοτο.
Στη θάλασσα; Με αληθινά ψάρια;Σταματήστε , δέκα χρόνια κάνει ψαροντούφεκο !
Προσπαθούν να τα γυρίσουν.Αρνια δεν θα υπαρχουν τις φαγατε ολες!!!!!!!!
Ο πάλαι ποτέ φιλόσοφος του χωριού μου είπε σε κάποιον "μορφωμένο": καθηγητής έγινες, άνθρωπος όμως δεν έγινες.Μια χαρά μελαχρινή ήταν. Το πρόβλημα είναι ότι κάποτε απόφοιτος γυμνασίου ήξερε και να σκεφτεί και να διαβάσει και να γράψει σωστά. Ήξερε ιστορία, γεωγραφία και γενικά ήταν έτοιμος να σταθεί στην κοινωνία. Το σημερινό εκπαιδευτικό σύστημα ( όταν λέω το σημερινό εννοώ εδώ και τριάντα χρόνια) βγάζει επιστήμονες αλλά όχι μορφωμένους ανθρώπους. View attachment 72508
Ουδεις μωροτερος των ιατρων εαν δεν υπήρχαν οι δασκαλοι.Μια χαρά μελαχρινή ήταν. Το πρόβλημα είναι ότι κάποτε απόφοιτος γυμνασίου ήξερε και να σκεφτεί και να διαβάσει και να γράψει σωστά. Ήξερε ιστορία, γεωγραφία και γενικά ήταν έτοιμος να σταθεί στην κοινωνία. Το σημερινό εκπαιδευτικό σύστημα ( όταν λέω το σημερινό εννοώ εδώ και τριάντα χρόνια) βγάζει επιστήμονες αλλά όχι μορφωμένους ανθρώπους. View attachment 72508