Σας ψάρωσε ο dim63 και θα κόψετε την αλεπού ρε;
Εγώ όπου τις πετύχω τους την καίω την γούνα. Κι ας λέει ο μητσαρας ότι θέλει
Σας ψάρωσε ο dim63 και θα κόψετε την αλεπού ρε;
Εγώ με το που σηκώνω το όπλο και την βλέπω, βλέπω προβατινες μπροστά μου και την αφήνωΕγώ όπου τις πετύχω τους την καίω την γούνα. Κι ας λέει ο μητσαρας ότι θέλει
6."Οικωλόγοι"1.Καρακαξες
2.Κουρουνες
3.Φίδια
4.Λυκοι
5.Αγριογουρουνα
6.
7.
Αλλα δυο να συμπληρωθούν οι 7 πληγές.
Τελικά απ οτι βλέπω Στέλιο οι πληγές δεν ειναι 7,αλλα 1007 !6."Οικωλόγοι"
7."Φιλόζωοι".
Να μας δώσουν επιδότηση για αεροβόλο170 € κοστίζει η άδεια αν η ΚΣΕ με τους συλλόγους έβγαζαν ένα είδος επικηρηξης με δώρο φυσίγγια ,σε συνεργασία με τους εισαγωγείς κατασκευαστές .Μελετες για το που υπάρχει το μεγαλύτερο πρόβλημα.Να φανεί ότι το θέμα των επιβλαβών ενδιαφέρει σοβαρά.
Τεράστια άλματα πολιτισμού. Τι να πεις...
Απαγορεύεται ,στην Ισπανία τις νε μέχρι να ψοφίσουν .Να μας δώσουν επιδότηση για αεροβόλο
Ποιό θα έπαιρνες για κορακοειδή;;Να μας δώσουν επιδότηση για αεροβόλο
Eεεε ναι ρε Σπύρο, βρίσκω ένα πράμα στο βουνό και έχω κ@βλες ... τι θες ? να με τραβήξουν καμιά φωτό και να με δέσουν χειροπόδαρα για βιασμό ενός κατσικιού οι οικωλόγοι ?
Άλλος άνθρωπος του πνέματος και αυτός
Γιατί, δεν φιλοξενεί, αφιλοκερδώς,κάποιους από τους διασωθέντες,στα ακίνητα του;
Αφιλοκερδώς ?Γιατί, δεν φιλοξενεί, αφιλοκερδώς,κάποιους από τους διασωθέντες,στα ακίνητα του;
Το ερώτημα, είναι ρητορικό...
https://www.google.com/amp/s/www.mononews.gr/politics/pothen-esches-papadimoulis-dilose-32-akinita-ke-katathesis-ipsous-985-000-evro?amp=1
Είναι Έλληνας εξακριβωμένο;;Αφιλοκερδώς ?
Τόσο ιδρώτα έχει "χύσi" να τα φτιάξει.
Γνωστος απο χρονια ο συγκεκριμενος και η "Παπαδήμουπολη" που εχει δημιουργησει στην Ελλαδα.Αφιλοκερδώς ?
Τόσο ιδρώτα έχει "χύσi" να τα φτιάξει.