Έχεις καμιά δοκιμή στα 36.5 να δούμε;Ας ελπίσουμε να μην χρειαστεί ποτέ εσωτερική κάθαρση γιατί έχω κάτι φυσίγγια για νομιστερακια κουφέτο.
Έχεις καμιά δοκιμή στα 36.5 να δούμε;Ας ελπίσουμε να μην χρειαστεί ποτέ εσωτερική κάθαρση γιατί έχω κάτι φυσίγγια για νομιστερακια κουφέτο.
Αααπ μη χαλάς το θέμα! Αυτά τα κουβεντιάζουμε στα haivan tufekleryeΈχεις καμιά δοκιμή στα 36.5 να δούμε;
Kώστα , δεν κοιμήθηκες ακόμα ; Δεν πιστεύω να 'χεις πιάσει το τηλέφωνο !Αααπ μη χαλάς το θέμα! Αυτά τα κουβεντιάζουμε στα haivan tufeklerye
Γιάννη εδώ οι τύποι αυτοί κυκλοφορούν επάνω στην εθνική οδό κατά ομάδες και πάνε προς τα σύνορα. Τα περιπολικά παιρνούν από δίπλα τους και ούτε που τους σταματάνε για το θεαθήναι. Τι να πει κανείς.Ας ελπίσουμε να μην χρειαστεί ποτέ εσωτερική κάθαρση γιατί έχω κάτι φυσίγγια για νομιστερακια κουφέτο.
Εδώ τα σκ@τα δεν πέφτουν μέσα Τζων, έχουν ξεχειλίσει και έχουν πάρει τον κατήφορο. Συγνώμη για τον τρόπο έκφρασης μου αλλά όταν ακούω για ειδεχθή εγκλήματα εξοργίζομαι. Πόσο μάλλον από ανθρώπους, που δεν έπρεπε να είναι εδώ και μπήκαν παράνομα στη χώρα.Χέσε μέσα
Eπανήλθες δυναμικά , ε ;
Μέχρι στιγμής, τους τα κλ.... εμείς.Να πάρουν πολλή φορά μπας και κλάσιυν κανένα αρχ
Περίμενε ετοιμάζονται δυναμικές κινητοποιήσεις και το όνομα της κοπέλας θα γραφτεί σε πανό και θα γίνει και σύνθημαΑκόμα ένας ενταγμένος στην ελληνική κοινωνία ήρθε, πήδηξε, σκότωσε και όπως ήρθε ( παράνομα) προσπάθησε να φύγει. Όλα καλά;
Και να πεις δεν έχουμε να βάλουμε κίτρινα γιλέκαΜέχρι στιγμής, τους τα κλ.... εμείς.
Εποικίζουν τη χώρα και δεν πέφτει ντουφεκιά.
Το κέντρο της Αθήνας,είναι μοιρασμένο,ανάμεσα σε Αφγανούς και Πακιστανούς.Αλγερινοί,Μαροκινοί,Σομαλοί.Απ'όλα έχει!
Πηγαίνεις στην Αχαρνών και νομίζεις ότι είσαι στο Ισλαμαμπάντ.
Ας καθαρίσουμε τις γειτονιές μας πρώτα και μετά, παίρνουμε και την Πόλη...
Αυτή τη κοινωνία θέλανε οι Έλληνες πολίτες αυτή έχουν αδερφέ προσωπικά που πάντα ψηφίζω αλλά δεν είμαι δεδομένος και ψηφοφόρος κανενός συστημικού τους έχω γραμμένους και τους ξένους αλλά πίστεψέ με και τους περισσότερους δικούς μας γιατί μεθαύριο στις εκλογές θα δεις πάλι το αποτέλεσμα .Γι'αυτό λέω αν ποτέ γίνει εσωτερική κάθαρση έχω φυσίγγια για νομιστερακια αλλά για τους δικούς μας έχω καλύτερα πράγματα και πίστεψέ με δε ξέρω από όσους κοπανησω με ποιους θα ευχαριστιεμαι καλύτερα με τους ξένους η τους ανόητους παρτακιδες ημεδαπούς .Γιατί το χω ξαναπεί τίποτα δεν επιβλήθηκε με πόλεμο για όλα εμείς φταίμε και πληρώνουμε το τίμημα.Να σας αναφέρω κάτι μιας που ειπώθηκε κάτι για κίτρινα γιλέκα,υπήρξε μια μέρα με τους αγανακτισμένους είχα πάει και εγώ κάποιες φορές που έγινε ένα ντου και θα έμπαινε ο κόσμος μέσα στη βουλή ,ήταν μπροστά δύο φίλοι μου και με πήραν τηλ αναρωτιεσται ποιοί στάθηκαν εμπόδιο και ανέτρεψαν το ντου μέσα στη βουλή .Θα σας πω ήταν τα παιδιά του λαού .Γι'αυτό έχω ξαναγράψει οι 300 αδα είναι η μεγαλύτερη θεατρική ομάδα της Ελλάδος και κατοικεί στη Βουλή των κάποτε Ελλήνων όπως το γράφω με καφαλαιο και ο νοων νοητω.Ασε με τα μουνόπανα και είμαι πρώτη μέρα διακοπών και με τσαντισες .Ζούμε στη χώρα που επιβιώνουν οι κλέφτες και αρματολοί και το χειρότερο οι οικογένειες που ήταν δακτυλλοδεικτουμενες ως παράδειγμα προς αποφυγήν από ανθρώπους που είχαν αξίες τώρα έχουν γίνει παράδειγμα προς μίμηση στο βωμό του χρήματος και οι ρουφιάνοι και κλέφτες ,καταπατητές λέγονται κύριοι και οι κύριοι κατάντησαν επαίτες και με σκυφτό κεφάλι.Αυτη είναι η όμορφη χώρα μας να μας χαιρόμαστε.Μέχρι στιγμής, τους τα κλ.... εμείς.
Εποικίζουν τη χώρα και δεν πέφτει ντουφεκιά.
Το κέντρο της Αθήνας,είναι μοιρασμένο,ανάμεσα σε Αφγανούς και Πακιστανούς.Αλγερινοί,Μαροκινοί,Σομαλοί.Απ'όλα έχει!
Πηγαίνεις στην Αχαρνών και νομίζεις ότι είσαι στο Ισλαμαμπάντ.
Ας καθαρίσουμε τις γειτονιές μας πρώτα και μετά, παίρνουμε και την Πόλη...
Εκεί ήμουν.Αυτή τη κοινωνία θέλανε οι Έλληνες πολίτες αυτή έχουν αδερφέ προσωπικά που πάντα ψηφίζω αλλά δεν είμαι δεδομένος και ψηφοφόρος κανενός συστημικού τους έχω γραμμένους και τους ξένους αλλά πίστεψέ με και τους περισσότερους δικούς μας γιατί μεθαύριο στις εκλογές θα δεις πάλι το αποτέλεσμα .Γι'αυτό λέω αν ποτέ γίνει εσωτερική κάθαρση έχω φυσίγγια για νομιστερακια αλλά για τους δικούς μας έχω καλύτερα πράγματα και πίστεψέ με δε ξέρω από όσους κοπανησω με ποιους θα ευχαριστιεμαι καλύτερα με τους ξένους η τους ανόητους παρτακιδες ημεδαπούς .Γιατί το χω ξαναπεί τίποτα δεν επιβλήθηκε με πόλεμο για όλα εμείς φταίμε και πληρώνουμε το τίμημα.Να σας αναφέρω κάτι μιας που ειπώθηκε κάτι για κίτρινα γιλέκα,υπήρξε μια μέρα με τους αγανακτισμένους είχα πάει και εγώ κάποιες φορές που έγινε ένα ντου και θα έμπαινε ο κόσμος μέσα στη βουλή ,ήταν μπροστά δύο φίλοι μου και με πήραν τηλ αναρωτιεσται ποιοί στάθηκαν εμπόδιο και ανέτρεψαν το ντου μέσα στη βουλή .Θα σας πω ήταν τα παιδιά του λαού .Γι'αυτό έχω ξαναγράψει οι 300 αδα είναι η μεγαλύτερη θεατρική ομάδα της Ελλάδος και κατοικεί στη Βουλή των κάποτε Ελλήνων όπως το γράφω με καφαλαιο και ο νοων νοητω.Ασε με τα μουνόπανα και είμαι πρώτη μέρα διακοπών και με τσαντισες .Ζούμε στη χώρα που επιβιώνουν οι κλέφτες και αρματολοί και το χειρότερο οι οικογένειες που ήταν δακτυλλοδεικτουμενες ως παράδειγμα προς αποφυγήν από ανθρώπους που είχαν αξίες τώρα έχουν γίνει παράδειγμα προς μίμηση στο βωμό του χρήματος και οι ρουφιάνοι και κλέφτες ,καταπατητές λέγονται κύριοι και οι κύριοι κατάντησαν επαίτες και με σκυφτό κεφάλι.Αυτη είναι η όμορφη χώρα μας να μας χαιρόμαστε.