Σημαδεύοντας την επικαιρότητα - Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Εγώ πρώτη φορά βλέπω να συμβαίνει αυτό, ταξιδεύω χρόνια με πλοία και έχω δει άτομα να μπαίνουν στο πλοίο, κυριολεκτικά τελευταία στιγμή, κάνεις δεν τους εμπόδισε, δεν ξέρω πως την είδαν και δεν άφησαν τον άνθρωπο να μπει
Επειδή ο άνθρωπος είχε μια νοητική υστέρηση , αν ήταν άλλος δεν θα τολμούσαν . Τόσο γενναίοι....

Οταν ειμασταν ακομη ανθρωποι οπου πηγαινες σε εβαζαν να κατσεις και σου προσφεραν ενα ποτηρι νερο....
Εδω, οχι μονο τον πεταξαν στη θαλασσα αντι να τον βοηθησουν να ανεβει, αλλα εκαναν μετα και οτι δηθεν δεν συνεβει τιποτα και το πλοιο ξεκινησε το ταξιδι κανονικα....
Και σαν να μην εφτανε ολο αυτο προσπαθησαν και να ¨δωροδοκισουν¨ τους εξαγριωμενους επιβατες με δωρεαν αναψυκτικα!!
Δυστυχως εχουμε γινει ζομπι χωρις αισθηματα.

Το lockdown ....το υιοθετησαμε μου φαινεται
https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/10004062/lockdown-kai-sta-trikala-me-minyma-tou-112
Δεν ξερω αν ακουσατε τι δηλωσε το γελοιο υποκειμενο ,ο γυμνοσαλιαγκας, ο κωλοτουμπας χωρις αρχιδια....
Να νομοθετηθει σαν ποινικο αδικημα αν δεν κανεις οτι σου λεει το 112!!!!

41%

Last edited:
Δεν ξερω αν ακουσατε τι δηλωσε το γελοιο υποκειμενο ,ο γυμνοσαλιαγκας, ο κωλοτουμπας χωρις αρχιδια....
Να νομοθετηθει σαν ποινικο αδικημα αν δεν κανεις οτι σου λεει το 112!!!!

41%
Οταν ομως λειτουργεί με καθυστέρηση προβλέπει λυντσάρισμα του υπουργού "τιποτα ;"
Αντί να το στείλουνε την πρώτη μέρα που έγινε της πουτάνας στο Βόλο το στέλνουν τώρα στα Τρίκαλα .
Άι σιχτίρ !

Μία βίζιτα πολυτελείας στα τελευταία ένσημα την περίμενε το καράβι τρία τέταρτα για να επιβιβαστεί και να σαλπάρει.
Το παλληκάρι μού είναι αδιάφορο αν είχε ή όχι εισιτήριο, δεν είμαστε στον 16ο αιώνα στο άνθος της πειρατείας, για να πετάμε ανθρώπους στη θάλασσα, πόσο μάλλον ΑΜΕΑ.
Ισόβια και μόνο ισόβια, όχι αυτά τα γελοία που βγαίνουν στα 15-20 χρόνια έξω.
Μέσα μέχρι να σε βγάλουν οριζόντιο τέσσερις.
Εδώ είναι δολοφονία εν ψυχρώ η κατάσταση.

Επειδή ο άνθρωπος είχε μια νοητική υστέρηση , αν ήταν άλλος δεν θα τολμούσαν . Τόσο γενναίοι....
Νοητική στέρηση έχει το πλήρωμα του πλοίου. Ο δυστυχής Αντωνης ήταν μια χαρά τυπάς. Από ότι έχω διαβάσει πάλευε δυνατά στη ζωη του. Όλο το πλήρωμα που έφυγε σφυρίζοντας αδιάφορα θα ήθελα να ξέρω με τι ηθικές αξίες μεγαλώνουν τα παιδιά τους. Αν ήμουν παιδί αυτών θα άλλαζα επίθετο.

Νοητική στέρηση έχει το πλήρωμα του πλοίου. Ο δυστυχής Αντωνης ήταν μια χαρά τυπάς. Από ότι έχω διαβάσει πάλευε δυνατά στη ζωη του. Όλο το πλήρωμα που έφυγε σφυρίζοντας αδιάφορα θα ήθελα να ξέρω με τι ηθικές αξίες μεγαλώνουν τα παιδιά τους. Αν ήμουν παιδί αυτών θα άλλαζα επίθετο.
Mάλλον δε θα άλλαζες δεδομένου ότι θα σου είχαν περάσει τις ''αρχές'' τους... :mad:

Βασίλη ολα καλά εκεί ;
Βοιωτία μένω Δημήτρη μια χαρά ...
Καρδίτσα ...
viber_image_2023-09-06_08-05-01-253.jpg

‼️
Γιάννη τι γίνεται εκεί από πλημμύρες ?

Kοίταξε μέσα απο μια τραγωδία όπως αυτή δίδονται καί απαντήσεις στους έχοντας απορίες
πώς καί γιατί έχει εκτοξευτεί η παραβατικότητα απο πολύ μικρές πλέον ηλικίες ...Οικογένεια λέγεται .
Δέν γνωρίζω αν υπάρχει συνφορουμίτης εκπαιδευτικός να μας πεί κι\αυτός αλλά η αδελφή μου μούλεγε
ότι πρίν κάν δεί τους γονείς συγκεκριμένων μαθητών γνώριζε απο πρίν τί θα συναντήσει .

Y.Γ Είχαμε την μεγαλύτερη φωτιά στην ιστορία της Ευρώπης .
Ακολούθησαν οι τρομακτικές βροχοπτώσεις που ζούμε με
άνευ προηγουμένου ποσότητες νερού βάσει στοιχείων κι'απο
μεσογειακούς κυκλώνες .Τί απέμεινε λοιπόν ; Υπομονή καί μετάνοια .

Last edited:
πώς καί γιατί έχει εκτοξευτεί η παραβατικότητα απο πολύ μικρές πλέον ηλικίες ...Οικογένεια λέγεται .
Η κρίση που περνάμε δεν είναι οικονομική. Άλλωστε το 1893 "δυστυχώς επτωχεύσαμεν", αλλά μετά κάναμε δύο επιτυχείς Βαλκανικούς πολέμους και το Β παγκόσμιο.
Η διαφορά όμως με τότε και αυτή είναι η πραγματική κρίση σήμερα, η έλλειψη ηθικών αρχών και αξιών.
Και αυτά φυσικά και είναι απόρροια της καταστροφής του θεσμού της οικογένειας, αλλά και του εκπαιδευτικού συστήματος.
Δε μαθαίνει κανείς στα νέα παιδιά τι σημαίνει αυτοσεβασμός, τι σημαίνει πειθαρχία, τι σημαίνει ηθική, τι σημαίνουν αξίες και κανόνες.
Για διανοηθείτε σήμερα έναν μεγαλοαστο, με λαμπρή στρατιωτική καριέρα μπροστά του, οικογενειάρχη με μικρά παιδιά, γαμπρό πρωθυπουργού της χώρας, να παρατάει τη βολή του στην ασφαλή πρωτεύουσα και να φεύγει στην κατεχόμενη Μακεδονία με σκοπό να θυσιαστεί και με το παράδειγμα του να σηκώσει τον ελληνισμό.
Αυτός πχ ήταν ο Παύλος Μελάς.
Σήμερα δεν υπάρχει αντίστοιχου ήθους και αξιών Έλληνας. Πριν 100+ χρόνια υπήρχε.
Γι αυτό πάμε κατά διαόλου, γι αυτό ψηφίζουμε αυτούς που ψηφίζουμε και γι αυτό δε θα σηκώσουμε κεφάλι ποτέ ξανά.
Κι αν σήμερα υπήρχε ένας Παύλος Μελάς θα τον έβγαζαν τρελό, παλαβό, ψυχοπαθή, ρατσιστή, φασίστα, ομοφοβικό, πατριαρχικό, τοξικά αρρενωπό και ό,τι άλλη σαχλαμάρα μας σερβίρουν καθημερινά.
Κάποτε πλακωνομασταν σαν παιδιά με τα χέρια και ήταν ντροπή να σκύψεις και να πιάσεις μία πέτρα, γιατί είναι γυναικουλιστικη συμπεριφορά. Σήμερα τα πρότυπα είναι οι τραπερς και είναι μαγκιά να έχεις σιδερικο στο τσαντάκι και να το κραδαίνεις.
Ας μη συνεχίσω άλλο, γιατί μόνο αηδία και θλίψη φέρνει η περιγραφή για το μέλλον μας.

Κι αν σήμερα υπήρχε ένας Παύλος Μελάς θα τον έβγαζαν τρελό, παλαβό, ψυχοπαθή, ρατσιστή, φασίστα, ομοφοβικό, πατριαρχικό, τοξικά αρρενωπό και ό,τι άλλη σαχλαμάρα μας σερβίρουν καθημερινά.
Τα έχουν πεί μερικά από αυτά που γράφεις για τον Παύλο Μελά, και όχι μόνο για αυτόν.......

Status
Not open for further replies.
Back