Σημαδεύοντας την επικαιρότητα - Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Οτι και να ναι , αυτό μας αξίζει !
Κάτσε γιατί με πληροφορούν απ' το κοντρόλ,ότι τα πήρε ο Ιερώνυμος‼️"ως εδώ εγώ δεν παντρεύω πουστρακια(ελεύθερη μετάφραση)κ το τσιπακι να το βγαλεις απ' τις ταυτότητες"‼️ οοοοοοοοοορμα Γιούτσο‼️

Αυτό είναι το θέμα , ρε Γιάννη ; Ή ότι ένας εγκάθετος γίνεται πρωταγωνιστής στο πολιτικό σκηνικό της χώρας ;
Αντικατοπτρισμός της κατάντιας μας δεν είναι❓εμείς δεν τους ξεφουρνιζουμε η από μόνοι τους❓

Μητσοτάκης
Ανδρουλακης
Κουτσιούμπας
Κασελάκης

3/4 σε άκης
Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι ο κασελακης ήρθε φυτευτος για να μην τολμάει να πει κανείς ότι υπάρχει καλύτερος από τον Μητσοτάκη άρα να ξαναβγεί εάν δε προλάβει να κάνει αυτό που πρέπει γιατί θα παίζει μπάλα χωρίς αντίπαλο .Έτσι στις επόμενες βουλευτικές θα μπει πάλι ο απερίσκεπτες λαός σε παγίδα και ποιον να ψηφίσω και θα ψηφίσει πάλι τον γνώριμο από παλιά .(Σύνδρομο της Στοκχόλμης) πλήρη επιβαιβεωση ότι ισχύει είμαστε το τρανό παράδειγμα σαν λαός.

Το μεγαλύτερο φονικό το κάνει η ψήφος του καθενός εάν το καταλάβαινε ο κόσμος δεν θα ήταν έτσι η κοινωνία .Καθώς δεν αναφέρετε πουθενά πόσους θανάτους έχουμε ανά ημέρα στη χώρα που είναι πολλοί,άλλοι από αυτοκτονίες άλλοι από πυροβολισμούς καταλάθος και άλλοι δολοφονίες ,και όλα αυτά γίνονται επειδή κάποιοι ψηφίζουν αυτούς που ψηφίζουν με αποτέλεσμα να είμαστε περίπου σαν τη Κολομβία ή το Μεξικό και να έχουμε αβατα μέσα στη πρωτεύουσα αν είναι δυνατόν .Έτσι μου ακούγονται σοβαρά μεν αλλά τρίχες δε τα παραπάνω γεγονότα γιατί ασχολούμαστε με την τρίχα που βεβαίως πρέπει αλλά δε δίνουμε σημασία στην τριχιά.Αν ξέρατε ότι το 1/3 των πολυτελών αυτοκινήτων στο δρόμο ανήκουν σε κακοποιούς που δεν ελνχει σωστά κανείς ανέργους με αυτοκίνητα των 60/70.000€ θα καταλάβετε τι λέω.

Μια ερωτηση εχω προσωπκα προς εμενα και αφορα και ολους τους Ελληνες

Λεμε για την ψηφο μας

Καθομαι και σκεφτομαι στην αυτοκριτικη μου
Για τις εδω καταστασεις που ισχυει και για εκει
Εαν δεν ψηφιζα αυτον και ψηφιζα τον αλλον
Θα υπηρχε διαφορα;
Δεν εχουν περασει ολοι τους απο τις θεσεις αυτες;
Ειδαμε διαφορα;

Προσωπικα νιωθω οτι οποιος και να ψηφισω πλεον σωτηρια δεν υπαρχει
Οποιος και να βγει ολοι τους ανεξαιρετως εχουν τον πολιτη γραμμενο στα……..

Πειτε μου τι πιστευετε εσεις

Αν εσεις πχ δεν βγαζατε τον ´´@@μιεσαί´´ οι εμεις τον Χριστοδουλιδη

Θα ειχε διαφορα εαν ηταν ο οποιοσδηποτε αλλος;

Εγω πλεον βλεπω οτι ειναι ´´πιστο αυγο και κουρεφτω ολοι τους!!!

Διαφθορα παντου!!!!

Βλεπω ξεκαθαρα οτι ο σκοπος ειναι η μασα και το να χαθει η μικτομεσαια ταξη

Ελα που οι πλουσιοι και οι επενδυτες ειναι (ταχα) ο ´´στυλοσ´´ αλλα η μικρομεσαιοι ειναι τα θεμελια του

Θα χαθουμε εμεις αλλα θα χαθουν και αυτοι μαζι μας

Μια ερωτηση εχω προσωπκα προς εμενα και αφορα και ολους τους Ελληνες

Λεμε για την ψηφο μας

Καθομαι και σκεφτομαι στην αυτοκριτικη μου
Για τις εδω καταστασεις που ισχυει και για εκει
Εαν δεν ψηφιζα αυτον και ψηφιζα τον αλλον
Θα υπηρχε διαφορα;
Δεν εχουν περασει ολοι τους απο τις θεσεις αυτες;
Ειδαμε διαφορα;

Προσωπικα νιωθω οτι οποιος και να ψηφισω πλεον σωτηρια δεν υπαρχει
Οποιος και να βγει ολοι τους ανεξαιρετως εχουν τον πολιτη γραμμενο στα……..

Πειτε μου τι πιστευετε εσεις

Αν εσεις πχ δεν βγαζατε τον ´´@@μιεσαί´´ οι εμεις τον Χριστοδουλιδη

Θα ειχε διαφορα εαν ηταν ο οποιοσδηποτε αλλος;

Εγω πλεον βλεπω οτι ειναι ´´πιστο αυγο και κουρεφτω ολοι τους!!!

Διαφθορα παντου!!!!

Βλεπω ξεκαθαρα οτι ο σκοπος ειναι η μασα και το να χαθει η μικτομεσαια ταξη

Ελα που οι πλουσιοι και οι επενδυτες ειναι (ταχα) ο ´´στυλοσ´´ αλλα η μικρομεσαιοι ειναι τα θεμελια του

Θα χαθουμε εμεις αλλα θα χαθουν και αυτοι μαζι μας
Όπως ακριβώς τα λες. Θεωρώ πως πλέον έχουμε φτάσει στο μέσο του κατήφορου και η επιτάχυνση πλέον είναι στο φουλ. Η ταχύτητα της πτώσης είναι τέτοια που ίσα που προλαβαίνουμε να παρατηρούμε τι συμβαίνει. Χρόνος για αντίδραση, μηδέν. Το θέμα είναι πως κανείς δεν ξυπνάει, γιατί δεν πονάει η πτώση, η πρόσκρουση πονάει. Και όταν ξυπνήσει θα είναι την στιγμή που θα διαλύεται. Οι μόνοι που θα γλιτώσουν θα είναι όσοι από ευλογία Θεού, και οξυδέρκεια, έχουν βρει το τρόπο, να το σκάσουν από το βαγόνι. Αυτάρκεια.

Status
Not open for further replies.
Back