Σημαδεύοντας την επικαιρότητα - Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
https://www.newsbreak.gr/ellada/532311/kos-palaistinioi-viasmos/

Γεμίσαμε παλιοτόμαρα! Και τα βρωμο-ΜΜΕ τι λένε; ΤΙΠΟΤΑ!!:mad:
Πρεπει να ειμαστε επιεικεις απεναντι σε αυτους τους ανθρωπους γιατι εχουν περασει δυσκολα στις χωρες τους.
Γιαυτο αλλωστε το σοφο δικαστικο συστημα εχει ευεργετικες διαταξεις και δεν μενουν πολυ στη φυλακη.
Μετα, ας δουμε και τη θετικη πλευρα ....ισως ακουν οτι υπαρχει υπογεννητικοτητα στη χωρα και θελουν να βοηθησουν...
Βλεπουν και εμας τους ντοπιους πως εχουμε καταντησει...σου λεει να προσφερω στο συνολο...
:cool:
....41 %....

Τι τον έβαλες τον παλ———————α
Άσε δε λέω αλλά
δεν συμφωνώ με τις ιδέες του αλλά οφειλω να παραδεχτω ότι ειναι αριστος συνομιλητης και ελαχιστοι μπορούν να τον κοντραρουν κρατωντας κοσμιο επίπεδο. Μακάρι οι πολιτικοι μας να είχαν τοσο δομημένη σκέψη θα μα υποστήριζαν καλύτερα και θα έκανα πολλά περισσότερα για τον τοπο.
Αυτοι που μου την σπανε είναι οι κρυψίνοι που φορώντας τον μανδύα του δημοκράτη αν είχαμε κατοχή θα έκαναν παρέα με του γερμανούς

δεν συμφωνώ με τις ιδέες του αλλά οφειλω να παραδεχτω ότι ειναι αριστος συνομιλητης και ελαχιστοι μπορούν να τον κοντραρουν κρατωντας κοσμιο επίπεδο. Μακάρι οι πολιτικοι μας να είχαν τοσο δομημένη σκέψη θα μα υποστήριζαν καλύτερα και θα έκανα πολλά περισσότερα για τον τοπο.
Αυτοι που μου την σπανε είναι οι κρυψίνοι που φορώντας τον μανδύα του δημοκράτη αν είχαμε κατοχή θα έκαναν παρέα με του γερμανούς
Κώστα για προσωπικό μου θέμα το έγραψα
Που αν ήταν νεότερος ένας απο τους δυο μας κάπου θα ήταν τώρα
Καλά μου έλεγε μια φίλη μου εισαγγελέα άσε να τον ξεσκίσω αλλά δεν ήθελα άλλο μπλέξιμο

Απολύεσαι!

Status
Not open for further replies.
Back