Σημαδεύοντας την επικαιρότητα - Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Τον άφησαν !!!!
Πριν 2 χρονια κατεβηκαν στην Υδρα για περδικες αρχες Οκτώβρη φίλοι μου. Σε φερμα του σκύλου τους και τουφεκιά είδαν ένα μεγάλο "γατο" να απομακρύνεται αλλά είχε κάτι το "περίργο", με ψηλά αυτιά κτλ. Κατάλαβαν ότι ήταν κοντά και ετοιμαζόταν να ορμήσει στα πουλιά. Το απογευμα το είπαν σε ντόπιους φίλους και αυτοί τους είπαν ότι αυτό που είδαν ήταν ο αρσενικός λύγκας από ζευγάρι που είχαν ρίξει οικολόγοι και είχαν σκοτώσει οι ντόπιοι πριν 1-2 εβδομαδες το θηλυκό.
Λύγκες στη ανυδρη και άδενδρη είχαν ρίξει οι ηλίθιοι!!!!
Που δεν πρέπει να είχε ούτε το 1500 μχ οταν ήταν καταφυτή από πεύκα!!!

Πόσα ασθενοφόρα από δωρεές σαπίζουν ακίνητα γιατι δεν υπάρχει προσωπικό.
Οχι ρε φίλε δεν αξίζει.Δωστα να βοηθήσεις μερικες οικογενειες φτωχών.Το κρατος ειναι ανίκανο να διαχειριστεί οχι δωρεές ,ουτε περίπτερο!
Πριν 10 χρόνια περίπου ήταν τα παιδιά μου στο δημοτικό διαμαρτυρόταν οι γονεις ότι τα πλακάκια είναι σπασμένα και πέφτουν τα παιδιά
Παω στον διευθυντή του λέω αν θέλετε κάνε μια πρόταση στον δήμο η όπου εσείς ξέρετε έχω κάποιο στοκ Μαρμαρα αντιολισθητικά να σας τα φέρω δωρεά
Και μετά απο καιρό μου λέει ο διευθυντής
Να ξέρεις μου είπαν πρέπει να περάσει επιτροπή ποιος θα αναλάβει την επιμέλεια του έργου
Καλά μη συνεχίζεις του λέω κατάλαβα
Που είναι τζάμπα ε
Και μετά απο καιρό που ήταν η κόρη πήγα και είδα ότι είχαν περάσει Μαρμαρα και τα αγοράσανε

Πριν 10 χρόνια περίπου ήταν τα παιδιά μου στο δημοτικό διαμαρτυρόταν οι γονεις ότι τα πλακάκια είναι σπασμένα και πέφτουν τα παιδιά
Παω στον διευθυντή του λέω αν θέλετε κάνε μια πρόταση στον δήμο η όπου εσείς ξέρετε έχω κάποιο στοκ Μαρμαρα αντιολισθητικά να σας τα φέρω δωρεά
Να ξέρεις μου είπαν πρέπει να περάσει επιτροπή ποιος θα αναλάβει την επιμέλεια του έργου
Που είναι τζάμπα ε
Και μετά απο καιρό που ήταν η κόρη πήγα και είδα ότι είχαν περάσει Μαρμαρα και τα αγοράσανε
Ακούει το κέντρο ;
Over

Που είναι τζάμπα ε
Έπρεπε να δώσεις μίζα,άκου δωρεάν, γίνονται δουλειές έτσι;;

Που είναι τζάμπα ε
Δυστυχώς έτσι είναι δωρεάν στο δημόσιο πρέπει να περάσει από επιτροπή και να γίνει αποδοχή ,δικλείδες ασφαλείας για να μην υπάρχει το ενδεχόμενο να έχει προκύψει από την πίσω πόρτα άλλη συναλλαγή να γίνει φανερά δηλ η διαδικασία.Φε λέω καλό είναι αλλά συμβαίνουν τόσα στραβά ,π.χ κάνουν πόθεν έσχες και οι αναπληρωματικοί των επιτροπών του δημοσίου χωρίς να έχει χρειαστεί να υπογράψουν κάπου απο ένα ποσό και επάνω αρκετών χιλιάδων € και αρνούνται να κάνουν πόθεν έσχες αυτή που αποτελούν το νουμ ένα πυλώνα της δημοκρατίας οι υπηρετούντες τη δικαιοσύνη ,μόνο αυτό φτάνει δε χρειάζεται να σκεφτείς κάτι άλλο.Εχουν κάποια ποσά που επιτρέπονται οι απευθείας αναθέσεις αλλά κανένα μέτρο για το πόσες μπορεί να είναι αυτές ,το δημόσιο αγοράζει πάντα με διαγωνισμό μειοδοτικο το φθηνότερο δηλ αλλά δεν εξετάζει και δεν βάζει στη πλειάδα των περιπτώσεων ακριβείς προδιαγραφές και αν χρειαστεί να προβεί σε ακύρωση διαγωνιζόμενου και αυτός κάνει ένσταση φτου και από την αρχή μπορεί να κάνει μήνες να ολοκληρωθεί η ιστορία και να έρθει η προμήθεια καληνύχτα δηλ καραγκιολικια εξωφρενικά.Δε θέλω να το συνεχίσω γιατί δεν υπάρχει και τίποτε σωστό λες και έχει γίνει επίτηδες.Οι δε υπάλληλοι του δημοσίου ποτέ δεν εξετάζει κανείς εαν κάνουν σωστά τη δουλειά τους και δεν πρέπει να βρίσκεται ούτε το 10% στην ανάλογη θέση που θα έπρεπε βάση γνώσεων ,εμπειρίας ,απόδοσης , συμπεριφοράς.Οποιος βρίσκεται στο δημόσιο πάει σε ένα ανοιχτό πανεπιστήμιο τελειώνει και από κλητήρας γίνεται διευθυντής η προϊστάμενος σε λίγο καιρό χωρίς να εξετάζεται αν αναπληρωθει η θέση του η αν αξίζει για κάτι τέτοιο και ας τελείωσε και κάτι άσχετο αρκεί που έγινε Π Ε .Δεν υπάρχει Σωτηρία εδώ

Γνωστός διεθνώς ο ρόλος των ΜΜΕ. Μόνο τα γίδια δεν μπορούν ή δεν θέλουν να το καταλάβουν

Οταν θα φρακαρουν την εκβολη και θα χαθουν περιουσιες και ισως ζωες θα ειναι αργα.

Η απάντηση είναι γνωστή φίλε Παναγιώτη . Φταίει η κλιματική αλλαγή !

Βγήκε και η ινδική αγελάδα να μας κάνει πείσματα γιατί θίχτηκε από αυτά που είπε ο Κούλης για τα γλυπτά
Ρε σαλτα και πιδiksου και συ και οι σύγχρονοι ιππότες της χώρας σου!
Eίναι ΠΑΜΠΛΟΥΤΗ αυτή η αγελάδα!Διόλου παράξενο να κρατάει(πραγματικά) από κανένα μαχαραγιά για φτάσει να γίνει pm της Μ.Βρετανίας... .think.

Eίναι ΠΑΜΠΛΟΥΤΗ αυτή η αγελάδα!Διόλου παράξενο να κρατάει(πραγματικά) από κανένα μαχαραγιά για φτάσει να γίνει pm της Μ.Βρετανίας... .think.
Εαν σκεφθεις οτι εδωσαν για δευτερη φορα την δημαρχια του Λονδινου σε μουσουλμανο…
αντιλαμβανεσαι οτι πλεον του πλουτου, ισως τιθεται και θεμα κατευθυνσεων.

Status
Not open for further replies.
Back