Σημαδεύοντας την επικαιρότητα - Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Ο Τσούνης δεν είναι εθνικά Έλληνας είναι Αμερικανός μεγάλωσε σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία και είτε για αυτό είτε για άλλους λόγους δεν τον απασχολεί το έθνος.
Και εθνικά Έλληνας να ήταν τί σημαίνει;
Για μενα ολοι όσοι δεν ζουν στην πατρίδα τους, τα εχουν βροντήξει και πήγαν να κάνουν την τύχη τους αλλού, ετσι κι αλλιώς δεν πρέπει να εχουν δικαιώματα εδω. Τί σημαίνει απόδημος ελληνισμός κλπ κλπ; Θέλουν και να ψηφίζουν και να ορίζουν την τύχη μας αυτοί που διάλεξαν να εγκαταλείψουν το καράβι....

Και εθνικά Έλληνας να ήταν τί σημαίνει;
Για μενα ολοι όσοι δεν ζουν στην πατρίδα τους, τα εχουν βροντήξει και πήγαν να κάνουν την τύχη τους αλλού, ετσι κι αλλιώς δεν πρέπει να εχουν δικαιώματα εδω. Τί σημαίνει απόδημος ελληνισμός κλπ κλπ; Θέλουν και να ψηφίζουν και να ορίζουν την τύχη μας αυτοί που διάλεξαν νατεγκαταλείψουν το καράβι....
Με το εθνικά Έλληνας εννοώ ότι δεν έχει κοινές βλέψεις για το μέλλον της Ελλάδας και την επιβίωση του έθνους.
Συμφωνώ απόλυτα το θέμα του δικαιώματος της ψήφου των αποδήμων μας απασχολεί από παλιά επικρατούσε η άποψη ότι ο απόδημος θα έπρεπε να διατηρεί πραγματικό δεσμό με τη χώρα για να ψηφίζει, αυτό τώρα πως μπορεί να αποδειχθεί ένας θεός μόνο ξέρει, πλέον αυτό το σκεπτικό οι πολιτικοί μας το κάνανε γαργάρα! Οι απόδημοι έχουν πάψει να αποτελούν λαό της Ελλάδας ή σχέση τους με την Ελλάδα είναι 10 μέρες διακοπές το χρόνο σε κανένα νησί. Δηλαδή τι συζητάμε επειδή ένας απόδημος που τυγχάνει να είναι εγγεγραμμένος στους εκλογικούς καταλόγους ή γράφεται μετέπειτα να ψηφίζει όταν δεν αποτελεί μέρος του λαού, όταν δεν υπάγεται στην ελληνική φορολογία στην ελληνική έννομη τάξη και δε βιώνει τα ίδια με όσους ζούμε σε αυτή τη ριμάδα χώρα ? Όπως ακριβώς το είπες απόδημοι αλλά και αλλογενείς θα πω εγώ διαμορφώνουν πλέον το μέλλον της χώρας... Αν είναι να πάμε στο βούρκο μπορούμε και μόνοι μας το έχουμε αποδείξει άλλωστε δε μας χρειάζονται και εξωτερικοί παράγοντες που δεν έχουν κανένα δεσμό πλέον με τη χώρα.

Θυμηθείτε ποιοί είχαν δικαίωμα ψήφου και πολιτικά δικαιώματα, στην Αθήνα του Περικλέους. Η επιστολικη ψήφος είναι η χαριστική βολή στο δικαίωμα του εκλέγειν. Η νοθεία μαζί με την αλλοίωση των αποτελεσμάτων, χρειάζονται και την επιστολικη ψήφο για να βγάζει το επιθυμητό αποτέλεσμα η σιγκιουλαρ λοτζικ δίχως δυνατότητα ιχνηλατησης. Ήδη ψηφίζουμε για την εμπειρία, το τι θα βγάλει η κάλπη το αποφασίζουν εκτός Ελλάδος.

Θέλω να μου δείξει κάποιος ένα ομόφυλο ζευγάρι που έχει παιδί διαφορετικού φύλου από αυτό που είναι οι ίδιοι.Με λίγα λόγια θέλω να δω τον τάδε και τον τάδε να έχουν ένα κορίτσι ή το ανάποδο.Τα κόμπλεξ τους και τα προβλήματα που δημιουργούν είναι πολλά περισσότερα για να τα καλύψει η κουβέρτα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Θα μας τρελάνουν οι λοατκι και οι λοιποί περίεργοι...
Δεν ήξερα πως υπάρχουν και ολυμπιακοί αγώνες ανάλογα τον σεξουαλικό προσανατολισμό...

https://www.protothema.gr/sports/ar...nosi-ton-olubiakon-agonon-gia-loatki-to-2030/

Δεν είμαι ρατσιστής ούτε και μ ενοχλεί ο άλλος να έχει κάποια σεξουαλική προτίμηση διαφορετική από την δική μου αλλά νομίζω πως έχει παρατραβηξει η κατάσταση με αυτούς.

Δεν ήξερα πως υπάρχουν και ολυμπιακοί αγώνες ανάλογα τον σεξουαλικό προσανατολισμό...

https://www.protothema.gr/sports/ar...nosi-ton-olubiakon-agonon-gia-loatki-to-2030/

Δεν είμαι ρατσιστής ούτε και μ ενοχλεί ο άλλος να έχει κάποια σεξουαλική προτίμηση διαφορετική από την δική μου αλλά νομίζω πως έχει παρατραβηξει η κατάσταση με αυτούς.
Όλλοι εδώ μέσα το καλητερο παιδί της Ευρώπης!!! πρώτοι στης ΑΠΕ πρώτοι στους Λοατκι πρώτοι στους μετανάστες… το καλητερο μπουρδελο της Ανατολής!!!! Περαστηκα

Last edited:

Θέλω να δω καραπουσταρα ντουλάπα να πετάει σφύρα μαζί με τις λεσβίες γιατί αυτοπροσδιορίζεται διαφορετικά .sarcastic.

Και κάτι τελευταίο... μιλάμε για ανθρώπινα δικαιώματα των ομόφυλων ζευγαριών και ξεχνάμε ότι δεν πέρασε πριν λίγο καιρό η συνεπιμέλεια των γονέων που είναι σε διάσταση.Αρες μάρες κουκουνάρες!
Εδώ υπάρχει ένα λάθος κυρίως προφανώς από παραπληροφόρηση στα κανάλια, οι ομοφυλόφιλοι δε στερούνται κανενός δικαιώματος οι διακρίσεις στην Ελλάδα απαγορεύονται, ο γάμος δεν είναι ανθρώπινο δικαίωμα για τους ομοφυλόφιλους δεν το επιβάλλει καμία συνθήκη για τα ανθρώπινα δικαιώματα, Εναπόκειται στην ευχέρεια έκαστης κυβέρνησης αν θα τους δώσει αυτό το δικαίωμα η όχι, δηλαδή το ζήτημα αυτή τη στιγμή είναι ξεκάθαρα πολιτική απόφαση της ΝΔ τίποτα άλλο.

Άρθρο 12 Ευρωπαϊκή σύμβαση δικαιωμάτων του ανθρώπου
Με τη συμπλήρωση ηλικίας γάμου, ο άνδρας και η γυναίκα
έχουν το δικαίωμα να συνάπτουν γάμο και να ιδρύουν
οικογένεια, σύμφωνα προς τους εθνικούς νόμους που
διέπουν την άσκηση αυτού του δικαιώματος

Άρθρο 16 Οικουμενική διακήρυξη για τα ανθρώπινα δικαιώματα
Από τη στιγμή που θα φθάσουν σε ηλικία γάμου, ο άνδρας και η γυναίκα,
χωρίς κανένα περιορισμό εξαιτίας της φυλής, της εθνικότητας ή της
θρησκείας, έχουν το δικαίωμα να παντρεύονται και να ιδρύουν οικογένεια.
Και οι δύο έχουν ίσα δικαιώματα ως προς τον γάμο, κατά τη διάρκεια του
γάμου και κατά τη διάλυσή του.

Μη σας προπαγανδίζουν δηλαδή ότι πρόκειται για κανένα δικαίωμα των παρά φύση !

Λες να γίνει αστρολόγος μέντιουμ σαν τον Χαϊκάλη?
Έχει τόσο ΤΕΡΑΣΤΙΑ περιουσία (123 ακίνητα),που αυτό απλώς ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!Οι Βαρβιτσιώτηδες είναι μονίμως εντός Βουλής από το 1840(δεν είμαι σίγουρος ακριβώς για τη χρονιά):μιλάμε για άλλη μια πολιτική ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ! .hair.

Εδώ υπάρχει ένα λάθος κυρίως προφανώς από παραπληροφόρηση στα κανάλια, οι ομοφυλόφιλοι δε στερούνται κανενός δικαιώματος οι διακρίσεις στην Ελλάδα απαγορεύονται, ο γάμος δεν είναι ανθρώπινο δικαίωμα για τους ομοφυλόφιλους δεν το επιβάλλει καμία συνθήκη για τα ανθρώπινα δικαιώματα, Εναπόκειται στην ευχέρεια έκαστης κυβέρνησης αν θα τους δώσει αυτό το δικαίωμα η όχι, δηλαδή το ζήτημα αυτή τη στιγμή είναι ξεκάθαρα πολιτική απόφαση της ΝΔ τίποτα άλλο.

Άρθρο 12 Ευρωπαϊκή σύμβαση δικαιωμάτων του ανθρώπου
Με τη συμπλήρωση ηλικίας γάμου, ο άνδρας και η γυναίκα
έχουν το δικαίωμα να συνάπτουν γάμο και να ιδρύουν
οικογένεια, σύμφωνα προς τους εθνικούς νόμους που
διέπουν την άσκηση αυτού του δικαιώματος

Άρθρο 16 Οικουμενική διακήρυξη για τα ανθρώπινα δικαιώματα
Από τη στιγμή που θα φθάσουν σε ηλικία γάμου, ο άνδρας και η γυναίκα,
χωρίς κανένα περιορισμό εξαιτίας της φυλής, της εθνικότητας ή της
θρησκείας, έχουν το δικαίωμα να παντρεύονται και να ιδρύουν οικογένεια.
Και οι δύο έχουν ίσα δικαιώματα ως προς τον γάμο, κατά τη διάρκεια του
γάμου και κατά τη διάλυσή του.

Μη σας προπαγανδίζουν δηλαδή ότι πρόκειται για κανένα δικαίωμα των παρά φύση !
Έχω καταλάβει επακριβώς άσχετα με το σερβίρισμα των μέσων μαζικής εξημέρωσης.Το πιο σοβαρό πρόβλημα όμως είναι οι προεκλογικές δεσμεύσεις (πρόγραμμα) του κάθε κόμματος που δεν μπαίνει κανείς στον κόπο να διαβάζει από τους ψηφοφόρους.Τραβαει σα γίδι ίσα που λένε και στο χωριό μου και μόλις σκάσει το μανιτάρι μένει παξιμάδι, δείτε Μακεδονικό,κωλομπαραδες κουμπαραδες κ.α.Μην θυμηθούμε που κατέληξε το δημοψήφισμα όταν ερωτηθηκαμε... πεταμένα λεφτά σε χαρτί και δικηγόρους.

Βράσε ρύζι και άσε τον πουστη να σφυρίζει λέγαμε... αλλά είναι τόσοι πολλοί και σε καίριες θέσεις που μας βγήκαν μπροστά.

Status
Not open for further replies.
Back