Δεν φταίει η Οπλοκατοχή εξ ορισμού αλλά η αδικαιολογητη για μένα ελεύθερη χρήση αυτόματων όπλων. Φοβούμενοι μη χάσουν κεκτημενα δικαιώματα, αρνούνται πεισματικά κάθε εξορθολογισμο της οπλοκατοχης.
Αυτο εχει να κανει και με αλλους παραγοντες, π.χ. βιντεοπαιχνιδια με βια και σκοτωμους.Πέρα από την κοινή εγκληματικότητα θα είχε ενδιαφέρον να δούμε και σε ποιές πολιτείες γίνονται οι περισσότερες μαζικές δολοφονίες , σε σχολεία για παράδειγμα και η σχέση τους ίσως με το ποσοστό οπλοκατοχής.
Πόσο μαλάκες είναι αυτοί που τον ψήφισαν να λες...Πόσο μαλάκας μπορεί να είναι ένας άνθρωπος;
https://www.google.gr/amp/s/www.ereportaz.gr/kalathi-noikokyriou-georgiadis-exoikonomountai-79674-evro-ton-chrono-oso-ena-miniatiko/?amp
Εάν υπάρχει σήμανση προσοχή σκύλος και είναι κομπλέ από βιβλιάρια,τσιπάκια και τα σχετικά, τίποτα.....Αλήθεια,τι γίνεται στην περίπτωση που έχουμε ένα Μπουλ τεριέ μέσα στην οικία μας ,που αρπάζει τον ιτρουντερ κ τον κάνει μπλε Μάρε![]()
Πέρα από αυτά που ανέφερε πιο πάνω ο Γιώργης είναι πολύ σημαντικό ο σκύλος που είναι για φύλαξη να έχει περάσει το στάδιο της εκπαίδευσηςΑλήθεια,τι γίνεται στην περίπτωση που έχουμε ένα Μπουλ τεριέ μέσα στην οικία μας ,που αρπάζει τον ιτρουντερ κ τον κάνει μπλε Μάρε![]()
Πέρα από αυτά που ανέφερε πιο πάνω ο Γιώργης είναι πολύ σημαντικό ο σκύλος που είναι για φύλαξη να έχει περάσει το στάδιο της εκπαίδευσης
Βλέπω σκυλιά μεγαλόσωμα για φύλαξη , σε αυλές ,μάντρες κλπ τα οποία αν τους πετάξεις ένα μεζεδάκι με λίγο φάρμακο το καταπίνουν σε χρόνο μηδέν και τέλος .
Το θέμα δεν είναι ο σκύλος φύλαξης να δείχνει άγριος Το θέμα είναι να ξέρει να κάνει ή να μην κάνει πολλά περισσότερα .
Και ειλικρινά απορώ με κάποιους που έχουν την οικονομική δυνατότητα να πληρώσουν για να εκπαιδευτεί σωστά ο σκύλος τους για φύλακας και δεν το κάνουν.
Όταν είχα πάει στο καινούργιο σπίτι εκεί που μένω τώρα το 1997 ,που ήταν και μία περίοδος που συνέβαιναν πάρα πολλά περιστατικά . Οπου είχε ξεσηκωθεί ο κόσμος σε πολλές περιοχές και έκανε περιπολίες με όπλα και τα λοιπά, οι κλοπές και εισβολές στα σπίτια ήταν καθημερινό και πρωτόγνωρο φαινόμενο , δεν σου κρύβω ότι ένιωθα φόβο και πολύ περισσότερο γιατί είχα έναν ημιυπαίθριο τον οποίο δεν είχα κλείσει ακόμη .Γιατι στην Ελλαδα ολα στο περιπου γινονται Μητσαρα μου!!!!
Στην Σαμο και στο χωριο που μενω εχουμε τα κλειδια επανω στην εξωπορτα.
Τα κλειδια του αυτ/του πανω στον διακοπτη της μιζας..
Δεν εχουμε κρουσματα κλοπης...
Βλεπω τωρα εδω στην Αθηνα ..η αδελφη μου διπλο ΄κλειδοαμπαρωνει το σπιτι....και καλα κανει με τοσα που συμβαινουν!!!!
Ωστοσο..εαν κανει το λαθος και μπει βραδυ στο σπιτι μου ο <λεγαμενος>
εαν προλαβω...μαυρο φιδι τον εφαγε...δεν θα περιμενω να με δεσει στην καρεκλα και να με καιει με το σιδερο για να μαθει που ειναι το κομποδεμα!!
Καλιο η μανα του φονια παρα του σκοτωμενου..
Θα τον στειλω αδιαβαστο...αρκει να προλαβω...
Τωρα εσεις χαρακτηριστεμε οπως γουσταρετε παλικαρια μου!!!![]()
Όταν είχα πάει στο καινούργιο σπίτι εκεί που μένω τώρα το 1997 ,που ήταν και μία περίοδος που συνέβαιναν πάρα πολλά περιστατικά . Οπου είχε ξεσηκωθεί ο κόσμος σε πολλές περιοχές και έκανε περιπολίες με όπλα και τα λοιπά, οι κλοπές και εισβολές στα σπίτια ήταν καθημερινό και πρωτόγνωρο φαινόμενο , δεν σου κρύβω ότι ένιωθα φόβο και πολύ περισσότερο γιατί είχα έναν ημιυπαίθριο τον οποίο δεν είχα κλείσει ακόμη .
Για δύο χρόνια κοιμόμουνα με ένα μαχαίρι αγκαλιά και το όπλο δίπλα στο κομοδίνο.
Σε ληστεία για δεύτερη φορά σε ένα μήνα, ίσως και λιγότερο από μήνα,που έκαναν οι ίδιοι ληστές γιατί κάποια στιγμή τους έπιασαν,την θεία μου πήγαν να την σκοτώσουν με τα χέριαΘα μπει σπίτι μου με τα παιδιά και την γυναίκα μου να κοιμούνται για να κλέψει και θα ζητήσω να τον σκαναρω αν έχει όπλο πάνω του?Για να ξέρω αν θα του φυτέψω σκάγια η όχι?
Κανείς δεν ξέρει τι έκβαση θα έχει μια ληστεία.
Η αυτός η εσύ.Αυτη ειναι η άποψη μου.
Και μην μου πείτε για νόμους κτλ γιατί ζούμε στην Ελλάδα που βρωμάει από την κορυφή μέχρι τα νύχια.
Ορίστε!Δόξα τον Θεό είναι καλά!Τρανό παράδειγμα το δικό σου!Τι να λέμε τώραΣε ληστεία για δεύτερη φορά σε ένα μήνα, ίσως και λιγότερο από μήνα,που έκαναν οι ίδιοι ληστές γιατί κάποια στιγμή τους έπιασαν,την θεία μου πήγαν να την σκοτώσουν με τα χέρια
Την πέταξαν κάτω και της έκλεισαν μύτη και στόμα,στο παρά ένα κατάφερε και ελευθερώθηκε πήρε ανάσα και είπε δεν έχω τίποτα με ξαναέκλεψαν πρίν λίγες μέρες
Στον θείο μου επειδή έσπρωξε έναν έβγαλε μαχαίρι και ευτυχώς πετάχτηκε ένας άλλος και είπε μην τον σκοτώνεις και γλύτωσε
Και μιλάμε για άνθρωπο ανήμπορο,με συσκευή οξυγόνου ήταν,στην ουσία θα σκότωναν έναν νεκρό μετά από λίγο καιρό πέθανε
Όπως λές δεν ξέρεις τι έκβαση θα έχει μία ληστεία ούτε τι προθέσεις έχουν
Υπάρχουν αυτοί που θα φύγουν με την παραμικρή υποψία ότι τούς κατάλαβες και άλλοι που είναι αποφασισμένοι για τα πάντα
Το βασικό είναι να τους έχεις καταλάβει εγκαίρως και να είσαι έτοιμος,εάν έχουν αυτοί το πάνω χέρι δεν κάνεις τίποτα και εύχεσαι να μην είναι εντελώς καθάρματα
Κλέψτε και φύγετε χωρίς να μας πειράξετε.....
Τότε Νίκο είχαν πλακώσει όλοι κατσαπλιάδες και κατάδικοι από την Αλβανία και δεν καταλάβαιναν φίλε βράδυ η μέρα . Είχανε γίνει πολλά και τρομερά περιστατικά τα βράδια με τον κόσμο μέσα στο σπίτι ,θα τα θυμάσαιΓια καλο βραδυ στο σπιτι δεν θα μπει.....
Επισεις δεν ξερεις με τι τομαρι εχεις να κανεις....περιθωρεια συζητησης
σεν υπαρχουν...
Οποτε...η αυτος...η εγω...και οπως προειπα....
Καλιο η μανα του φονια παρα του σκοτωμενου.![]()