Να σας δίνουμε info τι να αποφεύγετε . Χρήσιμο είναι. Θα σου πω πχ μη πάρεις rem oil είναι μαλακια.
Και στα λάδια μουφα είναι;
Έτσι λένε πολλοί . Ήθελα να το δοκιμάσω αλλά δε μου δόθηκε η ευκαιρία. Αυτό πρέπει να δουλεύει εφόσον το βάλεις και το σκουπίσεις μετά λόγω του τεφλόν. Θα το δω Παναγιώτη και θα ενημερώσω. Για καθάρισμα μάλλον δε θα κάνει δουλίτσαΚαι στα λάδια μουφα είναι;
Κώστα για πες τι λάδι να παρω μιας και τελείωσαν αυτά που έχωΝα σας δίνουμε info τι να αποφεύγετε . Χρήσιμο είναι. Θα σου πω πχ μη πάρεις rem oil είναι μαλακια.
Θα θελα να έριχνα μια ματιά στον ακάλυπτοΗ άλλη μαλακια που πήρα το fp-10 θέλω να δω τι κάνει. Είναι πανάκριβο. Αν είναι μαλακια θα φύγει στον ακάλυπτο από το παράθυρο. Μη το πάρει κανείς ακόμα. Έχω αμφιβολίες.
G96, benelliΚώστα για πες τι λάδι να παρω μιας και τελείωσαν αυτά που έχω
Δεν το κατέχω πολύ με τα λάδια ενώ σε βλέπω όπως και άλλους συναδέλφους το κατέχετε το άθλημα θα με βοηθούσε πολύ
Χρησιμοποιούσα το Break free. CLP
Ευχαριστώ
Στο μέρος που μενοΑπό ντουφεκιες απ τις λίγες που έριξα ήταν μακρινές και φαρμάκι όντως.
Το οικονομικό όντως είναι θέμα.
Αν δεν ήταν δεν θα το έδινα κιόλας.
Ποιο παιδί το εχει;
Εννοείς από δω απ το φόρουμ ή απ το μέρος που ζεις;
Πες του ότι έχει καλό γούστοΣτο μέρος που μενο
Απ' ότι κατάλαβα θες CLP ένα για όλα. Αυτά που θα σου προτείνω τα έχω δοκιμασει.Κώστα για πες τι λάδι να παρω μιας και τελείωσαν αυτά που έχω
Δεν το κατέχω πολύ με τα λάδια ενώ σε βλέπω όπως και άλλους συναδέλφους το κατέχετε το άθλημα θα με βοηθούσε πολύ
Χρησιμοποιούσα το Break free. CLP
Ευχαριστώ
Οκ ευχαριστώΑπ' ότι κατάλαβα θες CLP ένα για όλα. Αυτά που θα σου προτείνω τα έχω δοκιμασει.
Ballistol, legia, napier gun cleaner.
Το τελευταίο θέλει και κανονικό λάδι μετά, γιατί δε λιπαίνει καλά. Πάρτο σετακι με το λάδι napier. Είναι 60ml και θα κρατήσει 7 ζωές.
Το g96 που είπε ο Παναγιώτης είναι καλό αλλά κάνει ίζημα και θέλει κούνημα. Το benelli είναι σαν το legia.
Γιατί ????Θα σου πω πχ μη πάρεις rem oil είναι μαλακια.
Θα πάρω όλη τη σειρά των καλλυντικών. Όπλο παίζεται.Γιατί ????
Αγαπάμε Remi
Έλα ντε!Τόσα πολλά καθαριστικά τι τα κάνετε τα πίνετε;
Βγάλε ένα Gemini και βάλε ένα briley ΙΜ.Όχι βέβαια, μόνο έξι!View attachment 65724
Μπα... Θα φύγουν τα Briley.Βγάλε ένα Gemini και βάλε ένα briley ΙΜ.
Μια χαρά λάδι είναι για την τιμή του,όπως και τα περισσότερα για όποιον προσέχει το όπλο τουΈτσι λένε πολλοί . Ήθελα να το δοκιμάσω αλλά δε μου δόθηκε η ευκαιρία. Αυτό πρέπει να δουλεύει εφόσον το βάλεις και το σκουπίσεις μετά λόγω του τεφλόν. Θα το δω Παναγιώτη και θα ενημερώσω. Για καθάρισμα μάλλον δε θα κάνει δουλίτσα