Εμένα η δικιά μου που είναι κεραμιδογατα φερμαρη κι όλας! Για κοίταξε το!Σκέφτομαι να αγοράσω μια γάτα και να την εκπαιδεύσω στην επαναφορά τσίχλας.
Θεωρείτε ότι υπάρχουν πιθανότητες επιτυχίας; Ποια φυλή να προτιμήσω;
Εμένα η δικιά μου που είναι κεραμιδογατα φερμαρη κι όλας! Για κοίταξε το!Σκέφτομαι να αγοράσω μια γάτα και να την εκπαιδεύσω στην επαναφορά τσίχλας.
Πάρε μια αγκυρας αλλά να ξέρεις θα στις φέρνει μόνο βράδυΣκέφτομαι να αγοράσω μια γάτα και να την εκπαιδεύσω στην επαναφορά τσίχλας.
Ναι, αυτή δείχνει καλή.Μηπως προτιμάς αυτή;View attachment 66094
Caterpillar !!!!!Σκέφτομαι να αγοράσω μια γάτα και να την εκπαιδεύσω στην επαναφορά τσίχλας.
Σε λίγο θα βγάλουν καλάμι και για γαρίδες και σίγουρα θα βρεθεί κάποιος να το διαφημίσει ως εργαλείο, για να μας το πασάρει και αυτό.Σκέφτομαι να αγοράσω το παρακάτω εξειδικευμένο καλάμι για ψάρεμα χταποδιού από την ακτή.
https://lurebites.com/psarema-apo-akti/eging/tako-eging-diladi-psarema-xtapodion.html
Το θέμα είναι ότι μου αρέσει να ψαρεύω ποταμίσια χταπόδια. Τι λέτε, να είναι εξίσου καλό;
Επιτρέπεται;Σκέφτομαι να αγοράσω το παρακάτω εξειδικευμένο καλάμι για ψάρεμα χταποδιού από την ακτή.
https://lurebites.com/psarema-apo-akti/eging/tako-eging-diladi-psarema-xtapodion.html
Το θέμα είναι ότι μου αρέσει να ψαρεύω ποταμίσια χταπόδια. Τι λέτε, να είναι εξίσου καλό;
Γιατί όχι? Αν είσαι μέσα στα όριαΕπιτρέπεται;
Δεν το έχω καθόλου υπόψιν το άθλημα ,αλλά ρωτάω μήπως ο τρόπος προσέλκυσης -ψαρεματος , είναι όπως τα σφυριχτρακια στα πουλιά.Γιατί όχι? Αν είσαι μέσα στα όρια
Τώρα κατάλαβα ότι η απορία ηταν για τα ποταμίσια που όντως δεν ξέρω
καλυτερα κουναβιΣκέφτομαι να αγοράσω μια γάτα και να την εκπαιδεύσω στην επαναφορά τσίχλας.
Απλό κουνάβι ή πετροκούναβο (martes foina);καλυτερα κουναβι
Άμα δεις τις αγγελίες στα μεταχ. Θα δεις και κάτι μαλακές που ξεψαρωσαν και ζητάνε για κάτι σαπιλες 1000ρικα για όπλο που δεν το παίρνεις ούτε για χάρισμα.1.140 από 999 που είχε πριν έφτασε η affinity elite.καθε δίμηνο παίρνουν πάνω.χαχαχα δεν πάνε καλα
Να τρέξουμε να πάρουμε η να περιμένουμε να ακριβηνει κανένα 200αρι.1.140 από 999 που είχε πριν έφτασε η affinity elite.καθε δίμηνο παίρνουν πάνω.χαχαχα δεν πάνε καλα
Άμα έχεις τον επενδυτή στο αίμα σου ε!Να τρέξουμε να πάρουμε η να περιμένουμε να ακριβηνει κανένα 200αρι.
Όσο πιο ακριβό τόσο πιο καλοΆμα έχεις τον επενδυτή στο αίμα σου ε!
Εάν έχεις το χρήμα έχω τρείς συλλεκτικές χρυσοσκάνδαλες, διαλέγεις και παίρνεις...Όσο πιο ακριβό τόσο πιο καλο
Να πάρω δανειο;Εάν έχεις το χρήμα έχω τρείς συλλεκτικές χρυσοσκάνδαλες, διαλέγεις και παίρνεις...