Καμμία σχέση, καθόλου χοντροκομμένη.παπια της μου φανεται καπως χοντροκομμενη
Καμμία σχέση, καθόλου χοντροκομμένη.παπια της μου φανεται καπως χοντροκομμενη
Ωραιο οπλο...Πάρε την νέα έκδοση της Benelli montefeltro σε ξύλινη και μένουν και πολλά €€€ ρέστα
Επίσης είναι μοντέλο για μπεκάτσα οπότε θα θέλει επιτόπου αλλαγή το πέλμα του κοντακιου είναι σχεδιασμένο για να σημαδεύει ψηλά εγώ θέλω στο έδαφος με βολές μικρές έως μεσαίες αποστάσειςΤο κυνήγι που θέλει να κάνει ο συνάδελφος εχει περπάτημα και σχετικά κοντινές βολές.
Πιστεύω ότι το βάρος παίζει μεγάλο ρόλο.
Οι βολές που χρειάζονται σ' αυτό το κυνήγι δεν είναι ιδιαίτερα απαιτητικές.
Δεν την εχω πιασει ποτε, στο ματι απο τις φωτο στο ιντερνετ ομως οταν τις συγκρινω με τις παπιες της benelli μου φαινεται καπως...Καμμία σχέση, καθόλου χοντροκομμένη.
https://kalkantzakos.com/el/product/a300-outlander-nickel-karampina-berettaΕπίσης είναι μοντέλο για μπεκάτσα οπότε θα θέλει επιτόπου αλλαγή το πέλμα του κοντακιου είναι σχεδιασμένο για να σημαδεύει ψηλά εγώ θέλω στο έδαφος με βολές μικρές έως μεσαίες αποστάσεις
Από τις φωτό έτσι φαίνεται, δεν είναι όμως.Δεν την εχω πιασει ποτε, στο ματι απο τις φωτο στο ιντερνετ ομως οταν τις συγκρινω με τις παπιες της benelli μου φαινεται καπως...
Μην το βλεπεις ετσι,μια ταμπελα του βαλανε για να τραβηξει κοσμο...εγω την κυνηγησα 6 χρονια λαγο στα σκυλια καβαλα οπως λενε(εγω ενα σκυλο ειχα...) ειναι αψογη αν την θελεις αποκλειστικα για τετοιο κυνηγι παρτην...εγω την κυνηγαω μπεκατσα λαγο στα παντα αλλα με γομωσεις σχετικα ελαφρες...στο λαγο ποσες ντουφεκιες να ριξεις στην καθε εξοδο ε και λιγο πιο βαρια φυσιγγια να βαλεις για δυο-τρεις ντουφεκιες δεν θα καταλαβεις τιποτα...Λιγο προσοχη θελει στην επωμιση γιατι αν εισαι πολυ νευρικος μπορει να σου φευγει λιγο αλλου λογω χαμηλου βαρους αυτο το τελευταιο στο λεω μου το ειπανε καποιοι που την πουλησανε εγω δεν ειχα ποτε θεμα...ουτε βαραει ψηλα επειδη ειναι για μπεκατσα,βαραει εκει που βλεπεις αν εισαι πανω στον λαγο οταν τραβας ο λαγος θα παρει τουμπες...Επίσης είναι μοντέλο για μπεκάτσα οπότε θα θέλει επιτόπου αλλαγή το πέλμα του κοντακιου είναι σχεδιασμένο για να σημαδεύει ψηλά εγώ θέλω στο έδαφος με βολές μικρές έως μεσαίες αποστάσεις
Δεν έχουν ιδιαίτερη διάφορα τουλάχιστον στο πάχος.Δεν την εχω πιασει ποτε, στο ματι απο τις φωτο στο ιντερνετ ομως οταν τις συγκρινω με τις παπιες της benelli μου φαινεται καπως...
Αααα μάλιστα ωραία θα την κοιτάξω το θέμα του λακτισματος δν με ενοχλεί ιδιαίτερα,με ένα πλαγιοκανο πάω συνήθως του παππού μου και ούτως η άλλως όπως είπες δν ρίχνεις και πολλές στο λαγό..Η καρδιά μου γράφει βεβαίως Breda λόγο της αστρολουξ και έλεγα για την τιτανο αλλά όλοι λένε ότι μετά που εξαγοράστηκε δν είναι τόσο καλήΜην το βλεπεις ετσι,μια ταμπελα του βαλανε για να τραβηξει κοσμο...εγω την κυνηγησα 6 χρονια λαγο στα σκυλια καβαλα οπως λενε(εγω ενα σκυλο ειχα...) ειναι αψογη αν την θελεις αποκλειστικα για τετοιο κυνηγι παρτην...εγω την κυνηγαω μπεκατσα λαγο στα παντα αλλα με γομωσεις σχετικα ελαφρες...στο λαγο ποσες ντουφεκιες να ριξεις στην καθε εξοδο ε και λιγο πιο βαρια φυσιγγια να βαλεις για δυο-τρεις ντουφεκιες δεν θα καταλαβεις τιποτα...Λιγο προσοχη θελει στην επωμιση γιατι αν εισαι πολυ νευρικος μπορει να σου φευγει λιγο αλλου λογω χαμηλου βαρους αυτο το τελευταιο στο λεω μου το ειπανε καποιοι που την πουλησανε εγω δεν ειχα ποτε θεμα...ουτε βαραει ψηλα επειδη ειναι για μπεκατσα,βαραει εκει που βλεπεις αν εισαι πανω στον λαγο οταν τραβας ο λαγος θα παρει τουμπες...
Ναι στο παχος μπορει αλλα στις φωτο φαινειται να εχει μεγαλυτερο υψος καιμε χαλαει στο ματι...μπορει οταν την πιανεις στο χερι να ειναι σουπερ...Να πω την αληθεια στο αισθητικο κομματι ειμαι μπενελακιας...Δεν έχουν ιδιαίτερη διάφορα τουλάχιστον στο πάχος.
Ίσως 2-3 mm πιο παχιά η Beretta.
Πηγαινε πιαστην και βλεπεις η τιμη της ειναι αρκετα καλη,αν με ρωταγες αν εχει κατι αρνητικο θα σου απαντουσα ενα μονο το λακτισμα....εννοειται πιασε και αλλα οπλα και οτι σου κατσει...Αααα μάλιστα ωραία θα την κοιτάξω το θέμα του λακτισματος δν με ενοχλεί ιδιαίτερα,με ένα πλαγιοκανο πάω συνήθως του παππού μου και ούτως η άλλως όπως είπες δν ρίχνεις και πολλές στο λαγό..Η καρδιά μου γράφει βεβαίως Breda λόγο της αστρολουξ και έλεγα για την τιτανο αλλά όλοι λένε ότι μετά που εξαγοράστηκε δν είναι τόσο καλή
Απ' ότι κατάλαβα έχεις εμπειρία να καταλάβεις αν ένα όπλο σου ταιριάζει εργονομικά. Πήγαινε σε ένα μεγάλο οπλοπωλείο που έχει αρκετά όπλα και πάρε αυτό που γουστάρεις. Οικονομικά υποστηρίζεις αγορά από όλες τις premium μάρκες που τα όπλα τους είναι αξιόπιστα. Beretta, Benelli, Browning, Breda - Marocchi (αν βρείς να επωμίσεις), Winchester, Fabarm, Franchi. Στην Αθήνα μόνο στον Καλκατζάκο θα βρείς μεγάλη ποικιλία. Έχε υπόψη ότι οι ξύλινες καραμπίνες όλο και λιγοστεύουν.Αααα μάλιστα ωραία θα την κοιτάξω το θέμα του λακτισματος δν με ενοχλεί ιδιαίτερα,με ένα πλαγιοκανο πάω συνήθως του παππού μου και ούτως η άλλως όπως είπες δν ρίχνεις και πολλές στο λαγό..Η καρδιά μου γράφει βεβαίως Breda λόγο της αστρολουξ και έλεγα για την τιτανο αλλά όλοι λένε ότι μετά που εξαγοράστηκε δν είναι τόσο καλή
Πάρε αυτό που σ αρέσει.Ολα είναι καλά και μακάρι να έιχαμε φουλ χρήμα να πάρουμε ότι υπάρχει.Μην ξεψειριζουμε την μαϊμού.Ολα τα οπλακια πάνω κάτω καλά είναι.Το μόνο που μένει είναι τι σ αρέσει ΕΣΕΝΑ να κρατάς και το ποσό σου κάθεται καλά.Αααα μάλιστα ωραία θα την κοιτάξω το θέμα του λακτισματος δν με ενοχλεί ιδιαίτερα,με ένα πλαγιοκανο πάω συνήθως του παππού μου και ούτως η άλλως όπως είπες δν ρίχνεις και πολλές στο λαγό..Η καρδιά μου γράφει βεβαίως Breda λόγο της αστρολουξ και έλεγα για την τιτανο αλλά όλοι λένε ότι μετά που εξαγοράστηκε δν είναι τόσο καλή
Το καλύτερο ντουφέκι και για ορτύκι και μπεκάτσαΑααα,πλαγιοΚΑΝΑΡΑ!
Αυτό είναι το πρόβλημα ότι δν έχουμε μεγάλα οπλοπολια να έχουν στοκ εδώ πρέπει να το παραγγείλεις να στο φέρουν για να το επωνισεις αλλιώς πρέπει να βρεις μεταχειρισμένο οπότε για αυτό θέλω και γνώμη από το φόρουμ που να πάω προετημασμςνοςΑπ' ότι κατάλαβα έχεις εμπειρία να καταλάβεις αν ένα όπλο σου ταιριάζει εργονομικά. Πήγαινε σε ένα μεγάλο οπλοπωλείο που έχει αρκετά όπλα και πάρε αυτό που γουστάρεις. Οικονομικά υποστηρίζεις αγορά από όλες τις premium μάρκες που τα όπλα τους είναι αξιόπιστα. Beretta, Benelli, Browning, Breda - Marocchi (αν βρείς να επωμίσεις), Winchester, Fabarm, Franchi. Στην Αθήνα μόνο στον Καλκατζάκο θα βρείς μεγάλη ποικιλία. Έχε υπόψη ότι οι ξύλινες καραμπίνες όλο και λιγοστεύουν.