Κ η Στόουν κοουτ για περιστεροβολια δεν είχε βγει18.2 η 18.1 αυλόΓιάννη πρόκειται για κανες πολύ προσεγμένες σε όλα , που προορίζονταν για περιστεροβολια και ήταν περιζήτητες .
Κ η Στόουν κοουτ για περιστεροβολια δεν είχε βγει18.2 η 18.1 αυλόΓιάννη πρόκειται για κανες πολύ προσεγμένες σε όλα , που προορίζονταν για περιστεροβολια και ήταν περιζήτητες .
Η δικη μου με 18.7 εχει βγει για φασσοβολια!!Κ η Στόουν κοουτ για περιστεροβολια δεν είχε βγει18.2 η 18.1 αυλό
Αν περπατάς πολύ όπως εγώ και δεν σε ενοχλεί είσαι φαινόμενο. Πας για μπεκάτσα και τσίχλα περπατητο με αυτό το όπλο;Εγώ είχα φτιάξει σε οπλουργο από αποθήκη μαμισια προέκταση σε Ρεμί και την είχα και 12 ασφαιρη είμαι 1.88 και 98 κιλά σε πληροφορω την έκανα ότι γουστάρω .
Και η Beretta Greystone νομίζω ... 18.2Κ η Στόουν κοουτ για περιστεροβολια δεν είχε βγει18.2 η 18.1 αυλό
Ξέρουμε που βρίσκεται η κουζίνα θέλω να την τουφεκίσω και εγώ
Η grey stone είχε 18,2 αλλ με μεγάλο κώνο. Η stone coat είχε 18,6Κ η Στόουν κοουτ για περιστεροβολια δεν είχε βγει18.2 η 18.1 αυλό
Στον Κωτσοβολο...Ξέρουμε που βρίσκεται η κουζίνα θέλω να την τουφεκίσω και εγώ
Αυτά παθαίνει όποια δε ψήνει καλά τις πίτες... 32γρ για παραδειγματισμό στη πλατείαΣτον Κωτσοβολο...
Έχεις κανένα από τα 2 όπλα ;Η grey stone είχε 18,2 αλλ με μεγάλο κώνο. Η stone coat είχε 18,6
Φόβος μην χαρακτηριστεί παιδεραστής.Διακρίνω μία αδυναμία στις σιτεμενες ;
Το χω σταματήσει τη χάρισα την αποθήκη γιατί ήταν τσάμπα βάρος όχι ότι κουράζουν αλλά ήταν άχρηστη .Αν περπατάς πολύ όπως εγώ και δεν σε ενοχλεί είσαι φαινόμενο. Πας για μπεκάτσα και τσίχλα περπατητο με αυτό το όπλο;
Το sp τι σημαίνει ;Οι κανες sp της beretta, σύμφωνα με τους Ιταλούς ήταν ότι καλύτερο έφτιαξε βλητικα η beretta στο διαμετρημα 12, ήταν η απάντηση της στις breda sp και Saint Etienne. Είχαν αυλό 18,4 όχι 18,2 και σύσφιξη 5,5/10. Είναι οι πιο περιζήτητες και δυσεύρετες, αλλά επιπλέον έχουν πλαστογραφηθει πολλές κανες με το ίδιο σύμβολο, πρέπει να γίνει λεπτομερής έλεγχος των σφραγιδων για να βεβαιωθει η αυθεντικότητα τους.
Μπράβο την Γκρέυ ...κυνηγούσε με αυτή ένας οπλοπωλης κ κατέβαζε τις φάσσες από ψηλά κ βλέποντας τον τα υπόλοιπα καρτερία ,τον ρωτάει ένας, τι φκιααααααανς ρε τι τφεκαρους είνει αυτόςΗ grey stone είχε 18,2 αλλ με μεγάλο κώνο. Η stone coat είχε 18,6
Η μόνη διαφορά τελικά είναι ότι, εκεί στα καφενεία.... πίνουν εσπρέσσο κ εδώ ελληνικόΚαλημέρα, Βασίλη το έγραψα πριν , <ειδικό για περιστεροβολια >, βγήκαν γύρω στα 1976 σε πολύ λίγα κομμάτια
και όσοι τις έχουν ( ανάμεσα τους και δύο ειδικοί του φόρουμ) ,γράψανε πως τα σκοτωματα είναι πολύ πιο εντυπωσιακά από όλες τις άλλες κάνες που διαθέτουν, και σε αποστάσεις που δεν περίμεναν τα πουλιά πέφτουν σαν να βρίσκουν σε τοίχο. Επίσης στον πίνακα οι συγκεντρώσεις είναι καλές, αλλά όχι εντυπωσιακές. Όλα αυτά είναι όσα γράφτηκαν στο φόρουμ, μην τα θεωρήσεις δικές μου απόψεις.
χαλια ντουφεκια αφου δεν εκοψες τα καλωδια
Διαφορά νοοτροπίαςΚαλημέρα, Βασίλη το έγραψα πριν , <ειδικό για περιστεροβολια >, βγήκαν γύρω στα 1976 σε πολύ λίγα κομμάτια
και όσοι τις έχουν ( ανάμεσα τους και δύο ειδικοί του φόρουμ) ,γράψανε πως τα σκοτωματα είναι πολύ πιο εντυπωσιακά από όλες τις άλλες κάνες που διαθέτουν, και σε αποστάσεις που δεν περίμεναν τα πουλιά πέφτουν σαν να βρίσκουν σε τοίχο. Επίσης στον πίνακα οι συγκεντρώσεις είναι καλές, αλλά όχι εντυπωσιακές. Όλα αυτά είναι όσα γράφτηκαν στο φόρουμ, μην τα θεωρήσεις δικές μου απόψεις.
Ποιο πολύ από την βενζίνη θα στοίχιζαν τα φυσίγγιαΜπράβο την Γκρέυ ...κυνηγούσε με αυτή ένας οπλοπωλης κ κατέβαζε τις φάσσες από ψηλά κ βλέποντας τον τα υπόλοιπα καρτερία ,τον ρωτάει ένας, τι φκιααααααανς ρε τι τφεκαρους είνει αυτός
Εντ χι ριπλα'υ ' ,καλό το τουφέκι μάστορα δε λεω αλλά, άμα δεν χώσω αυτό μέσα κ του δείχνει ένα 36γρ.μαυρο γουιντσεστερ ,(1€ Περ πις τοτε)η φάσσα δεν κατεβαίνει
Είχα την stone coat optima boreΈχεις κανένα από τα 2 όπλα ;