Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Μύρο πες του σκέφτομαι ένα ποσό περίπου 500 ευρώ, να δεις τι θα σου πει ο άνθρωπος. Χάρη του κάνεις αφού τα έχει και κάθονται. Αν θεωρεί ότι είναι πολύ χαμηλά ανέβα λίγο στα 550, πες του και το παράδειγμα με την belmonte. Εγώ και 500 θα τα έδινα αν μου ήταν άχρηστα...
.well done.

Αν ήσασταν μεταξύ beretta bellmonte ii και franchi affinity wood ποιο θα διαλέγατε?

Να σημειώσω ότι το franchi είναι η προέκταση του χεριού μου, κάθεται απόλυτα.....
bellmonte 2 γιατι ειναι μια φινιρισμενη es100.τα μετρα τα φερνεις

Μην ακούς τις σειρήνες Ευριπίδη. Πως σου φαίνεται ;
mp233eamagnumsporting-800x800.jpg

και για να συνεχισω.για εναν καρτεριτζη δικανακια οπως εγω γκουχ γκουχ ειναι το απολυτο οπλο.3700 βαρος 75 εκατοστα καννες φοβερη γραμμη λογω ριγας μαμα porting και με αλλα τσοκ καληνυχτα .η ρωσσικη αρκουδα καταπινει πολυ ανωτερα οπλα.α ρε συντροφοι
.terror.

Ευριπο για να σε ανεβασω και αλλο σου βαζω φωτο οριτζιναλε baikal sporting γιατι ολο τις κλασσικες απο νετ σου βαζουν

ha haaaον γιουτσο

950 ευρωπαικα και η ρωσιδα για μια ζωη δικια σου.yelling..sarcastic.
κρητικε φουρογατε να σου κανω μια διορθωση.δεν ειναι ρωσσιδα.αυτες ειναι για τον γιουτσο.αυτο ειναι ρωσσος συντροφος η ρωσσικη αρκουδα
ha haaa

κρητικε φουρογατε να σου κανω μια διορθωση.δεν ειναι ρωσσιδα.αυτες ειναι για τον γιουτσο.αυτο ειναι ρωσσος συντροφος η ρωσσικη αρκουδα
ha haaa
Αρχοντα θα σε τρελανω και αλλο. Σορρυ μωρε αλλα ξεχασα να ανεβασω τη φωτο με το porting.....ha haaa.yelling.

Eλπιζω να μην δημιουργησα μεγαλο μπρομπλεμα..my man..sarcastic..asking.

Αρχοντα θα σε τρελανω και αλλο. Σορρυ μωρε αλλα ξεχασα να ανεβασω τη φωτο με το porting.....ha haaa.yelling.

Eλπιζω να μην δημιουργησα μεγαλο μπρομπλεμα..my man..sarcastic..asking.
εισαι απεχθης μη βιωσιμος κι επωνιδιστος και μην κρινεις εξ ιδιων τα αλωτρια
.RESPECT.

εισαι απεχθης μη βιωσιμος κι επωνιδιστος και μην κρινεις εξ ιδιων τα αλωτρια
.RESPECT.
Χμπαω λιμανι να βρω αγριογατα φιλολογο να μου το κανει πιο λιανα....
Παντως παω στοιχημα οτι αποψε στη γυναικα θα ζητησεις συζηγοδανειο....για την baikalaha haaa.yel.

Μύρο πες του σκέφτομαι ένα ποσό περίπου 500 ευρώ, να δεις τι θα σου πει ο άνθρωπος. Χάρη του κάνεις αφού τα έχει και κάθονται. Αν θεωρεί ότι είναι πολύ χαμηλά ανέβα λίγο στα 550, πες του και το παράδειγμα με την belmonte. Εγώ και 500 θα τα έδινα αν μου ήταν άχρηστα...
σωστός στα παζάρια αλλά αν πονηρευτεί και ρωτήσει κι αλλού και χαθεί το πακετάκι για 50 έουρα;;;;; ήντα κάνωμε μετά;;;; για τα 50 πάμε η για το πακέτο;;;;
το καλύτερο λοιπόν είναι να του πεί ρώτα σε 2-3 μαγαζιά και τα λέμε μετά να σου πώ κι εγώ τι δίνω και να είμαστε φίλοι :)

Εγω παντος με αυτα που βλεπω αν θελω να παρω οπλο...μονο 10ετιας μεταχειρ... Δεν εχω καμια εμπιστοσηνη στα καινουρια.
μου έβαλες ιδέα Γιώργη
παίδες πάω λίγο έξω για 20 λεπτά περίπου και ρωτάω
θέλετε να παίξουμε λίγο;;;;; .xm.

Status
Not open for further replies.
Back