Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Αν ήσασταν μεταξύ beretta bellmonte ii και franchi affinity wood ποιο θα διαλέγατε?

Να σημειώσω ότι το franchi είναι η προέκταση του χεριού μου, κάθεται απόλυτα.....
Εαν σου κάθετε παρ την αλλα γενικος ψαξου και για αλλα. Θεωρώ οτι δεν ειναι και τα ποιο αξιοπιστα! Η bellmonte θεωρώ πως ειναι καλύτερη αν και δεν θα την επερνα λογο του κουμπιού της αποθήκης. Δοκιμασε το πρωτα να δεις αν σε βολευει. Εμενα καθολου

Δεν σε καταλαβα Μακη μου????
Λέω ότι μου έβαλες ιδέα με τα όπλα 10ετιας που αναφέρεις που κι εγώ συμφωνώ και για παλιότερα μάλιστα καλοδιατηρημένα
η ιδέα λοιπόν την λέω σαν παιχνίδι και ρωτάω

Είναι μαιμούδες οι καραμπίνες που αγοράζουμε την τελευταία 10ετια η όχι;;;;;
όταν η βάση είναι από την ....ια η κάννη από την ...λια τα ξύλα από την ...κια και η συναρμολόγηση σε μιά άλλη ....ια
μήπως είναι κομματάκι μαιμού;;;;; .xm.

σωστός στα παζάρια αλλά αν πονηρευτεί και ρωτήσει κι αλλού και χαθεί το πακετάκι για 50 έουρα;;;;; ήντα κάνωμε μετά;;;; για τα 50 πάμε η για το πακέτο;;;;
το καλύτερο λοιπόν είναι να του πεί ρώτα σε 2-3 μαγαζιά και τα λέμε μετά να σου πώ κι εγώ τι δίνω και να είμαστε φίλοι :)
.shake hands..well done.

Εαν σου κάθετε παρ την αλλα γενικος ψαξου και για αλλα. Θεωρώ οτι δεν ειναι και τα ποιο αξιοπιστα! Η bellmonte θεωρώ πως ειναι καλύτερη αν και δεν θα την επερνα λογο του κουμπιού της αποθήκης. Δοκιμασε το πρωτα να δεις αν σε βολευει. Εμενα καθολου
Σωστα συναδελφε το κουμπι ειναι ενα μειονεκτημα αλλα οκ δεν μπορουμε να τα χουμε ολα..Στην επωμιση μου καθεται καλα και αυτη αλλα οχι σαν την franchi..

Λέω ότι μου έβαλες ιδέα με τα όπλα 10ετιας που αναφέρεις που κι εγώ συμφωνώ και για παλιότερα μάλιστα καλοδιατηρημένα

όταν η βάση είναι από την ....ια η κάννη από την ...λια τα ξύλα από την ...κια και η συναρμολόγηση σε μιά άλλη ....ια

Nαι Μακη ειναι και το trend συνεχιζεται σε αυτη τη κατευθυνση. Γι αυτο ευθυνεται κατα κυριο λογο ο καταναλωτης που αποφανθηκε οτι θελει οικονομικοτερα οπλα, ο συναγωνισμος. και το outsourcing. Μεγαλες εταιρειες του χωρου μονο συναρμολογουν, δεν κατασκευαζουν πλεον, η ποιοτητα του ατσαλιου στις καραμπινες εχει κατεβει, πολλα μερη του οπλου ειναι πλαστικα, πολλες εταιρειες χρησιμοποιουν μεχρι και τον ιδιο designer για να εξοικονομησουν χρηματα. Το trend ειναι τα οπλα μαζικης καταναλωσης γυρω στο χιλιαρικο και οποιος θελει ποιοτικο οπλο τα ακουμπαει στο custom shop.

Α!!!!! Γιασου.;) με επηασες.

Η συμφωνία έγινε!
600€ και τα δύο!!!το πρωί πάνε για τις άδειες!
Άντε με το καλό να κλείσει η δουλειά και να τα ευχαριστηθείτε!
μην ξεχάσεις τα καλτσούνια με τα καλορίζικα .sarcastic.
Είσαι ελέφαντας ρε φίλε............................ στη μνήμη. Δε ξεχνάς τίποτα!!! .sarcastic.

και για να συνεχισω.για εναν καρτεριτζη δικανακια οπως εγω γκουχ γκουχ ειναι το απολυτο οπλο.3700 βαρος 75 εκατοστα καννες φοβερη γραμμη λογω ριγας μαμα porting και με αλλα τσοκ καληνυχτα .η ρωσσικη αρκουδα καταπινει πολυ ανωτερα οπλα.α ρε συντροφοι
.terror.
Μάγκες ο αδερφός μου έχει τέτοιο όπλο και μου είπε πριν λίγο ότι σκέφτεται να το πουλήσει. Το έχει 4 περίπου χρόνια και δεν θα έχει ρίξει πάνω από χίλια φυσίγγια και το όπλο είναι στην πένα. Οποιος ενδιαφέρεται μου λέει και μάλλον θα βάλω και φώτο αύριο....

Nαι Μακη ειναι και το trend συνεχιζεται σε αυτη τη κατευθυνση. Γι αυτο ευθυνεται κατα κυριο λογο ο καταναλωτης που αποφανθηκε οτι θελει οικονομικοτερα οπλα, ο συναγωνισμος. και το outsourcing. Μεγαλες εταιρειες του χωρου μονο συναρμολογουν, δεν κατασκευαζουν πλεον, η ποιοτητα του ατσαλιου στις καραμπινες εχει κατεβει, πολλα μερη του οπλου ειναι πλαστικα, πολλες εταιρειες χρησιμοποιουν μεχρι και τον ιδιο designer για να εξοικονομησουν χρηματα. Το trend ειναι τα οπλα μαζικης καταναλωσης γυρω στο χιλιαρικο και οποιος θελει ποιοτικο οπλο τα ακουμπαει στο custom shop.
ναι σε όλα .well done.
Α!!!!! Γιασου.;) με επηασες.
;)

Μάγκες ο αδερφός μου έχει τέτοιο όπλο και μου είπε πριν λίγο ότι σκέφτεται να το πουλήσει. Το έχει 4 περίπου χρόνια και δεν θα έχει ρίξει πάνω από χίλια φυσίγγια και το όπλο είναι στην πένα. Οποιος ενδιαφέρεται μου λέει και μάλλον θα βάλω και φώτο αύριο....
φωτο και τιμη τωραααα

Status
Not open for further replies.
Back