Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Σας ευχαριστώ για τις προτάσεις όλους! :) άριστο κατάστημα το www.hobbystore.gr και ευγενέστατοι
Beretta Bellmonte II

7f9f8640777b4af486d28ac41b0f98b1.jpg
Απο τα πιο φιλικα μαγαζια!
Καλοριχτη και ζεστες καννες! Πολυ καλη επιλογη ;)

Αν ήσασταν μεταξύ beretta bellmonte ii και franchi affinity wood ποιο θα διαλέγατε?

Να σημειώσω ότι το franchi είναι η προέκταση του χεριού μου, κάθεται απόλυτα.....
Την μπερεττα. Ποιοτικοτερη κατασκευη. Η φρανκι ειναι φθηνη απομιμιση της m2, με εμφανως χαμηλοτερη ποιοτητα. Δες βιντεο στο utube. Οσο για το μπουτον, εγω ειμαι υπερ. Τα εχεις ολα σε ενα κουμπι με κοντη διαδρομη. Η απλοτητα ειναι ευφυια. Τα μετρα μην σε νοιαζουν. Μαζευονται μετις φλατζες η τον κοντακα. Επικεντρωσου σε αυτο που σ αρεσει και ορμα. (και δεν εννοω τις αγριογατες, που ζεστανε και μας εχουν παλαβωσει τα μινιγκια με αυτα που βλεπουμε) ha haaa

Σχετικά με την ποιοτητα των οπλων, αν ξεχασουμε τις παλιες καραμπινες, που ηταν πιο ποιοτικες σε μεταλλα ως επι το πλειστον , ισχυει το οτι πληρωσεις παιρνεις. Το 2005 ειχε βγει η benelli comfort, πλαστική φυσικα και η τιμη της επαιζε στο 1200 αρι, ηθελα τοτε να παρω δευτερο οπλο και καθοτι ημουν benelloπληκτος (ειχα απο το 2001 την centro) εσπευσα να την δω και να την αγορασω αν μου αρεσε σε ολα της. Τοτε επειδη ειχαν πρωτοβγει τα πλαστικα, δεν τα ειχα πολυαποδεχτει κιολας (ουτε καλα καλα ακομα τα αποδεχομαι) με το που την επιασα την αφησα κατευθειαν στη θεση της, πεφτει το ματι μου στην επετειακη elite, καμμια σχεση, μερα με νυχτα. Μονο ο μηχανισμος ηταν ιδιος, ομως το οπλο ηταν αλλο...θελω να πω με αυτο πως δεν μπορουμε να εχουμε απαιτησεις απο ενα οπλο 'εργαλειο' στα 1000 ευρω να τα χει ολα.Ασχετα με το αν εγω τελικα δεν τα πολυβρηκα με την elite ηταν η πιο ποιοτικη καραμπινα που ειχα ποτε.Κοστιζε και 2000 ομως.Γι αυτο κι εγω αν με ρωτουσε καποιος τωρα θα επαιρνες καραμπινα καινουρια με 1000-1100 ευρω; Θα ελεγα οχι .Μτχ σε αυτα τα λεφτα βρισκεις οπλαρα, αν θες καινουρια καραμπινα δωσε κατι παραπανω...

Σχετικά με την ποιοτητα των οπλων, αν ξεχασουμε τις παλιες καραμπινες, που ηταν πιο ποιοτικες σε μεταλλα ως επι το πλειστον , ισχυει το οτι πληρωσεις παιρνεις. Το 2005 ειχε βγει η benelli comfort, πλαστική φυσικα και η τιμη της επαιζε στο 1200 αρι, ηθελα τοτε να παρω δευτερο οπλο και καθοτι ημουν benelloπληκτος (ειχα απο το 2001 την centro) εσπευσα να την δω και να την αγορασω αν μου αρεσε σε ολα της. Τοτε επειδη ειχαν πρωτοβγει τα πλαστικα, δεν τα ειχα πολυαποδεχτει κιολας (ουτε καλα καλα ακομα τα αποδεχομαι) με το που την επιασα την αφησα κατευθειαν στη θεση της, πεφτει το ματι μου στην επετειακη elite, καμμια σχεση, μερα με νυχτα. Μονο ο μηχανισμος ηταν ιδιος, ομως το οπλο ηταν αλλο...θελω να πω με αυτο πως δεν μπορουμε να εχουμε απαιτησεις απο ενα οπλο 'εργαλειο' στα 1000 ευρω να τα χει ολα.Ασχετα με το αν εγω τελικα δεν τα πολυβρηκα με την elite ηταν η πιο ποιοτικη καραμπινα που ειχα ποτε.Κοστιζε και 2000 ομως.Γι αυτο κι εγω αν με ρωτουσε καποιος τωρα θα επαιρνες καραμπινα καινουρια με 1000-1100 ευρω; Θα ελεγα οχι .Μτχ σε αυτα τα λεφτα βρισκεις οπλαρα, αν θες καινουρια καραμπινα δωσε κατι παραπανω...
Τασο συμφωνώ σε μερικα.
Αν εξαιρεσεις το ζυγισμα και την αισθηση του οπλου, ενα οπλο με κατωτερο μεταλλο αλλα με καλυτερη εσωτερικη γεωμετρια καννης και αξιοπιστο μηχανισμο δεν υπολοιπεται σε τιποτα βλητικα, απεναντιας υπερτερει κιολας. Ενα τιμιο οπλο στα 1000 ευρω με σωστο κοντακι και σκοπευτη θα αποδωσει σχεδον οτι και ενα πολυ ακριβοτερο. Τωρα αν το ακριβοτερο σου δινει και 5 θηραματα παραπανω σε οριακες βολες, προσωπικα δεν μου λεει κατι.

Τασο συμφωνώ σε μερικα.
Αν εξαιρεσεις το ζυγισμα και την αισθηση του οπλου, ενα οπλο με κατωτερο μεταλλο αλλα με καλυτερη εσωτερικη γεωμετρια καννης και αξιοπιστο μηχανισμο δεν υπολοιπεται σε τιποτα βλητικα, απεναντιας υπερτερει κιολας. Ενα τιμιο οπλο στα 1000 ευρω με σωστο κοντακι και σκοπευτη θα αποδωσει σχεδον οτι και ενα πολυ ακριβοτερο. Τωρα αν το ακριβοτερο σου δινει και 5 θηραματα παραπανω σε οριακες βολες, προσωπικα δεν μου λεει κατι.
Ναι σωστά στο θέμα απόδοσης υπάρχουν φθηνα, αλλά με πιο σωστές καννες όπλα, που αποδίδουν καλύτερα απο ακριβότερα, εγω το πήγα περισσότερο στο κομμάτι της συνολικής κατασκευης και φινιρίσματος (που ειναι κάτι που εγω προσωπικά το θελω στα οπλα μου) αλλωστε στο παραδειγμα που εφερα (benelli comfort και elite) στο θεμα αποδοσης δεν ειχαν διαφορα...Οταν ομως ελυνες την elite μεχρι και το πιο αποκρυφο της σημείο ηταν αψεγαδιαστο. Ασε που και μονο στο ματι σου ανεβαζε την ψυχολογια. Δεν θα επετρεπα στον εαυτο μου να την πουλησω για κανενα λογο. Ο μονος λογος ηταν ενα καλο δικαννο.Ετσι κι εγινε...

Για όποιον ενδιαφέρεται για άμεση αγορά όπλου:
φίλος παρήγγειλε την sx4 που θα έρθει σε 20-30 μέρες όπως του είπαν έδωσε προκ/λη γιατί επίσης του είπαν ότι θα γίνει ανατίμηση μέσα στον Ιούνιο 135 ευρώ
άλλος φίλος που ρώτησε για την m2 του είπαν ότι κι αυτή θα πάρει 100 ευρώ επάνω
αυτά άκουσα αυτά λέω με την τρέλλα να γυρνώ στα κυνηγομάγαζα ha haaa

Εξάλλου δεν υπάρχει λογος αγοράς οπλου αυτην την στιγμή αν δεν υπαρχει καποιο οφελος. Εφόσον μιλάμε για χρήση κυνηγιού. Πιστεύω οτι θα γινει προσπαθεια για καποια ανατίμηση αλλα ποσο θα κρατηση εξαρτάτε και απο την ζήτηση.

Εξάλλου δεν υπάρχει λογος αγοράς οπλου αυτην την στιγμή αν δεν υπαρχει καποιο οφελος. Εφόσον μιλάμε για χρήση κυνηγιού. Πιστεύω οτι θα γινει προσπαθεια για καποια ανατίμηση αλλα ποσο θα κρατηση εξαρτάτε και απο την ζήτηση.
Αντώνη η ζήτηση είναι σχετικό για κάθε αντιπρόσωπο
οι εισαγωγές των αντιπροσώπων πια λόγω της κρίσης είναι αρκετά μειωμένες σε ποσότητα όπλων οπότε κάποια ανατίμηση δεν την αποφεύγουν κι αυτοί σε επαναληπτική εισαγωγή από την μαμά εταιρία :)

Την προηγούμενη εβδομάδα δύο παιδιά από το σκοπευτήριο μας παραγγείλανε δύο Guerini summit το μαύρο με τελική τιμή στα 3100€. Έδωσαν προκαταβολή και τους είπαν προς το τέλος Σεπτέμβρη.
Τρομερή επιλόγη κατά την γνώμη μου! Έχω ρίξει με του Δημήτρη (dimitrisliou) που έδωσε το beretta 686 sporting 76cm και πήρε το summit σε 81cm...με τι κάνες το παράγγειλαν Γιάννη;

Status
Not open for further replies.
Back