Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Γιατί συναδελφε το λες αυτό; Κάτοχος 391 urica ii από το 09 δεν μου έχει μπει η ιδέα να αλλάξω καραμπίνα... ακόμα.
Απλά γιατί φίλε μου είναι και τα δυο όπλα φωτιά . Η Urica 2 σταθμός στα αυτογεμη με την optima, και η Α400 ένα από τα 2-3 καλύτερα όπλα στα αυτογεμη τα τελευταία 5χρ σχεδόν

Μ' ένα χιλιάρικο παίρνεις δύο Βaikal καραμπίνες βέβαια, λέω εγώ τώρα .sarcastic.
Γιατρε εχεις δει τουφεκιες baikal σε πινακα και σε κυνηγι με after market τσοκς...θα παθεις πλακα.my man.
Νομιζω ο @evripidis302 εκανε διδακτορικο σε αυτο και ξερει καλυτερα απ ολους μας.shake hands.

Γιατρε εχεις δει τουφεκιες baikal σε πινακα και σε κυνηγι με after market τσοκς...θα παθεις πλακα.my man.
Νομιζω ο @evripidis302 εκανε διδακτορικο σε αυτο και ξερει καλυτερα απ ολους μας.shake hands.
Έχω ρίξει με 153 και εξωεργοστασιακό έσω-έξω IC και τα πήγαινε μπάλα ;)

391 και μην το καθυστερείς αν δεν σ αρέσει,unico θα βρίσκεις ποοοολές για τα επόμενα χρόνια,είναι το όπλο που έχει πουληθεί περισσότερο σε μεταχειρισμένο από τα beretta ;)
και παζάρι όπως λέει ο Θοδωρής :)

.....
Μετά από όλα αυτά όποια σού κάνει κούκου, έτσι καί αλλιώς θα χρειαστείς δουλειά και με τις δύο για να τις φέρεις στα μέτρα σου. Το θέμα είναι να βρεις κάτι να... πιαστείς.
2 Ιταλίδες στημένες και διαθέσιμες μπροστά σε "ΚΡΗΤΙΚΟ" και οι παραπάνω συμβουλες....
Χμμμμμthink
Όποια του κάνει ...Κούκου...
Να τις φέρει στα μέτρα του..
Απο κάπου να πιαστεί....

Ρε για λίγο πιό σεμνά.
Μας διαβάζουν και ...παιδιά ;)

Θα ηθελα γνωμες για την Browning gold, αδελφακι της X2 με την οποια δεν καταφερα να τα βρω, παρ' ολο που οι τουφεκιες της ηταν απο τις
καλυτερες που εχω δοκιμασει εως τωρα. Παρακαλω αποψη για gold, αν περασε καποια στιγμη απο τα χερια σας. Γνωριζω τα "πρωτα" προβληματα
που προεκυψαν αλλα θα ηθελα πληρεστερο ιστορικο, ευχαριστω.

Status
Not open for further replies.
Back