Υπάρχει perazzi σε 66? Αν σου δώσουν να μας πεις που έχεις το χωράφιEγώ και perazzi 66cm να μου χάριζαν και να μην μπορούσα να το πουλήσω θα το κάρφωνα για σύνορο στο χωράφι...![]()
Εεε αυτο πες ρε κρεμανταλα!Σταύρο, δεν μιλώ βλητικα , μιλώ αισθητικά και εργονομικά, ένας άνθρωπος 1,93 και 105 κιλά, με ένα δικαννο 66 πόντους είναι σαν να κρατάει ...αναπτήρα !![]()
Υπάρχει και ποιο κοντό!Υπάρχει perazzi σε 66?
Υπάρχει και ποιο κοντό!
Σαφως και θα συμφωνησω μαζι σου Γιωργο, το εργονομικα το καλυπτεις περιπου, εκεινο που δεν καλυπτεται με τιποτα ειναι το αισθητικο μερος τηςΣταύρο, δεν μιλώ βλητικα , μιλώ αισθητικά και εργονομικά, ένας άνθρωπος 1,93 και 105 κιλά, με ένα δικαννο 66 πόντους είναι σαν να κρατάει ...αναπτήρα !![]()
1. Ωραία τα ποσταρισματα και χρήσιμα, ωραία και τα χωρατά.Εεε αυτο πες ρε κρεμανταλα!![]()
Αρουλη, θα σε φτιαξουμε και εσενα λεβεντη μου...κι οτι ελεγα να σου κανω δωρο ενα Brow light/66cm, δεν πειραζει, θα το δωσω στον Φανη!!!Eγώ και perazzi 66cm να μου χάριζαν και να μην μπορούσα να το πουλήσω θα το κάρφωνα για σύνορο στο χωράφι...![]()
Δεν ειναι ρε τρελε θεμα φιγουρας.αν εισαι ψηλός και καρτεριτζης τι να σου κανει σε σκοπευτική γραμμη το 66?όντως σαν πιστολάκι ειναι.εδώ ο δικός μας ο Γιάννης χανια κρατάει σε περπατητο την μπενελι με τη 76αρα κανη και ειναι σαν να κρατάει παιδικό πιστολακιΔίκαννο 68 η 71 αρκεί να σου κάθεται καλά δεν έχει διαφορά. Αν είναι να κάνω αισθητική φυγουρα στον δίπλα τότε δεν κυνηγάω διαφημίζωμε
Καρτέρι και εξωγήινος συμφωνώ 76αρισε δίκαννο. Γενικό κυνήγι και 68 μια χαραΔεν ειναι ρε τρελε θεμα φιγουρας.αν εισαι ψηλός και καρτεριτζης τι να σου κανει σε σκοπευτική γραμμη το 66?όντως σαν πιστολάκι ειναι.εδώ ο δικός μας ο Γιάννης χανια κρατάει σε περπατητο την μπενελι με τη 76αρα κανη και ειναι σαν να κρατάει παιδικό πιστολακι![]()
Δεν θυμάμαι ποιος μπασκεντμπολιστας της γενιάς του 87 οδηγούσε ένα mini couper και του είχε βγάλει το κάθισμα του οδηγού και καθόταν στο πίσω...Σαφως και θα συμφωνησω μαζι σου Γιωργο, το εργονομικα το καλυπτεις περιπου, εκεινο που δεν καλυπτεται με τιποτα ειναι το αισθητικο μερος της
υποθεσης, σκετη κωμωδια θα ειναι. Αλλα δεν μου λες σε παρακαλω, φανταζεσαι τον εαυτο σου μεσα/εξω απο ενα Aygo??? Την δουλεια σου την κανεις ομως,
και μαλιστα οικονομικοτερα απο κατι αλλο......![]()
ΦατσουλαςΔεν θυμάμαι ποιος μπασκεντμπολιστας της γενιάς του 87 οδηγούσε ένα mini couper και του είχε βγάλει το κάθισμα του οδηγού και καθόταν στο πίσω...![]()
Ο Φασούλας κι έβγαζε το χερι του απ το παράθυρο κι έσβηνε το τσιγαρο στο δρόμοΔεν θυμάμαι ποιος μπασκεντμπολιστας της γενιάς του 87 οδηγούσε ένα mini couper και του είχε βγάλει το κάθισμα του οδηγού και καθόταν στο πίσω...![]()
Αρουλη, θα σε φτιαξουμε και εσενα λεβεντη μου...κι οτι ελεγα να σου κανω δωρο ενα Brow light/66cm, δεν πειραζει, θα το δωσω στον Φανη!!!
Γιωργο.Δεν θυμάμαι ποιος μπασκεντμπολιστας της γενιάς του 87 οδηγούσε ένα mini couper και του είχε βγάλει το κάθισμα του οδηγού και καθόταν στο πίσω...![]()