Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.

Σταύρο, δεν μιλώ βλητικα , μιλώ αισθητικά και εργονομικά, ένας άνθρωπος 1,93 και 105 κιλά, με ένα δικαννο 66 πόντους είναι σαν να κρατάει ...αναπτήρα ! :D
Σαφως και θα συμφωνησω μαζι σου Γιωργο, το εργονομικα το καλυπτεις περιπου, εκεινο που δεν καλυπτεται με τιποτα ειναι το αισθητικο μερος της
υποθεσης, σκετη κωμωδια θα ειναι. Αλλα δεν μου λες σε παρακαλω, φανταζεσαι τον εαυτο σου μεσα/εξω απο ενα Aygo??? Την δουλεια σου την κανεις ομως,
και μαλιστα οικονομικοτερα απο κατι αλλο......;)

Εεε αυτο πες ρε κρεμανταλα!:D:D
1. Ωραία τα ποσταρισματα και χρήσιμα, ωραία και τα χωρατά.
Χαίρομαι να σας διαβάζω.

2. Περί μήκους και ορέξεως ...κολοκυθόπιτα
Ή νεοελληνιστι :
Της κοντής ...κάνης
της φταίει το ...στόχαστρο :D

3.Ερώτηση : Τόσο καλα τα Fabarm σε σχέση με τα συγκεκριμένα κορυφαία μοντέλα της Beretta ??? Και για ποια μοντέλα μιλάς φιλε Γιωργο (sportsman)???

Eγώ και perazzi 66cm να μου χάριζαν και να μην μπορούσα να το πουλήσω θα το κάρφωνα για σύνορο στο χωράφι...:D
Αρουλη, θα σε φτιαξουμε και εσενα λεβεντη μου...κι οτι ελεγα να σου κανω δωρο ενα Brow light/66cm, δεν πειραζει, θα το δωσω στον Φανη!!!

Δίκαννο 68 η 71 αρκεί να σου κάθεται καλά δεν έχει διαφορά. Αν είναι να κάνω αισθητική φυγουρα στον δίπλα τότε δεν κυνηγάω διαφημίζωμε
Δεν ειναι ρε τρελε θεμα φιγουρας.αν εισαι ψηλός και καρτεριτζης τι να σου κανει σε σκοπευτική γραμμη το 66?όντως σαν πιστολάκι ειναι.εδώ ο δικός μας ο Γιάννης χανια κρατάει σε περπατητο την μπενελι με τη 76αρα κανη και ειναι σαν να κρατάει παιδικό πιστολακι.sarcastic.

Δεν ειναι ρε τρελε θεμα φιγουρας.αν εισαι ψηλός και καρτεριτζης τι να σου κανει σε σκοπευτική γραμμη το 66?όντως σαν πιστολάκι ειναι.εδώ ο δικός μας ο Γιάννης χανια κρατάει σε περπατητο την μπενελι με τη 76αρα κανη και ειναι σαν να κρατάει παιδικό πιστολακι.sarcastic.
Καρτέρι και εξωγήινος συμφωνώ 76αρισε δίκαννο. Γενικό κυνήγι και 68 μια χαρα

Σαφως και θα συμφωνησω μαζι σου Γιωργο, το εργονομικα το καλυπτεις περιπου, εκεινο που δεν καλυπτεται με τιποτα ειναι το αισθητικο μερος της
υποθεσης, σκετη κωμωδια θα ειναι. Αλλα δεν μου λες σε παρακαλω, φανταζεσαι τον εαυτο σου μεσα/εξω απο ενα Aygo??? Την δουλεια σου την κανεις ομως,
και μαλιστα οικονομικοτερα απο κατι αλλο......;)
Δεν θυμάμαι ποιος μπασκεντμπολιστας της γενιάς του 87 οδηγούσε ένα mini couper και του είχε βγάλει το κάθισμα του οδηγού και καθόταν στο πίσω...:D:D:D

Δεν θυμάμαι ποιος μπασκεντμπολιστας της γενιάς του 87 οδηγούσε ένα mini couper και του είχε βγάλει το κάθισμα του οδηγού και καθόταν στο πίσω...:D:D:D
Ο Φασούλας κι έβγαζε το χερι του απ το παράθυρο κι έσβηνε το τσιγαρο στο δρόμο
o_O

Αρουλη, θα σε φτιαξουμε και εσενα λεβεντη μου...κι οτι ελεγα να σου κανω δωρο ενα Brow light/66cm, δεν πειραζει, θα το δωσω στον Φανη!!!
:):) Δεν το θέλω να το δώσεις .Με συμβόλαιο όμως να μην μπορεί να το πουλήσει..(στο σκοπευτήριο έρχεται με την γριά A300 ΜΕ 81 Full...) και έχει 13 όπλα....sarcastic.

Last edited:
Γιωργο.
ΑΚΡΙΒΩΣ Αυτο ήθελα να γράψω νωρίτερα το μεσημερι!!!!!!!!!
Αλλα το εχω ακούσει πριν 30 χρόνια για τον Τροντζο τον γίγαντα της ΑΕΚ 1968 και της Εθνικής με ύψος 2,17.

Status
Not open for further replies.
Back