ήταν η Δορκάς αλλά έχει σταματήσει τις εισαγωγές αρκετά χρόνιαγνωρίζουμε ποιός είναι ο εισαγωγέας των AYA ;
email στη μαμά εταιρεία κι αν δεν βρείς άκρη,Κύπροςσε ευχαριστώ Μάκη,,,για εισαγωγή ενός poze ψάχνω μπας και μπορέσω να το φέρω
Καλημέρα, σκέφτομαι να αγοράσω το franchi feeling stell για "γενικό" Κυνήγι. Τρυγόνια, Ορτυκια, περδικα, μπεκάτσα και κανα περπατητο Τσιχλοκοτσιφα. . Ποια ειναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο όπλο και σε τι άλλο θα μπορουσα να ρίξω μια ματιά μέχρι τα 1300€..ευχαριστω εκ των προτερων
Από άποψη ντουφεκιας και εργονομίας ακούγονται πολύ καλά λόγια...έχω ρίξει το feeling sporting προσωπικά δεν ενθουσιάστηκα αλλά...ήταν και αλλά τα μεγέθη και οι εμπειρίες που είχα στον συγκεκριμένο τομέα!Στο συγκεκριμένο χρηματικό ποσό που ενδιαφέρεσαι φαντάζει σαν μια καλή επιλογή!Καλημέρα, σκέφτομαι να αγοράσω το franchi feeling stell για "γενικό" Κυνήγι. Τρυγόνια, Ορτυκια, περδικα, μπεκάτσα και κανα περπατητο Τσιχλοκοτσιφα. . Ποια ειναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο όπλο και σε τι άλλο θα μπορουσα να ρίξω μια ματιά μέχρι τα 1300€..ευχαριστω εκ των προτερων
Καλημέρα, σκέφτομαι να αγοράσω το franchi feeling stell για "γενικό" Κυνήγι. Τρυγόνια, Ορτυκια, περδικα, μπεκάτσα και κανα περπατητο Τσιχλοκοτσιφα. . Ποια ειναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο όπλο και σε τι άλλο θα μπορουσα να ρίξω μια ματιά μέχρι τα 1300€..ευχαριστω εκ των προτερων
Ευχαριστώ πολυ κατά πασα πιθανότητα εκεί θα κατάληξω γιατί τα άλλα ξεφεύγουν στα χρήματα!
Καλησπερα! Προσωπικα σε αυτά τα χρήματα θα πήγαινα σε αυτό:Καλημέρα, σκέφτομαι να αγοράσω το franchi feeling stell για "γενικό" Κυνήγι. Τρυγόνια, Ορτυκια, περδικα, μπεκάτσα και κανα περπατητο Τσιχλοκοτσιφα. . Ποια ειναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο όπλο και σε τι άλλο θα μπορουσα να ρίξω μια ματιά μέχρι τα 1300€..ευχαριστω εκ των προτερων
+ Το WinchesterΚαλησπερα! Προσωπικα σε αυτά τα χρήματα θα πήγαινα σε αυτό:
https://www.kalkantzakos.com/Product/1693/elos-b-field,-dikano-super-pose-fabarm
Συμφωνώ απόλυτα! Αλλα υπάρχει ένα θέμα και για τα δυο.καταρχην αν είναι διαθέσιμα ακόμα και σε τι μήκος κανης..+ Το Winchester
Ναι ειναι πολυ ωραίο όπλο! Το εχω πιάσει και μου αρέσει και μένα πολυ!Το select σε μήκος κανης 71 ειναι ολα τα λεφτα
Αυτό φοβαμαι και εγω.αλλα αν ψάξει κάποιος μπορεί να έχει περισσέψει και κανένα 66 η 71.και τα δυο τα θεωρώ ανώτερα από το Franchi παντως στα ίδια χρήματα πάντα.Κάτι 61 θα εχουν περισσέψει κλασικά![]()
Γιάννη Μ εν υπάρχει πουθενά παρά μόνο μεταχειρισμένο σε γνωστό κατάστημα....Καλησπερα! Προσωπικα σε αυτά τα χρήματα θα πήγαινα σε αυτό:
https://www.kalkantzakos.com/Product/1693/elos-b-field,-dikano-super-pose-fabarm
To elos πήγα το είδα μεταχειρισμένο, μου άρεσε αλλά το βάρος του με 66 κάνη ήταν 3300..και είναι βαρυ για περπατητο.. Μέχρι 3100..3200 Μαξ...