Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Πάντως όσοι είναι οπλοφιλοι( και εγώ μεσα) ακόμα και να πάρω κάποιο όπλο ( η ζευγαρι) των ονείρων μου, μετά από λίγο καιρό, παντα θα κοιτάζω για καποιο αλλο.sarcastic.
Ισχύει...!ακόμα κι αν Ένα όπλο σε έχει ευχαριστήσει μετά από κάποια χρόνια τη θέλεις την αλλαγή!

Σκεφτομαι να αγορασω ενα 4αρι τσοκακι για την a400! Ειδα στο beretta store τα black edition εχει κανεις γνωμη γιαυτα?
Πάρτο με κλειστά ματια γιατί δεν θα βρεις καλύτερο.εχω το 4 και φέτος πήρα lm και lf.το 4 είναι εκπληκτικό τσοκ το συγκεκριμενο

Γενικά πάντως στο βωμό του κέρδους άρχισαν και οι οπλοβιομηχανιες να αλεθουν τα παντα 15 μοντέλα η καθεμία,άλλο για τσίχλα άλλο για μπεκατσα άλλο για φάσσα.Περνουν τα εντόσθια από το ένα τα βάζουν στο άλλο βγάζουν κάθε χρόνο και κάνα δύο επετειακά. Και που, καταλήγουμαι να λέμε βρες καμία 302 σε καλή κατάσταση, βρες καμία με κάννη σεντετιεν, κτλ.Βρες κάνα 682.Και οι περισσότεροι μαζί και γω αυτά τα όπλα είχαμε και τα πουλήσαμε για τα κικ οφ τα φτιασιδωματα αλλά η ουσία είναι ότι τα πραγματικά όπλα και οι γνώστες τα φυλάνε και τα προσέχουν σαν θησαυρό. Γιατί αυτά τους έχουν χαρίσει συγκινήσεις που δεν μπορούν να προσφέρουν οπλα εκατονταπλασιας αξιας
Ειναι το γνωστο μαρκετινκ...καταναλωση αγαθων και προιοντων που στις περισσοτρες περιπτωσεις παντελως αχρηστα!!!

Σκεφτομαι να αγορασω ενα 4αρι τσοκακι για την a400! Ειδα στο beretta store τα black edition εχει κανεις γνωμη γιαυτα?
Το έχω αγοράσει από το Beretta store αλλά δεν έχω εμπεριστατωμένη γνώμη ακόμη καθώς δεν το έχω δουλέψει αρκετά σαν πρώτη εντύπωση πάντως είναι καλό . Αλλά δεν ξέρω αν αξίζει αν έχεις το εργοστασιακό

Το έχω αγοράσει από το Beretta store αλλά δεν έχω εμπεριστατωμένη γνώμη ακόμη καθώς δεν το έχω δουλέψει αρκετά σαν πρώτη εντύπωση πάντως είναι καλό . Αλλά δεν ξέρω αν αξίζει αν έχεις το εργοστασιακό
Ο λόγος που θέλω να το πάρω βασικά είναι γιατί δεν έχω μανισιο 4αρι και είναι το αγαπημένο μου τσοκ οπότε θέλω όπωσδηποτε να αποκτήσω ένα! Από το estore πως ήταν τα πράγματα είχες καλή εξυπηρέτηση γενικα?

Ο λόγος που θέλω να το πάρω βασικά είναι γιατί δεν έχω μανισιο 4αρι και είναι το αγαπημένο μου τσοκ οπότε θέλω όπωσδηποτε να αποκτήσω ένα! Από το estore πως ήταν τα πράγματα είχες καλή εξυπηρέτηση γενικα?
Πήρα όλη τη σειρά γιατί είχε έκπτωση 20%σε δύο μέρες ήταν σπίτι με κούριερ πιο γρήγορα και από Ελλάδα επίσης απαντούν αμμεσα σε όλα τα email . Πάντως αν θες την γνώμη μου κοίτα και το skeet usa

Πήρα όλη τη σειρά γιατί είχε έκπτωση 20%σε δύο μέρες ήταν σπίτι με κούριερ πιο γρήγορα και από Ελλάδα επίσης απαντούν αμμεσα σε όλα τα email . Πάντως αν θες την γνώμη μου κοίτα και το skeet usa
Ευχαριστω για τις πληροφοριες Ηλια!!Τι συσφιξη ειναι το usa?

Θα σου πω για μένα που είμαι και Κρήτη.απο τη στιγμή της παραγγελίας σε 5 μέρες ήταν εδώ τα τσοκ

Είναι λίγο πιο σφιχτό από το ευρωπαϊκό skeet ανάμεσα 4 με 5 Πάντως μη ψάχνεις κάτι σε άλλο.Τα τσοκ αυτά είναι εφάμιλλα με ακριβότερα after market
Το έχω και το skeet αλλά σ' ένα καρτέρι θες το 4 και για κάτι πιο μακρινό.το skeet είναι μανουλα γι άλλες δουλειές

Status
Not open for further replies.
Back