Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Τσοκακια φρένου μόνο στενά τσοκ , πολλά μοντέλα όπλων έχουν πολύ καλά τσοκ εργοστασιακα σε μεγέθη πάνω απο3 άστρα. Προσωπικά σε ανοιχτό τσοκ μόνο στο spreader έχω δει διαφορά
Ηλία εγώ πήρα φέτος ένα pm black code decoy...φρενατο ανοιχτό δηλαδη!ειναι ένα τσοκ που με ικανοποιεί από τα 15-40 μέτρα σίγουρα!με εκανα να μην ψάχνω ενδιάμεσες συσφιξεις...αν πάω σε θηραμα πιο χοντρό και που θα απαιτηθούν πιο μακρινές βολές έχω αλλά ένα σφιχτό και τέρμα,με δυο τσοκακια όλα τα κυνήγια.Ειδα ωραια πράγματα από το ανοιχτό φρενατο πάντως!

Ηλία εγώ πήρα φέτος ένα pm black code decoy...φρενατο ανοιχτό δηλαδη!ειναι ένα τσοκ που με ικανοποιεί από τα 15-40 μέτρα σίγουρα!με εκανα να μην ψάχνω ενδιάμεσες συσφιξεις...αν πάω σε θηραμα πιο χοντρό και που θα απαιτηθούν πιο μακρινές βολές έχω αλλά ένα σφιχτό και τέρμα,με δυο τσοκακια όλα τα κυνήγια.Ειδα ωραια πράγματα από το ανοιχτό φρενατο πάντως!
Ε καλά εσύ έχεις breda 930 i
.sarcastic.

Να ρωτήσω κάτι σχετικό με το 682 sporting που λέγαμε και λίγο πιο πανω :) και συγκεκριμένα για το τελευταίο μοντέλο Gold E
Υπάρχουν αλλαγές στις κάνες ανάλογα με την χρονολογία κατασκευής του όπλου ??
Απ όσα γνωρίζω οι κάνες στο Gold E ειναι Optima 18,6 ... οι παλαιότερες εκδόσεις είχαν στενότερους αυλούς 18,3 και 18,4 ...
Θα δω ενα σύντομα και ψαχνω τις λεπτομέρειες :D

Να ρωτήσω κάτι σχετικό με το 682 sporting που λέγαμε και λίγο πιο πανω :) και συγκεκριμένα για το τελευταίο μοντέλο Gold E
Υπάρχουν αλλαγές στις κάνες ανάλογα με την χρονολογία κατασκευής του όπλου ??
Απ όσα γνωρίζω οι κάνες στο Gold E ειναι Optima 18,6 ... οι παλαιότερες εκδόσεις είχαν στενότερους αυλούς 18,3 και 18,4 ...
Θα δω ενα σύντομα και ψαχνω τις λεπτομέρειες :D
Μια χαρά τα λες Μένιο...βρήκες 76αρι;

ούτε 71 ούτε 81
Είναι οπλάρα και αξίζει καποιος να το παντρευτεί.Αρα αξίζει και τον κόπο να περιμένει - να ψάξει και να το πάρει όπως πρέπει.
Εχει ελαφριές κάννες και το 81 για μένα είναι ιδανικό. Με λίγο ψάξιμο και υπομονή από Κύπρο βρίσκεις ακρη.

Για μένα σημαντικό ρόλο παιζει και η κατάσταση του όπλου ... γενικά θα με χαλάσει ενα πολυ δουλεμένο οπλο με εμφανή τα σημάδια της χρήσης στο σκοπευτήριο ... άσχετα αν λειτουργικά το οπλο ειναι σε άριστη κατάσταση ...
φοβάμαι οτι 76αρι δύσκολα θα βρω με ελάχιστη χρήση ... είδωμεν ;)

Σκέφτομαι να δώσω την benelii Vinci της φωτογραφίας η οποία είναι καινούργια λίγων μηνών έχει ρίξει δοκιμαστικά 1 κουτί φυσίγγια για την fabarm l4s ,θα αλαξει κάτι βλητικα η θα είναι ανούσια αντικατάσταση ?

Attachments

• IMG_20190818_180556.jpg
    IMG_20190818_180556.jpg
    182,4 KB · Προβολές: 41
Σκέφτομαι να δώσω την benelii Vinci της φωτογραφίας η οποία είναι καινούργια λίγων μηνών έχει ρίξει δοκιμαστικά 1 κουτί φυσίγγια για την fabarm l4s ,θα αλαξει κάτι βλητικα η θα είναι ανούσια αντικατάσταση ?
Εσύ σε ποια ουσιώδη μεταβολή ελπίζεις με την αντικατάσταση;

Μα εση δεν ρυχνεις μετα τα 35 και αυτη η κανη σε αυτα τα μετρα που τη θες μια χαρα ειναι ησος και λιγο παραπανω
Μην τα παρεξηγης όλα ποτε δεν είπα ότι δε Ρίχνω μετά τα 35μ αλλά αν θες να μάθεις πραγματικά αποφεύγω να Ρίχνω στα 40 έως 50 μέτρα γιατί σέβομαι αυτό το λίγο που μού δίνει η φύση. Αλλά αν υπάρχει η δυνατότητα για άμεση καταβολή του θηραματος Στα 40 έως μάξιμουμ 45μετρα με κάποιο συγκεκριμένο όπλο θα με ενδιέφερε

Status
Not open for further replies.
Back