Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Στα 35 σκοτώνει σίγουρα Ηλια. Οπότε είναι καλυμμένος ο φίλος
Εγώ το ξαναλέω,δεν είχα θέμα με την μπενελι μου...μπορεί να μην έχει εξισου πυκνή κατανομή όσο αλλά όπλα μου αλλά τις βαρουσα τις φασσες και μετά τα 36,5 μέτρα!

Ε
Στο ότι μια κάννη tribore θα αυξήσει το βεληνεκές του όπλου και ίσως δεν θα διαλέγει τόσο τα φυσίγγια όσο η benelii
Για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά πέραν της πλάκας, από την vinci είχα δει καλές τουφεκιές. Είσαι σίγουρος ότι εκμεταλευτηκες στο έπακρο τις βλητικές δυνατότητες του όπλου σου πριν αποφασίσεις να το αλλάξεις;
Ρίχνει ακριβώς εκεί που κοιτάς;

Για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά πέραν της πλάκας, από την vinci είχα δει καλές τουφεκιές. Είσαι σίγουρος ότι εκμεταλευτηκες στο έπακρο τις βλητικές δυνατότητες του όπλου σου πριν αποφασίσεις να το αλλάξεις;
Το όπλο το πήρα από ένα φίλο που έκλεινε ο αδερφός του το μαγαζί με είδη κυνηγιού σε. Τιμή κόστους για τον επαγγελματία.. Γι'αυτό και είναι και αυτό το χρώμα..Από κει και μετά δεν πολυασχοληθηκα δεδομένου ότι διαλέγει φυσίγγια.Τα πήρα κυνήγι μαζί με το Beretta,σε δέκα διαφορετικές μάρκες φυσιγγίων ήταν μέρα με την νύχτα..Το επόμενο ΣΚ τα πήρα με το φίλο μου και τα 2να κυνηγισουμε μαζί μήπως ήταν ιδέα μου,πάλι τα ίδια.Εκτοτε αποσύρθηκε .Το όπλο είναι ευθύβολο με δοκιμή στα 20 μέτρα

Το έχει το όπλο σε 66 εκ ο γιος κολλητού μου φίλου. Το όπλο εργοστασιακό απείραχτο απλά θερίζει. Κ στον Έβρο σε πάπια τον Γενάρη που πέρασε το όπλο με ένα Κικς επάνω απλά άπαιχτο. Καμία ιδιοτροπια σε φυσίγγια, πολλά κέντρα η τουφέκια του κ δύναμη

Το έχει το όπλο σε 66 εκ ο γιος κολλητού μου φίλου. Το όπλο εργοστασιακό απείραχτο απλά θερίζει. Κ στον Έβρο σε πάπια τον Γενάρη που πέρασε το όπλο με ένα Κικς επάνω απλά άπαιχτο. Καμία ιδιοτροπια σε φυσίγγια, πολλά κέντρα η τουφέκια του κ δύναμη
Εμένα έχει ρίξει 2κουτια φυσίγγια οπότε είναι καινούργιο με 850 ευρώ το παίρνεις και αύριο και αν είναι και μετρητά 800 και καλά κυνήγια

Το όπλο το πήρα από ένα φίλο που έκλεινε ο αδερφός του το μαγαζί με είδη κυνηγιού σε. Τιμή κόστους για τον επαγγελματία.. Γι'αυτό και είναι και αυτό το χρώμα..Από κει και μετά δεν πολυασχοληθηκα δεδομένου ότι διαλέγει φυσίγγια.Τα πήρα κυνήγι μαζί με το Beretta,σε δέκα διαφορετικές μάρκες φυσιγγίων ήταν μέρα με την νύχτα..Το επόμενο ΣΚ τα πήρα με το φίλο μου και τα 2να κυνηγισουμε μαζί μήπως ήταν ιδέα μου,πάλι τα ίδια.Εκτοτε αποσύρθηκε .Το όπλο είναι ευθύβολο με δοκιμή στα 20 μέτρα
Οπότε όπως το φαντάστηκα και όπως γίνεται για το 90% των όπλων που αλλάζουν χέρια λόγω......ανεπάρκειας.

Καλησπέρα στην παρέα θα ήθελα την γνώμη σας γτ είμαι μπερδεμενος εχω την m2 και σκέφτομαι να την πουλησω γτ δεν με ευχαρηστει σαν οπλο και σκέφτομαι να αγοράσω την Remington 870 η ενα καλό πλαγιοκαννο πια η γνώμη σας??

Καλησπέρα στην παρέα θα ήθελα την γνώμη σας γτ είμαι μπερδεμενος εχω την m2 και σκέφτομαι να την πουλησω γτ δεν με ευχαρηστει σαν οπλο και σκέφτομαι να αγοράσω την Remington 870 η ενα καλό πλαγιοκαννο πια η γνώμη σας??
Καλό πλαγιόκαννο!

Εξαρτάται τι κυνήγια κάνεις και τι απαιτήσεις έχεις από ένα όπλο αν έχεις απαιτήσεις για 50 η 60 μέτρα κάτσε εκεί που είσαι αν θες ποιοτικότερη ντουφέκια υπάρχουν πολλά όπλα να διαλέξεις πρώτα όμως κοίτα να σου ταιριάζει στο σωματότυπο σου

Τι ακριβώς σε χαλαει στην Μ2;; με ελάχιστα χρήματα γίνεται τούμπανο

Δεν εχω κατανομες που θέλω και χανω θυραματα συνεχως που έπρεπε να τα πάρω... Τούμπανο πως??
με τα μαμησια τσοκ εισαι?κρατα το οπλο και κοιτα μονο το κοντακι και βρες 2 καλα τσοκακια.[ολοι χανουμε θηραματα .]

Status
Not open for further replies.
Back