Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Τα Lanber πολυ ανωτερα σε ολα φιλε

Το ιταλικό τότε φαινόταν πιο φινετσάτο...ιταλική ομορφιά....και τα δύο για μένα στην ίδια κατηγορία θα έλεγα πως είναι Δημήτρη, μιλάμε για τα βασικά τους μοντέλα πάντα.....τώρα οκ...οτι προτιμαει ο καθενας έτσι ειναι

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να το ψάξεις λίγο στα μεταχειρισμένα, όπως είπε και ο Ηλίας πιό πάνω, υπάρχουν όπλα σχεδόν ή και τελείως ατουφέκιστα, από ανθρώπους που τα έχουν στο κουτί και δεν ξεχωρίζουν από καινούργια, στη μισή τιμή...
Ακόμα και να χρειαστεί να το δώσεις στην πορεία, δεν θα χάσεις πολλά.

Έχεις κυνηγήσει με πλάγιο; Δεν είναι για όλους.
Όσο και να τα γουστάρω σαν όπλα, εμένα δεν με βολεύουν
Εχεις μεγαλο δικιο..δυστηχως.....

Έχω κυνηγήσει ναι και ρίχνω καλύτερα από και από καραμπίνα και ποζε είναι ένα όπλο που κάθεται άριστα πάνω μου
Ε τοτε τι διλημματα ειναι αυτα?? το ποζε που κολλαει???? .sarcastic.
Πες τι πλαγιο λετε να αγορασω ρε μαγκες να τελειωνει το πανηγυρι... .sarcastic.

Να και κατι ευχαριστο...οχι γιατι επελεξες πλαγιοκαννο αλλα κυριως για την ηλικια που βλεπω οτι το επελεξε......all time classic....

Το πρόβλημα που έχω με τα πλάγια είναι οι πάπιες....δν μπορώ να τις κρατήσω... .sarcastic.
Όταν επώμισα του @Aristos χούφτωσα και τις κάννες μαζί.....sarcastic..sarcastic.
Μα τι χερια εχεις μωρε φτυαρια? .yelling.
Αυτο διδασκουν κ οι δασκαλοι γιατι κ καλα βαζει τις καννες κατευθειαν στον στοχο.."δειχνεις" καλυτερα..
εμενα ποτε δεν με βολεψε..πολυ παραξενη αισθηση..δεν νιωθω καλο ζυγισμα κ παντα κραταω την παπια...ενα οπλο πααααρααα πολυ γνωστο εκεινη την στιγμη γινεται εντελως ξενο!!

Lanber και Bettinsoli ήταν τα δίκαννα χαμηλής τιμής που ....κονταροχτυπιόντουσαν πριν αρκετά χρόνια στην Ελλάδα....αξιόπιστα για τα χρήματα τους δεν πάθαιναν κάτι....ένα τέτοιο υπάρχει για να .....μάθει ο γιος
Τα bettinsoli εβγαζαν πολλλα ομοβροντιες ενω το lanber ενω εριξε παρα πολλα φυσιγγια δεν μου το κανε ποτε ασε που και οι εξολκεις του ητνα πολυ καλα ρυθμισμενοι και δεν αντιμετωπισα ποτε το παραμικρο

Τα bettinsoli εβγαζαν πολλλα ομοβροντιες ενω το lanber ενω εριξε παρα πολλα φυσιγγια δεν μου το κανε ποτε ασε που και οι εξολκεις του ητνα πολυ καλα ρυθμισμενοι και δεν αντιμετωπισα ποτε το παραμικρο

Μίλτο ποτε δεν μου έκανε κάτι τέτοιο...μόνο μια φορά χρειάστηκε να ρυθμιστούν οι εξωλκείς.

Θα το κοιτάξω να βγάλω μια γνώμη
Δεν τα και αν σε βολεψουν ειναι καλα οπλα..αλλιως πηγαινε σε κατι καλυτερης ποιοτητας
Μίλτο ποτε δεν μου έκανε κάτι τέτοιο...μόνο μια φορά χρειάστηκε να ρυθμιστούν οι εξωλκείς.
Το εχω ακουσει οτι το παθαιναν πολλα και γι αυτο τα πουλουσαν..εγω να σου πω την αληθεια περιμενα να φαω φολα με το lanber αλλα εντυπωσιαστηκα..και σαν καννη ηταν πολυ καλο περα απο τον μηχανισμο

Τρομερές τουφεκιές τά lanber
Οντως πολυ καλες..2 χρονια που το ειχα το ευχαριστηθηκα αν και δεν τα πολυβρηκα με το κοντακι του και εκεινη την περιοδο βρηκα την καραμπινα μου αλλιως θα το χα ακομα και θα κανα κοντακι απ την αρχη

Το ιταλικό τότε φαινόταν πιο φινετσάτο...ιταλική ομορφιά....και τα δύο για μένα στην ίδια κατηγορία θα έλεγα πως είναι Δημήτρη, μιλάμε για τα βασικά τους μοντέλα πάντα.....τώρα οκ...οτι προτιμαει ο καθενας έτσι ειναι
Κώστα μάλλον το δικό σου το betinsoli δεν σε πρόδωσε ,σε γενικές γραμμές όμως βγάζανε αρκετά προβλήματα και δεν έχουν την φήμη της αξιοπιστίας που έχουν τα lanber σε αυτήν την χρηματική κατηγορία όπλων .

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να το ψάξεις λίγο στα μεταχειρισμένα, όπως είπε και ο Ηλίας πιό πάνω, υπάρχουν όπλα σχεδόν ή και τελείως ατουφέκιστα, από ανθρώπους που τα έχουν στο κουτί και δεν ξεχωρίζουν από καινούργια, στη μισή τιμή...
Ακόμα και να χρειαστεί να το δώσεις στην πορεία, δεν θα χάσεις πολλά.

κάτι τέτοιο πχ, αυτό φαίνεται σε πολύ καλή κατάσταση:
https://www.car.gr/xyma/view/25905977-beretta-686-ultra-light

Aποδεδειγμένα δύο επίπεδα πάνω τα Lanber σε σύγκριση με τα Bettinsoli...!!! Tα Lanber πολύ γερά και αξιόπιστα, με πολύ απλό και συνάμα "αθάνατο" μηχανισμό λειτουργίας, άριστο value for money και χιλιοδοκιμασμένα στα σκοπευτήρια της Αμερικής και της Βρετανίας...!!!
Αντιθέτως, τα Bettinsoli μόνο το εξωτερικό "φτιασίδωμά" τους (μακιγιάζ) πουλάνε και τίποτε άλλο, πράγμα επουσιώδες βέβαια... Αλλού είναι η ουσία και αυτήν την παρέχουν τα Lanber 100% για τα λεφτά τους...!!!

Εχει ενα πλαγιο franchi highlander το volosguns με αγγλε κοντακι και 66 ποντους καννη με εναλλασομενα τσοκ στα 1200..πολυ καλη ευκαιρια αν σε ενδιαφερει κατι τετοιο
Exω το συγκεκριμένο πλαγιοκαννο, με 66 cm δισκανδαλο και τσοκακια , εδώ και πολλά χρόνια, και είμαι υπερ- ευχαριστημένος....άψογο ζυγισμα, πολύ ωραίο πλαγιοκαννο...

Status
Not open for further replies.
Back