Συμφωνω απλα ειναι μεγαλες συζητησεις αυτες κ οχι για κυνηγετικο forum!Δεν βγαλαμε τα ματια μας μονοι μας αδερφε,μας τα βγαλανε με τις ξενοδουλες κυβερνησεις που δεν αφησαν κανενα ειδος βιομηχανιας να ακμασει κ κατα συνεπεια ουτε των οπλων αφου μας θελουν για σερβιτορους τους τα καλοκαιρια!Καλη πρωτομαγια κ καλο τριημερο σε ολουςΦίλε μου θα με συχωρέσεις με αυτό που θα πω αλλά πάντα καλοπροαίρετα όπως λες και εσύ συζήτηση κάνουμε....εδώ κρίνουμε τα όπλα σαν όπλα και τίποτα άλλο....εγώ δεν θα αγόραζα τούρκικο όπλο και έχω εξηγήσει τους λόγους (ποιότητα κλπ) αλλά με αυτό το σκεπτικό που όλοι βέβαια το καταλαβαίνουμε μιας και όλοι είμαστε Έλληνες και όλοι πονάμε τον τόπο μας....δεν θα έπρεπε να αγοράζουμε Γερμανικά όπλα, δεν θα έπρεπε να αγοράζουμε ιταλικά όπλα και βέβαια ούτε αγγλικά.....γιατί λόγω ιστορίας όλοι αυτοί έχυσαν ελληνικό αίμα....σαν κυνηγός κοιτάζω το προϊόν...η πολιτική και η ιστορία μας είναι άλλο θέμα... σημαντικότατο αλλά έξω από την λογική ενός προϊόντος σαν προϊόν.....μακάρι να άφηναν τον Παπατσαρούχα να κατασκευάζει ακόμα τα πλαγιόκαννα HERCULES και δεν ήθελα τίποτα άλλο....αλλά εμείς βγάλαμε τα μάτια μας μόνοι μας....