Φίλε μου αυτή είναι επαναληπτική ,τι είδους σκοποβολή εννοείς ;
Αρχικά για πρακτική σκοποβολή και αργότερα ίσως στο χρησιμοποιηθεί στο κυνήγι
Φίλε μου αυτή είναι επαναληπτική ,τι είδους σκοποβολή εννοείς ;
Αρχικά για πρακτική σκοποβολή και αργότερα ίσως στο χρησιμοποιηθεί στο κυνήγι
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου ,να ξέρεις πάντως ότι το φόρουμ αυτό από αυτά που εγώ έχω δει σε γενικές γραμμές απαρτίζεται από ανθρώπους που τους αρέσει να βοηθούν εάν μπορούν ,σε εσένα έτυχε να ξέρω το όπλο πολύ καλά και να σε βοηθήσω λίγο παραπάνω εγώ ,πραγματικά πιστεύω ότι έτυχε αυτή την φορά να είμαι εγώ ,πιστεύω ακράδαντα ότι θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε κάποια άλλη στιγμή .Χαιρετώ και πάλι την ομάδα!τελικά έγινα κάτοχος μίας a400 xplor unico kick off με 66εκ κάνης! Θέλω να ευχαριστήσω όσα άτομα από την ομάδα ασχολήθηκαν με το θέμα μου και μου εξέφρασαν τις συμβουλές τους και τις απόψεις τους όπως και αυτούς που με ενημέρωσαν άμεσα για την προσφορά που είχε βάλει ο κ. Ζώτος καθώς τελικά το όπλο το αγόρασα από εκει... Επίσης θέλω να υπερευχαριστησω δημόσια το Λευτέρη (https://www.hunterslife.gr/forums/members/pain.587/) αφού μου αφιέρωσε πολύ χρόνο τηλεφωνικός και με συμβούλεψε, βοήθησε σε πολλά θέματα πάνω στο συγκεκριμένο όπλο!!!
Εγω σε ευχαριστώ και πάλι Λευτέρη μου και χαίρομαι ειλικρινα που η συγκεκριμένη ομαδα αποτελειται από άτομα σαν εσένα έτσι ώστε να βοηθάει ο ένας τον άλλον!!!Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου ,να ξέρεις πάντως ότι το φόρουμ αυτό από αυτά που εγώ έχω δει σε γενικές γραμμές απαρτίζεται από ανθρώπους που τους αρέσει να βοηθούν εάν μπορούν ,σε εσένα έτυχε να ξέρω το όπλο πολύ καλά και να σε βοηθήσω λίγο παραπάνω εγώ ,πραγματικά πιστεύω ότι έτυχε αυτή την φορά να είμαι εγώ ,πιστεύω ακράδαντα ότι θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε κάποια άλλη στιγμή .
Καλορίζικο πατριώτη!!Χαιρετώ και πάλι την ομάδα!τελικά έγινα κάτοχος μίας a400 xplor unico kick off με 66εκ κάνης! Θέλω να ευχαριστήσω όσα άτομα από την ομάδα ασχολήθηκαν με το θέμα μου και μου εξέφρασαν τις συμβουλές τους και τις απόψεις τους όπως και αυτούς που με ενημέρωσαν άμεσα για την προσφορά που είχε βάλει ο κ. Ζώτος καθώς τελικά το όπλο το αγόρασα από εκει... Επίσης θέλω να υπερευχαριστησω δημόσια το Λευτέρη (https://www.hunterslife.gr/forums/members/pain.587/) αφού μου αφιέρωσε πολύ χρόνο τηλεφωνικός και με συμβούλεψε, βοήθησε σε πολλά θέματα πάνω στο συγκεκριμένο όπλο!!!
Καλοριζικη καλα κυνηγια να εχειςΧαιρετώ και πάλι την ομάδα!τελικά έγινα κάτοχος μίας a400 xplor unico kick off με 66εκ κάνης! Θέλω να ευχαριστήσω όσα άτομα από την ομάδα ασχολήθηκαν με το θέμα μου και μου εξέφρασαν τις συμβουλές τους και τις απόψεις τους όπως και αυτούς που με ενημέρωσαν άμεσα για την προσφορά που είχε βάλει ο κ. Ζώτος καθώς τελικά το όπλο το αγόρασα από εκει... Επίσης θέλω να υπερευχαριστησω δημόσια το Λευτέρη (https://www.hunterslife.gr/forums/members/pain.587/) αφού μου αφιέρωσε πολύ χρόνο τηλεφωνικός και με συμβούλεψε, βοήθησε σε πολλά θέματα πάνω στο συγκεκριμένο όπλο!!!
Χαιρετώ και πάλι την ομάδα!τελικά έγινα κάτοχος μίας a400 xplor unico kick off με 66εκ κάνης! Θέλω να ευχαριστήσω όσα άτομα από την ομάδα ασχολήθηκαν με το θέμα μου και μου εξέφρασαν τις συμβουλές τους και τις απόψεις τους όπως και αυτούς που με ενημέρωσαν άμεσα για την προσφορά που είχε βάλει ο κ. Ζώτος καθώς τελικά το όπλο το αγόρασα από εκει... Επίσης θέλω να υπερευχαριστησω δημόσια το Λευτέρη (https://www.hunterslife.gr/forums/members/pain.587/) αφού μου αφιέρωσε πολύ χρόνο τηλεφωνικός και με συμβούλεψε, βοήθησε σε πολλά θέματα πάνω στο συγκεκριμένο όπλο!!!
Καλορίζικο, καλοτουφεκο,να την χαρείς!!!Χαιρετώ και πάλι την ομάδα!τελικά έγινα κάτοχος μίας a400 xplor unico kick off με 66εκ κάνης! Θέλω να ευχαριστήσω όσα άτομα από την ομάδα ασχολήθηκαν με το θέμα μου και μου εξέφρασαν τις συμβουλές τους και τις απόψεις τους όπως και αυτούς που με ενημέρωσαν άμεσα για την προσφορά που είχε βάλει ο κ. Ζώτος καθώς τελικά το όπλο το αγόρασα από εκει... Επίσης θέλω να υπερευχαριστησω δημόσια το Λευτέρη (https://www.hunterslife.gr/forums/members/pain.587/) αφού μου αφιέρωσε πολύ χρόνο τηλεφωνικός και με συμβούλεψε, βοήθησε σε πολλά θέματα πάνω στο συγκεκριμένο όπλο!!!
Αν θες πέρνα από δω να μας πεις δύο λόγια για εσένα.Καλησπέρα σε όλους. Είμαι νέος κυνηγός και ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός καινουριου μαύρου αετού 3. Κάποιοι μου προτείνουν με
Διαφορα επιχειρήματα να πάρω την maxus.. Θα ήθελα την γνώμη σας. Ευχαριστώ
Τι κυνηγια κάνεις Δημήτρη.Καλησπέρα σε όλους. Είμαι νέος κυνηγός και ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός καινουριου μαύρου αετού 3. Κάποιοι μου προτείνουν με
Κωνσταντίνε ενδιαφέρομαι να κάνω όλα τα κυνήγια.. και πουλιά, και λαγό, και βάλτο, και γουρούνια.Τι κυνηγια κάνεις Δημήτρη.
Αρχηγός είσαι, τα βασικά θα σου πω γιατί δεν τα χω δοκιμάσει. Δύο διαφορετικά συστήματα γνωστά για τα υπέρ και τα κατά αν και είναι υποκειμενικό αυτό όποιος έχει όπλο αερίων ξέρει εκ των προτέρων ότι θα χρειαστεί λίγο παραπάνω χρόνο στο καθάρισμα. Για μένα η maxus είναι το ελαφρύτερο και αν μπορώ να πω ζυγισμενο όπλο αερίων (πάντα εννοώ την αίσθηση που δίνει στα χέρια και όχι τι αναγράφει η ζυγαριά) . Καννη διευρυμένου αυλού σε αντίθεση με την μπενελι που ακολουθεί το 18,4 , και από ότι έχω διαβάσει κυρίως ""βλητικα πολύ καλή. Και τα δύο όπλα που έχεις επιλέξει μπορείς άνετα να κάνεις όλα τα κυνηγια είναι all around που λέμε, περισοτερες πληροφορίες θα μας δώσουν οι κάτοχοι αυτών.Κωνσταντίνε ενδιαφέρομαι να κάνω όλα τα κυνήγια.. και πουλιά, και λαγό, και βάλτο, και γουρούνια.
Σε ευχαριστώ πολύ Κωνσταντίνε για τον χρόνο σου. Αυτο περιμένω και εγω.. κάποιον που να έχει προσωπική εμπειρία από τα συγκεκριμένα. Επειδή στα μαγαζιά που πήγα να ενημερωθώ, μπερδεύτηκα πολύ με αυτά που άκουσα. Κατηγόρησαν την μπενελι για τον μικρό αυλό, Ότι μπορεί να γίνει όπλο που δεν σκοτώνει, ξαι ότι για να σκοτώσει θέλει μικρές γομωσεις.. και ότι η μαξους θα ειναι πολύ καλύτερο όπλο, και από άποψη τιμής και από άποψη αξιοπιστίας. Ευτυχώς βρήκα τυχαία την ομάδα εδώ και ελπίζω κάποιος να ξέρει να με κατατοπίσει λιγάκι. Ευχαριστώ και πάλιΑρχηγός είσαι, τα βασικά θα σου πω γιατί δεν τα χω δοκιμάσει. Δύο διαφορετικά συστήματα γνωστά για τα υπέρ και τα κατά αν και είναι υποκειμενικό αυτό όποιος έχει όπλο αερίων ξέρει εκ των προτέρων ότι θα χρειαστεί λίγο παραπάνω χρόνο στο καθάρισμα. Για μένα η maxus είναι το ελαφρύτερο και αν μπορώ να πω ζυγισμενο όπλο αερίων (πάντα εννοώ την αίσθηση που δίνει στα χέρια και όχι τη αναγράφει η ζυγαριά) . Καννη διευρυμένου αυλού σε αντίθεση με την μπενελι που ακολουθεί το 18,4 , και από ότι έχω διαβάσει κυρίως ""βλητικα πολύ καλή. Και τα δύο όπλα που έχεις επιλέξει μπορείς άνετα να κάνεις όλα τα κυνηγια είναι all around που λέμε, περισοτερες πληροφορίες θα μας δώσουν οι κάτοχοι αυτών.
Sbe3 δεν έχω κάνει πιάσει στα χέρια μου αλλά σαν όπλο ειδικά η ξύλινη μου αρεσει πολύ. Maxus έχω προσωπική εμπειρία καθώς έκανα κάποια κυνηγια. Αν σε βολέψει το μικρών διαστάσεων κοντακι είναι ένα πολύ ωραίο όπλο. Με πολύ καλές τουφεκιές ειδικά με aftermarket τσοκ κάνει παπάδες, έχει ωραίο ζυγισμα, είναι σχετικά ελαφρύ όπλο, έχει ωραίο σύστημα γέμισης απογεμισης και έχει μηδαμινό λάκτισμα, λίγο βαριά σκανδάλη με πολύ μικρή διαδρομή όμως και αξιόπιστη λειτουργία.Κωνσταντίνε ενδιαφέρομαι να κάνω όλα τα κυνήγια.. και πουλιά, και λαγό, και βάλτο, και γουρούνια.
Καταρχήν μην βιαστείς να αγοράσεις όπλο.Καλησπέρα σε όλους. Είμαι νέος κυνηγός και ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός καινουριου μαύρου αετού 3. Κάποιοι μου προτείνουν με
Να μην ευχαριστείς καθόλου φίλε, χαρά μας νέοι άνθρωποι να δίνουν το παρόν με όρεξη για συζήτηση αλλά και να μάθουν πράγματα. Είναι ένα θέμα που έχει συζητηθεί και εδώ πολύ και αν ανατρέξεις σε παλιότερα ποστ θα δεις πολλές γνώμες, πάντα να ακούς γνώμες αλλά να τις φιλτράρεις και να κρατάς αυτό που θεωρείς σωστό. Δεν νομίζω να υπάρχει όπλο που να μην σκοτώνει αλλιώς δεν θα λεγόταν και όπλο, υπάρχει πολύ καφενειακη αντίληψη γύρω από πολλά πράγματα, όπλα, φυσίγγια, τσοκ,μποτάκια και γενικά σε διαφορά προϊόντα θα ακούσεις απόψεις πολλές ο τελικός κριτής όμως θα είσαι εσύ αν σου κάνει κάτι η όχι.Σε ευχαριστώ πολύ Κωνσταντίνε για τον χρόνο σου. Αυτο περιμένω και εγω.. κάποιον που να έχει προσωπική εμπειρία από τα συγκεκριμένα. Επειδή στα μαγαζιά που πήγα να ενημερωθώ, μπερδεύτηκα πολύ με αυτά που άκουσα. Κατηγόρησαν την μπενελι για τον μικρό αυλό, Ότι μπορεί να γίνει όπλο που δεν σκοτώνει, ξαι ότι για να σκοτώσει θέλει μικρές γομωσεις.. και ότι η μαξους θα ειναι πολύ καλύτερο όπλο, και από άποψη τιμής και από άποψη αξιοπιστίας. Ευτυχώς βρήκα τυχαία την ομάδα εδώ και ελπίζω κάποιος να ξέρει να με κατατοπίσει λιγάκι. Ευχαριστώ και πάλι