Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Έχεις δίκιο, απλά δεν ήθελα να περιορίσω τις απόψεις σας σχετικά με ότι καλύτερο έχετε να προτείνετε. Το ποσό που σκεφτόμουν είναι περίπου 1500 ευρώ. Θεωρώ ότι πάνω από 2000 θα έδινε κάποιος μόνο για ένα ποιοτικό O/U.
Αν πάμε στα καινούργια τις Α400 δεν θα σου τις συνηστουσα για εμένα είναι σκουπίδια και από τα χειρότερα όπλα που έχει βγάλει ποτέ η Beretta.Τωρα στο θέμα σου με τα μισά λεφτά βρισκειs κάποια optima σε καλή κατάσταση και είμαι σίγουρος ότι θα την κρατήσεις για παντα.Οσο για Μaxus και Winchester βγαλτα από τη λίστα σου για πολλούς λογουs.Kαι για να σε βοηθήσω στην απόφαση που είναι και το πρώτο που έπρεπε να σου πούμε πήγαινε και επωμίδες τα και τα 3 Beretta Win και Maxus και θα αποφασίσεις αμέσως

Θέλεις μόνο καινούριο ή θα κοιτούσες και μεταχειρισμένο; εγώ έχω την beretta 391 teknys και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Πολύ ωραίο όπλο, βλητικα υπέροχο και απροβληματιστο στην λειτουργία του
Για κάποιο beretta του προτείνω και εγώ αλλά μάλλον θα το πάρει οπωs όλοι μετά που θα ψάχνει να δώσει την κατσουνα maxus

Θέλεις μόνο καινούριο ή θα κοιτούσες και μεταχειρισμένο; εγώ έχω την beretta 391 teknys και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Πολύ ωραίο όπλο, βλητικα υπέροχο και απροβληματιστο στην λειτουργία του
Ναι θα ήθελα καινούργιο γιατί φοβάμαι την αγορά μεταχειρισμένου μη μου βγει προβληματικό.

Ναι θα ήθελα καινούργιο γιατί φοβάμαι την αγορά μεταχειρισμένου μη μου βγει προβληματικό.
Δεν θα σου βγει προβληματικό φίλε όλοι με μεταχοιρα κυνηγάμε και στην τελική αν φοβασε αυτό πήγαινε το σε οπλουργο

Αν πάμε στα καινούργια τις Α400 δεν θα σου τις συνηστουσα για εμένα είναι σκουπίδια και από τα χειρότερα όπλα που έχει βγάλει ποτέ η Beretta.Τωρα στο θέμα σου με τα μισά λεφτά βρισκειs κάποια optima σε καλή κατάσταση και είμαι σίγουρος ότι θα την κρατήσεις για παντα.Οσο για Μaxus και Winchester βγαλτα από τη λίστα σου για πολλούς λογουs.Kαι για να σε βοηθήσω στην απόφαση που είναι και το πρώτο που έπρεπε να σου πούμε πήγαινε και επωμίδες τα και τα 3 Beretta Win και Maxus και θα αποφασίσεις αμέσως
Mε τα φυσίγγια κυρίως από ότι έχω δει και δεν είναι το ίδιο να κραταs μια beretta και το ίδιο αυτό το κουτσουρο
Δηλαδή μόνο τα προηγούμενα μοντέλα των εταιρειών είναι καλά και κανένα από τα καινούργια; Δεν έχει κανένα εφάμιλλο των παλιών μοντέλων η Beretta σήμερα;

Δεν θα σου βγει προβληματικό φίλε όλοι με μεταχοιρα κυνηγάμε και στην τελική αν φοβασε αυτό πήγαινε το σε οπλουργο
Σε περίπτωση που πάρω μεταχειρισμένο το 302 που πρότεινες πόσα χρήματα πιστεύεις ότι πρέπει να διαθέσω;

Έχεις δίκιο, απλά δεν ήθελα να περιορίσω τις απόψεις σας σχετικά με ότι καλύτερο έχετε να προτείνετε. Το ποσό που σκεφτόμουν είναι περίπου 1500 ευρώ. Θεωρώ ότι πάνω από 2000 θα έδινε κάποιος μόνο για ένα ποιοτικό O/U.
Από αερίων θα σου πρότεινα Winchester SX3,Browning Maxus όπου από κατάστημα ελαφρώς μεταχηρισμένη θα τη βρεις στα 750€ την SX3 κ κάτι παραπάνω τη Maxus....επίσης πολύ καλό όπλο είναι η Fabarm XLR5 από 800€ μεταχηρισμένη ως 1400€ καινούρια.......
Αν ψάξεις κάτι σε Beretta βρες μια Teknys ή Α400......αυτά από αερίων.....
Από αδρανείας ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ Franchi Affinity......όλα σε 71, γιατί αν είσαι και ψηλό παιδί θα σε βοηθήσει η σκοπευτική γραμμή αυτών ΠΑΝΤΟΥ....καλορίζικο να'ναι ότι κι αν διαλέξεις!!

Από αερίων θα σου πρότεινα Winchester SX3,Browning Maxus όπου από κατάστημα ελαφρώς μεταχηρισμένη θα τη βρεις στα 750€ την SX3 κ κάτι παραπάνω τη Maxus....επίσης πολύ καλό όπλο είναι η Fabarm XLR5 από 800€ μεταχηρισμένη ως 1400€ καινούρια.......
Από αδρανείας ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ Franchi Affinity......όλα σε 71, γιατί αν είσαι και ψηλό παιδί θα σε βοηθήσει η σκοπευτική γραμμή αυτών ΠΑΝΤΟΥ....καλορίζικο να'ναι ότι κι αν διαλέξεις!!
Σε ευχαριστώ πολύ!

Εάν επωμιζεις σταθερά πήγαινε σε ένα κατάστημα και πάρε αυτό που θα κάτσει πάνω σου και με μικροδιορθωσεις θα έρθει ακριβώς. Εδώ θα ακούσεις από όλα τα μέλη και μια διαφορετική γνώμη. Επέλεξε από επώνυμη εταιρία αυτό που σου ταιριάζει στο σωματοτυπο σου και δεν θα το μετανιώσεις.Στο υπογράφω αυτό εγώ που έχω αλλάξει όλες τις γνωστές μάρκες που υπάρχουν και συμπέρασμα δεν έχω βγάλει. Όσα οπλα ήρθαν ακριβώς στα μέτρα μου όλα σκότωναν

Δηλαδή μόνο τα προηγούμενα μοντέλα των εταιρειών είναι καλά και κανένα από τα καινούργια; Δεν έχει κανένα εφάμιλλο των παλιών μοντέλων η Beretta σήμερα;
Oχι φίλε και όχι μόνο η beretta και τα Win και Μaxus που ακούς μεγάλες πατάτες διαλέγουν τα φυσίγγια για να αποδώσουν τα μέγιστα θέλουν πιο βαριεσ γομωσειs η πάπια στα Μaxus τα καινούρια παίζει σαν το λερι άσε τα έχουν ξεφτυλισει τα Win δεν ξέρουν και αυτοί που κατασκευαζοντε μην πεταξειs τα λεφτά σου μεταχειρο που θα βρεις πιο σοβαρά κομμάτια

Σε περίπτωση που πάρω μεταχειρισμένο το 302 που πρότεινες πόσα χρήματα πιστεύεις ότι πρέπει να διαθέσω;
Το 302 μπορείς να το βρεις με 500 600 ευρώ το δικό μου το είχα πάρει 300 και δεν το δίνω για κανένα ποσό φίλε

Φίλε το παλικάρι θέλει να περπατάει πιστεύω τα 71 είναι πολλά για γενικό κυνήγι και ιδιαίτερα σε καραμπίνα.Τωρα γιατί του πρότεινες τα δύο τελευταία δεν μπορώ να καταλάβω ??

Σε ευχαριστώ πολύ!
Συνεχίζεις τις ερωτήσεις και καταθέτοντας και άλλες απόψεις τα παληκαρια εδώ, θα πας σε ένα κατάστημα και θα επωμισεις κάποια τουφέκια που θα ξεχωρισεις, να δεις πια σου κάθονται καλύτερα!!!
Οι συνάδελφοιεδω θα καταθέσουν τις εμπειρίες του, θετικές ή αρνητικές.......
Τα όπλα είναι και αυτά προϊόντα μαζικής παραγωγης....... :)

Φίλε το παλικάρι θέλει να περπατάει πιστεύω τα 71 είναι πολλά για γενικό κυνήγι και ιδιαίτερα σε καραμπίνα.Τωρα γιατί του πρότεινες τα δύο τελευταία δεν μπορώ να καταλάβω ??
Το παλικάρι θέλει να κυνηγήσει περπατητό,καρτέρι κ αγροιόχοιρο.....αν δν είναι σωστό που του πρωτείνο όπλο με βάρος Μ.Ο 3.150kg τότε πες το μου να πάω να πάρώ ΝΕΡΟΠΙΣΤΟΛΟ να κάνω τα κυνήγια μου... :)
Παλιότερα κυνηγούσαν με 76cm τις τσίχλες....τώρα μας είναι πολλά τα 71cm επιδεί σκατομάθαμε στα 66 κ κάτω......μην τρελαθούμε.

Γιώργο κάνε τις προτασεις σου και ο Μάκης θα παει να επωμισει κάποια όπλα που θα θελήσει και με 66 και 71 εκατοστά κάννη.

Το παλικάρι θέλει να κυνηγήσει περπατητό,καρτέρι κ αγροιόχοιρο.....αν δν είναι σωστό που του πρωτείνο όπλο με βάρος Μ.Ο 3.150kg τότε πες το μου να πάω να πάρώ ΝΕΡΟΠΙΣΤΟΛΟ να κάνω τα κυνήγια μου... :)
Παλιότερα κυνηγούσαν με 76cm τις τσίχλες....τώρα μας είναι πολλά τα 71cm......μην τρελαθούμε.
Δεν μίλησα για το βαρos Κώστα και εγώ στα δικά μου προσθέτω βαροs και τα κυνήγια μου είναι κυρίως περπατητα.Αλλα αλλιώς στρίβει το 66 και αλλιωs το 76. Το 76 το θεωρώ άχρηστο στιs μέρες μας

Status
Not open for further replies.
Back