Εγώ θα σε συμβουλευα να ξεκαθαρίσεις πρώτα εάν θες ποζε η καραμπίνα .Τα ποζε της browning δεν θα σε προδώσουν εύκολα θα έλεγα δεν θα σε προδώσουν ποτέ ,έχουν τρομερό κλείδωμα σαν όπλα όλα ,το 725 έχει από 2600 και το 525 1800 όπως καταλαβαίνεις διαφορές έχουν σαν όπλα ,που όμως εγγύηση και τα δύο έχουν 10 χρόνια ,και επειδή η επόμενη ερώτηση σου θα ειναι αξίζει αυτήν την διαφορά το 725 και λογική ερώτηση θα είναι ,εγώ σου απαντώ εάν έχεις αυτήν την διαφορά των χρημάτων εύκολα ναι αξίζει εάν όχι δεν αξίζει ,εάν το κοντάκι είναι στα μέτρα σου και με τα δύο όπλο θα κάνεις όμορφα κυνήγια και θα έχεις μια χαρά αποτελέσματα .Οι καιροί είναι δύσκολη και περίεργοι και τα χρήματα είτε 1800 είτε 2600 δεν είναι λίγα ,σκέψου και κάτι ακόμα ότι εάν θες κοντάκι άλλο το 1800 θα πάει πάνω από 2000 και το 2600 θα πλησιάσει το 3000 ,οπότε εάν αποφασίσεις για το 725 και δεις ότι θες κοντάκι δες κατευθείαν πόσο πάει με ρυθμιζόμενο που όμως πλέον πας σε βαριά όπλα ,για εμένα το ταβάνι σου στα χρήματα μην το αλλάξεις το 525 είναι ένα τρομερά αξιόπιστο όπλο που δεν έχει βγάλει προβλήματα όπως και στο 2000 δες και το 686 και αυτό πολύ αξιόπιστο όπλο για τα λεφτά του