Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Αυτό όμως είναι καλή περίπτωση
https://www.car.gr/xyma/view/321708596-karabina-winchester-sx4-field
Όποιος είναι στη γύρα για τουφέκι καλό είναι να του ρίξει μια δεύτερη ματιά. Εκτός και αν θέλει το υπέρτατο αυτογεμες. Beretta es 100 vitoria
Τι υπέρτατο ,το όπλο του Θεού ,με Vitoria τους έριξε στα Σόδομα..sarcastic.

Φέτος σκέφτομαι να κάνω μια ανανέωση αγοράζοντας ενα αυτογεμές Μάλλον θα πουλήσω 2 όπλα παλιά θα δω ποια και θέλω να αγοράσω ενα ποιοτικό αυτογεμές που θα χρησιμοποιείται για τσιχλοκυνήγια,τρυγονι, κι ενίοτε φασσες. Το θέλω καλό ας είναι και πλαστικό. Μεχρι 2000 ευρώ τα διαθέτω. Εννοείται καινούριο. Μην μου προτείνετε xlr5 την έχω ήδη ή maxus που έχει περάσει απ τα χέρια μου. Εχω σκεφτεί ήδη 2. Α400 lite και benelli be diamond. Όποιος κατέχει τα συγκεκριμένα ας βοηθήσει. Οποιαδήποτε άλλη προταση φυσικά και την ακούω.

Φέτος σκέφτομαι να κάνω μια ανανέωση αγοράζοντας ενα αυτογεμές Μάλλον θα πουλήσω 2 όπλα παλιά θα δω ποια και θέλω να αγοράσω ενα ποιοτικό αυτογεμές που θα χρησιμοποιείται για τσιχλοκυνήγια,τρυγονι, κι ενίοτε φασσες. Το θέλω καλό ας είναι και πλαστικό. Μεχρι 2000 ευρώ τα διαθέτω. Εννοείται καινούριο. Μην μου προτείνετε xlr5 την έχω ήδη ή maxus που έχει περάσει απ τα χέρια μου. Εχω σκεφτεί ήδη 2. Α400 lite και benelli be diamond. Όποιος κατέχει τα συγκεκριμένα ας βοηθήσει. Οποιαδήποτε άλλη προταση φυσικά και την ακούω.
Εγώ στη be Diamond κατέληξα

Ανάμεσα στα δύο Τάσο θα διάλεγα την be diamond. Ο μόνος λόγος που δεν παίρνω πλαστικό όπλο είναι το κοντάκι, για να μπορώ να το ρυθμίσω καλύτερα

https://www.kalkantzakos.com/Product/5577/be-diamond,-karampina-benelli

Τα γνωστά προβλήματα είναι
1. Επικάλυψη από soft touch (σαν βελούδο) στο κοντάκι και στην πάπια (ελπίζω να το έχουν βελτιώσει αλλά υπάρχει λύση)
2. Πέλμα ράχες κτλ είναι αεροδιασπώμενες :)

Κοίτα τες ... πάνω είναι η κόρη και κάτω η χοντρή η μαμά ...
Η επιλογή είναι δική σου.
1655156449469.png

Η a400 lite είναι σε προσφορά στα 1390 ευρώ. Σημαντική χρηματική διαφορά σε σχέση με την be diamond. Λέτε να σκεφτώ κι εγώ την lite σε σχέση με το maxus 2? Θα πάω να την δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία. Πείτε λίγα λόγια για αυτή γιατί δεν έχω ακούσει- ψάξει πολύ. Ξέχασα να αναφέρω πως κυνηγώ λαγό, γουρούνι και πιο σπάνια βγαίνω και για καμία φάσσα.

Last edited:
https://www.kalkantzakos.com/Product/5577/be-diamond,-karampina-benelli

Τα γνωστά προβλήματα είναι
1. Επικάλυψη από soft touch (σαν βελούδο) στο κοντάκι και στην πάπια (ελπίζω να το έχουν βελτιώσει αλλά υπάρχει λύση)
2. Πέλμα ράχες κτλ είναι αεροδιασπώμενες :)

Κοίτα τες ... πάνω είναι η κόρη και κάτω η χοντρή η μαμά ...
Η επιλογή είναι δική σου.
View attachment 49979
air touch ..οχι soft κλαιν μαιν touch......yel....δεν βλεπω βαφη πανω στα πλαστικα ..αυτο εννοω...αισθηση air touch εχει νομιζω

Last edited:
και τα 2 ειναι πολυ καλα ,ειναι τι θελεις τωρα ομως ,ειναι αδρανεια ?η αερια?την lite την εχει ο φιλος μου και ειναι εξαιρετικη την εχει λιωσει και δεν εχει κανει γκικ,τωρα αμα θες αδρανεια η be diamond ειναι απο της benelli αλλο επιπεδο.πηγαινε δες τα και οποιο σου κανει κλικ,προβληματα κανενα απο τα 2 δεν θα σου κανει.

κ
Η a400 lite είναι σε προσφορά στα 1390 ευρώ. Σημαντική χρηματική διαφορά σε σχέση με την be diamond. Λέτε να σκεφτώ κι εγώ την lite σε σχέση με το maxus 2? Θα πάω να την δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία. Πείτε λίγα λόγια για αυτή γιατί δεν έχω ακούσει- ψάξει πολύ. Ξέχασα να αναφέρω πως κυνηγώ λαγό, γουρούνι και πιο σπάνια βγαίνω και για καμία φάσσα.
και η lite σου κανει ,και οντως αυτη την στιγμη για αυτο το οπλο ειναι εξαιρετικη η τιμη.

air touch ..οχι soft κλαιν μαιν touch......yel....δεν βλεπω βαφη πανω στα πλαστικα ..αυτο εννοω...αισθηση air touch εχει νομιζω

Το soft touch τουλάχιστον παλιότερα (δεν ξέρω αν ο κάτοχος είχε σχέση, λόγω χημικών-λαδιών που έριχνε) άρχιζε να φθείρεται και να κολλάει.
Μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα.

https://www.hunterslife.gr/forums/t...έρη-σε-benelli-comfort.462/page-5#post-567463

Το soft touch τουλάχιστον παλιότερα (δεν ξέρω αν ο κάτοχος είχε σχέση, λόγω χημικών-λαδιών που έριχνε) άρχιζε να φθείρεται και να κολλάει.
Μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα.

https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Πρόβλημα-στα-συνθετικά-μέρη-σε-benelli-comfort.462/page-5#post-567463
αυτο φταιει γιατι κατι επεσε πανω.

Status
Not open for further replies.
Back